2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Bn daha hiç beklemedim.. WhatsApp tan yazınca da çok bekletmiyor cvp veriyor..
Bnce dikkatli hatta muayene sırasında konuşursan seni duymuyor o derece .. sorularımı muayeneden sonra soruyorum bn her şeye gayet detaylı atlamadan cvp veriyor.. mavi_lina tavsiye etmişti bana da bn çok memnun kalmıştım
 
Bizim oğlanda yeni yeni kaldırıyo baya baya tutuyo artık dönmeyide iyi alıştırdık artık dönüyor ama öyle kalıyo kolunu kurtaramıyo burdada annesi gibi yüzüstü dönüo uyumuş :))
 

Eklentiler

  • IMG_20170614_121701.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 79
Bizim oğlanda yeni yeni kaldırıyo baya baya tutuyo artık dönmeyide iyi alıştırdık artık dönüyor ama öyle kalıyo kolunu kurtaramıyo burdada annesi gibi yüzüstü dönüo uyumuş :))

Maşaallah :)Ben çok zorlamıyorum dönmesi için, şu ana kadar her şeyi kendi yaptı bunu da kendisi yapsın:) yüzüstü tutuyorum bir tek, kafasını kaldırması için alıştırma yapıyorum ama dönmesi için zorlamıyorum :)
 
Bende dönmeye zorladım kafasını döndükten sonra kaldırıp tutmaya başladı biraz ters gittim galiba
 
Benimki de bi ara deniyordu bırakmıştı :) şimdi bu sabah birden döndü ve koyduğum yerde bulamamaya başladım artık :) sabahtan beri her fırsatta dönmeye çalışıyor, bi anda yapmaya başlıyorlar yani canım dert etme kafayı benimki de kaldırıyor dönünce ama sonra burnunu sürümeye başlıyor boğuşuyor yerle kaldırmaya falan çalışmıyo tekrar :)
 

Evet evet telefon edince de hemen acar. Ve hatırlar bebeği :) F fozgeb ben özel sağlık sigortali olduğum için onay bekliyorum. Doktor asla bekletmedi..
 

Bende aşağı yukarı o kadar sağiyorum. Ne zaman alışır bilemiyorum. Benim ki 2 hafta sürmüştü
 

İnsan hep bir tedirginlikte oluyor işte neden yapmadı, neden yaptı :))
Ay benimki de öyle bir kere kaldırıyor yani o da böyle tam değil ama kaldırıyor en azından, sonra koyuyor kafayı bir sağa bir sola döndürüyor anca :) dönmesi için çok acele etmiyorum zaten daha 3 aylık olur gider elbet yan dönüyor hep geri kalanını da yapar yani :)
 
bu diyet iyice sıktı ya...çok açım, elimi neye atsam duruyom.canım deli gibi tatlı, baklava çikolata çekiyor ama yemiyorum.iyi de yapıyorum çünkü bugun sadece 1 kez kaka yaptık....inanılmaz valla, galiba doktoru dinlememekle ve kendimce diyet yapmakla doğru yaptım da artık neyin zarar verdiğini anlamak için yavaş yavaş dönsem mi yemeklere?mesela yumurtayı çok özledim
 
Bende gezme deyim bizimde kaka düzeldi diye cesaret edemiyorum sadece pirinç pilavı ve yeşillik yedim sabır sabır erken farkettik erken düzelicek inş
 
Lokum seviyorsan onda alerjen yok yiyebilirsin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…