- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 32
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.601
soyledikleri o kadar canimi sktiki ne yapsa batti bnaArtist kız keyfimi yerine getirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soyledikleri o kadar canimi sktiki ne yapsa batti bnaArtist kız keyfimi yerine getirdin
Rahatsız eden bi agrim yok kasiklarimda ağırlık var sanki ben çok korkuyorum gidecek biliyorum
Haftaya pazartesi degil diger pazartesi gidecem doktorum 2 hafta sonra gel demisti sen ne zamn gidecksnHaklısın Can'ım. Hiç takılma kendi doktorun herşey yolunda dediyse sorun yoktur inşallah. Kalp atışlarını duymak için ne zaman gideceksin peki? Kafam-karisik
Ben de 1 ağustos. Sanırım aynı gün oluyorHaftaya pazartesi degil diger pazartesi gidecem doktorum 2 hafta sonra gel demisti sen ne zamn gidecksn
Evt bnde 1 agustosta gidicem yine haberlesiriz o zamnBen de 1 ağustos. Sanırım aynı gün oluyor
Aynen haberleşelim Can'ım. Bu sefer güzel haberler veririm umarımEvt bnde 1 agustosta gidicem yine haberlesiriz o zamn
Doktor dedi yordunmu kendını dıye hıc yormadım ama hareketlı bırıyım işe de gıdıyorum nasıl yatayım ki iğne yaptı bakalım ins bıse olmaz canım saolYaa kuzum nie gelmiski sadece ayaklarinin altina yastik koy yat bitek wc kalk okuduguma gore cogu kiside var lekelenme hepinize şifa diliyorum biran önce gecer inş ayaga cok kalkmayin progestani duzenli alin ins hic bisey olmaz dualarim sizinle <3
Insallah canmAynen haberleşelim Can'ım. Bu sefer güzel haberler veririm umarım
Bende 1 agustosta gidecegim kalp atisi icinBen de 1 ağustos. Sanırım aynı gün oluyor
Canim bende yerini biliyordum ve doktorda orada gordu keseyi benim sagda ilkinde de sagdaydi igne giibi kasik batmalari tam orada oluyorGünaydın kızlar birşey sorcam size bebeğinizi hisediyormusunuz evet daha çok erken ama yerini biliyorum anlıyorum ilk hamilelikteki bebeğim sağ taraftaydi ve şimdiki bebeğim soluma tutunmuş ben bunu arada karnimin içinde hisediyorum.
Benim gibi hiseden varmi? Nasil bisey diyorsaniz böyle içte acitmicak şekilde ignelenme arada oluyor
Evet canim işte aynen öyle bazıları yerine göre cinsiyet demişler ama o inandirici gelmedi bana. Önemli olan sağlıkli olmaları inşallah salı gidicem herşey yolundadirCanim bende yerini biliyordum ve doktorda orada gordu keseyi benim sagda ilkinde de sagdaydi igne giibi kasik batmalari tam orada oluyor
Yok canım ilk değerim 1200du öyle öğrendim kalp atışı demedi hiç doktor neden bakmadı acaba hadi inşallah görürsün sende sorunsuz bir şekilde
Ben hissediyorum canim ultrasonda sağ tarafimdaydi zaten oksurdugumde birden batiyo. ilk bebeğinin cinsiyeti neGünaydın kızlar birşey sorcam size bebeğinizi hisediyormusunuz evet daha çok erken ama yerini biliyorum anlıyorum ilk hamilelikteki bebeğim sağ taraftaydi ve şimdiki bebeğim soluma tutunmuş ben bunu arada karnimin içinde hisediyorum.
Benim gibi hiseden varmi? Nasil bisey diyorsaniz böyle içte acitmicak şekilde ignelenme arada oluyor
Kesenin yerini birak kesenin icinde ne tarafa tutundugunu da cinsiyete baglayan var aynen öyle canım hic önemli değil saglikli olsunlar daEvet canim işte aynen öyle bazıları yerine göre cinsiyet demişler ama o inandirici gelmedi bana. Önemli olan sağlıkli olmaları inşallah salı gidicem herşey yolundadir
Benim sagdaydi erkekti melek oldu kaybettimBen hissediyorum canim ultrasonda sağ tarafimdaydi zaten oksurdugumde birden batiyo. ilk bebeğinin cinsiyeti ne
Benim bir oğlum var. Onda başka sorunlar yaşamıştım ama hiç kanamam olmamıştı. Ben de çok korkuyorum. Bir azalıyor lekeler neredeyse kaybolacak bir bakıyorum yine koccaman bir leke... Allah yardımcımız olsun...