- 19 Ocak 2016
- 4.697
- 4.828
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #63.421
Aynen öyle yapmacık seylerdense doğal.olmak en güzeli sabır ve sevgiyle yaklastigimiz müddetçe yanlislarina tepki vermemizde problem olmaz bence önemli olan sabır ve sevgi. Gerçekten iyiki varsınız ben kimden tavsiye aldiysam pişman oldum burası haric buradaki arkadaşlarla hep herseyimizi paylaştık endiselenmekten uzulmekten beraber uzaklaştık. Benim ufakligin gurubunda sadece bebeklerden şikayet ediliyor malasef bizim birbirimize nekadar şükrederecek sebeblerimizin olduğunu hatirlatmamiza ihtiyacımız var daha öncede söylediğim gibi çocuklar hakkında birbirimizi doldurup olumsuzluğa sürükleyecek değil.nobahari LifeandFeel
Kızlar valla iyi ki varsınız ne güzel danisiyoruz birbirimize.kizimin grubunda da cok guzel muhabbetler dönüyor ama artik oglumla ilgili konusabilecegim bir ortam var cok mutlu oldum.hele beni anlamaniza ayrica sevindim
Ben de kendimi o kadat berbat hissediyordum ki..
Sizin beni anlamanız cok iyi geldi.
benim oglum cok sosyaldir ama dedigim gibi bazi insanlara karsi tavri degisik.yildizi mi barismiyordur nedir?
Life desene o psikolog uygulamasi sizde de ters tepti olsun biz bildigimiz yöntemden devam nobaharı dediklerini uyguluyorum ama dogru bir uygulama yapmış oldugumu duydugum icin cok mutlu oldum
arada yazalim..cok iyi oldu böyle