- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.201
Bana da folic 1 verdi hayırlısı olsun canım. Sen kaçok haftaliksn kalp atışını duydun muBana drum folbiol verdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da folic 1 verdi hayırlısı olsun canım. Sen kaçok haftaliksn kalp atışını duydun muBana drum folbiol verdi..
7+4 teyim Can'ım duydum.. Darısı bütün duymayanların başına..Bana da folic 1 verdi hayırlısı olsun canım. Sen kaçok haftaliksn kalp atışını duydun mu
Bende de hiç belirti yok bulan normal mi. Sadece göğüs ağrım var ve uçları yeni çıkıyor gibi açıyor. Çok hafif günde 3 4 kere kasiklarim batıyor başka da bişey yok. Normal mi bu sizce belirtiler nezaman baslicakBende hiç belirti falan yok Kızım da olduğu gibi mide bulantısı korkum çünkü her hamilelikte değişiyor inşallah olmaz şimdilik iyiyim daha da çok var zaman hiç geçmez artık
Keseyi nezaman gördün canm? Kalp atışını nezaman gördün?7+4 teyim Can'ım duydum.. Darısı bütün duymayanların başına..
Canm kullan istersen ilk 3 ay çok önemliKızlar ben folic falan kullanmıyorum doktora gidene kadar kullanmasam sorun olurmu
5 hafta da keseyi gördüm. 6+4 te kalp atışını duydum Can'ım.Keseyi nezaman gördün canm? Kalp atışını nezaman gördün?
Tamam 5 haftalik miydi yoksa 5 artı 3 4 filan miydi5 hafta da keseyi gördüm. 6+4 te kalp atışını duydum Can'ım.
5+ dı Can'ım. Ama drlar 5+6 bile olsan 5 haftalık diyor..Tamam 5 haftalik miydi yoksa 5 artı 3 4 filan miydi
Doktor vermeden alsam sorun olurmu kiCanm kullan istersen ilk 3 ay çok önemli
Folikasitte hiç sakınca yok Can'ım. Ama onun dışında herhangi bir ilacı dr danışıp kullanacaksınDoktor vermeden alsam sorun olurmu ki
Anladım canım sağol ben bugün hesaplarıma göre 4 +6 yim. Haftaya cuma doktora gidicem5+ dı Can'ım. Ama drlar 5+6 bile olsan 5 haftalık diyor..
İzmirdeysen var canımKızlar bıldıgınız bı perınatolog varmı rısklı gebelık doktoru
Bişey olmaz ben dün doktorumla konuştum folik 1 kullan dedi. Onu al kullanDoktor vermeden alsam sorun olurmu ki
Peki hangisini alıp kullanmalıyımFolikasitte hiç sakınca yok Can'ım. Ama onun dışında herhangi bir ilacı dr danışıp kullanacaksın
Hayırlısı olsun Can'ım..Anladım canım sağol ben bugün hesaplarıma göre 4 +6 yim. Haftaya cuma doktora gidicem
Kızlar bıldıgınız bı perınatolog varmı rısklı gebelık doktoru