- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.381
Ben anadolu yakasindayim da sana buradaysan tavsiyede bulunacaktimEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anadolu yakasindayim da sana buradaysan tavsiyede bulunacaktimEvet canım
Canim bu bilgiyi @Tesnim1989 arkadasimiza yönlendiriyorumCanim kavacikta medistate ahmet semih tugrul var riskli gebelik uzmani ve muhtesem bir dr. Dogum 5000 tl fln. Muayene de ssk li 250 tl.oneririm
Benimde dün cok gaz sancim oldu yürümek iyi geliyor galibaKizlar gunaydin:)
Dun randevum vardi ve guzel gecti cok sukur. Kanama alanim ufalmis baya zaten bebegin beslendigi yerde kanama yokmus cok sukur. 1 ay sonra cagirdi beni dinlenmeye devam. Ama beni cok rahatsiz eden sey gun icinde baslayan ve aksam olunca siddetlenen gaz sancilari. Ona yapilacak hicbir sey yok dedi. Ne kadar daha surecek bu sancilar ve bitmeyen gaz cok merak ediyorum.
18 haziran canım benimson adet tarihi 19 haziran olanlar var mı aranızda? bende mart 2017 annesi olacağım allahım nasip kısmet ederse
hastaneden yeni çıktım canım....iyi değilim hem de hiç...sürekli kanlı kusmalarım oluyor.zofran ve mide ilacı alıyorum...Allah tan şifa diliyorum...kumrudeniz nerelerdesin canım? İyi misin?
Allah in izni ile yüzde 99 duyarsınız canım :)Ya ben görmüştüm 12sinde, gözlerim bi doldu :) Duyarsam ne tepki veririm bilemiyorum aşırı duygusallaştım zaten. Ya bi aksilik yoksa da kesin duyarım bu gittiğimde çünkü zaten 3-4 gün önde gelişimi. ultrasona göre 8+larda olacak o zaman inşallah.
Evet canım 6 tane 3 günde bi yapıyorum iğneyi ,vajinal fitil 15 günlük ,4 aya kadarda progestan kullan dedi, bide bende kan pihtilasmasi cikti .lekeler kesildikten sonra karindan igne yapacam o da kan sulandiriciCanım doktor iğne verdimi ?
Gecmis olsun canim rabbim hepimize acil sifalar gondersinhastaneden yeni çıktım canım....iyi değilim hem de hiç...sürekli kanlı kusmalarım oluyor.zofran ve mide ilacı alıyorum...Allah tan şifa diliyorum...
Çok merak ettimm. Allah yardımcın olsun inşallah kurtulursun bu kusmalardanhastaneden yeni çıktım canım....iyi değilim hem de hiç...sürekli kanlı kusmalarım oluyor.zofran ve mide ilacı alıyorum...Allah tan şifa diliyorum...
Ya çok merak ediyorum çok heyecanlıyım :) Birden nasıl bi telaşa girdik böyle. Arada sızı giriyo karnıma o bile hoşuma gidiyor orada olduğunu hissediyorum :) İnşallah temiz çıkar tahlillerin, allah yardımcımız olsun :)Allah in izni ile yüzde 99 duyarsınız canım :)
Çok değişik bir duygu içinde bişey pit pit atıyor :)
Bende bu sabah tiroid için bi sürü tahlil verdim. . Öğleye doğru çıkacak bakalım.
TSH hormonu çok önemli imiş.
Allah korusun bebekte gelişim geriliği filan yapabiliyormus .
İnşallah iyi çıkar da ilaç kullanmama gerek kalmaz..
Ben gidecegim canım ama duyar miyim bilmiyorum ilk kontrolum çünküBugun bebisinin kalp atisini dinlemeye gidecek varmi?
2 nisan diyor ama büyük ihtimal martta olur diye düşünüyorum. :)Ama sen nisan annesisin
Baya bısey kullanıyosun canım iğne yan etkı yapıyomu nette okudum kanama olanlar var dun benden sabah cok acık kahve geldı az ama doktor gel ıgne yapalım dedi progestanda kullanyorım yatmadan bıtane ben korktum yaptrmadım aksama dogru doktora gıdıcem bakalımEvet canım 6 tane 3 günde bi yapıyorum iğneyi ,vajinal fitil 15 günlük ,4 aya kadarda progestan kullan dedi, bide bende kan pihtilasmasi cikti .lekeler kesildikten sonra karindan igne yapacam o da kan sulandirici
Geçmiş olsuuun.. Kurtulabilirsin inşallah kusmadan, çok kötü bi durum ne yazık ki :/Kızlar ılk defa az once kustum berbattı ya 8 haftaya gırıyorum