- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.181
Merhaba bayanlar bende 26 yaşındayım ilk bebeğim tahmini mart başında doğum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki bununla ilgili bi rahatsızlığın var çok iyi araştırılması ve sebenin bulunması lazım yine de Allahtan ümit kesilmez Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAllah burdaki herkese sagliklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin bende mart annesi olacaktım ama hcgartmıyor 4 günde 1 kat artmış progestan ise 6 çıktı dr da randevu almak on gün sonraya verdi umutsuzca beklemedeyim nisanda da bebeğim gelişmediği için kürtaj olmuştum
Mrb canim sana tavsiyem pıhtılaşma ve eşin ve senin genetik testlerinizi yaptırin gebe kalmakla alakali sorunun yok belliki buna şükret bu gebeliginde yolunda gitmezse sonlanirsa sonlandiktan 1 ay sonra olmasi gerekiyo daha fazla zaman kaybetmeden yaptir testleri allahin izniyle daha sorun yaşamazsın.Allah burdaki herkese sagliklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin bende mart annesi olacaktım ama hcgartmıyor 4 günde 1 kat artmış progestan ise 6 çıktı dr da randevu almak on gün sonraya verdi umutsuzca beklemedeyim nisanda da bebeğim gelişmediği için kürtaj olmuştum
Hayır canim karından baktık.sesi duyamadik ama attigini gordukKalp atislarini vajinal bakarak mi gordunuz canim
Masallah darisida bizlere insallahGünaydın.
Dün doktordan ayrılırken artık kontrollerimiz ayda bir olacak dedi ve gelecek kontrol için aynı Zaman'da ikili testten de bahsetti, onun da randevusunu aldık. Şükürler olsun yahu biz ne zaman bu kadar büyüdük :)
Bende yarin gidiyorum doktora inşallah ben de görürüm canimHayır canim karından baktık.sesi duyamadik ama attigini gorduk
Insallah Canım ben kalp sesini duymadım zaten beklemiyordumda .drum gösterdi banada baktım yanıp sönüyordu mucizenin kalbiBende yarin gidiyorum doktora inşallah ben de görürüm canim
Bugün doktor muayenem var ilk defa. Daha hiç olmadim muayene. Sen oldunmu? Merakla bekliyorum bende inşallah güzel neticeler duyarizSeninle tarihlerimiz aynı kalp atışlarını dıydun mu sen en son ne zaman muayene oldun?
Insallah Canım ben kalp sesini duymadım zaten beklemiyordumda .drum gösterdi banada baktım yanıp sönüyordu mucizenin kalbi
Bana drum folbiol verdi..Kızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz