2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Beta 79ken kese gorulmez dimi dış gebelik olup olmadigi ne zaman bilinir lutfen soyleyin ozele gidecem bosuna bu kadar erken gitmiyim:)
Daha cok erken cnm bnmki 4000 lerdeyken goruldu
dis gebelik olup olmadigini anlamak icinde 2 gunde 1 kan testi yaptir 2 katina cikiyorsa dis gebelik yoktur insallah
 
Kizlar 3 doktora gittim 2 gun icinde ucude bana kusuratli hafta soylemedi. 6 haftalik gorunuyo dedi 6+5 tim dun. 6+5im dedim yani tamam iste dedi normal dedii :kahve:
 
Az önce sağlık ocağından aradılar hamilelik mi var sistemimize bildirim düştü dediler şaşırdım bu sistem böyle tıkır tıkır işliyor mu yaa :) gelin tahlillerinizi yapalım dediler vay bee:)))
Canım nerden öğrenmişler ki beni kimse aramadı. Devlete mi gittin sen
 
Kızlar geçmeyen mide bulantım var. Hicbirsey yemek istemiyorum ama karnım aç. Yediğimi de çıkartıyorum ne yiyip içiyorsunuz nolur tavsiye de bulunun :KK43:
Benim de oyleydi 2 gundur falan daha iyi gibiyim. Cubuk kraker bana yaramiyo ama leblebi iyi geliyo, patates haslayip yiyorum, ayran iciyorum, erik, yesil elma gibi eksi meyveler yiyorum bide zencefilli seker aldim o biraz iyi geldi gibi
 
2 düşükten sonra genetik test yapıyorlar. İlk düşük düşük çok normal geliyor.. Bende bebe aspirin ve clexane iğne kullanıyorum.
Bana da genetık test yapıldı araştırmalar bır seneyı buldu Allah'a sukur bı şey bulamadılar sadece kan pıhtılasması sınırda çıktı senın kullandıklarını bana da verdıler
 
Merhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı.6+5 olmuşuz.artık bebişin boyunu ölçüyor 8 mm dedi. Kalp atışlarını dinletti. O kadar güzeldi anlatamam. Herşey yolunda ve zamanında gidiyor dedi.protein alman çok önemli dedi. Günde 2 bardak süt 1 yumurta günde 1 öğün sebze 1 öğüt et-balık yada tavuk yiyeceksin dedi. Haftada enaz 2 kez balık yemelisin dedi.ben normalde de balık yemiyorum o yüzden omega3 verdi.53 kilo ile hamile kaldım, fazla kilom olmadığı için bir kısıtlama getirmedi. Bilinen sucuk salam sosis yok dedi. Bide sıkıntı stres yok. Güzel şeyler düşün herşey güzel olacak dedi.inşallah herkesin randevusu benim gibi geçer.:nazar::emir_bebek::anneadayı:
 
Benim de oyleydi 2 gundur falan daha iyi gibiyim. Cubuk kraker bana yaramiyo ama leblebi iyi geliyo, patates haslayip yiyorum, ayran iciyorum, erik, yesil elma gibi eksi meyveler yiyorum bide zencefilli seker aldim o biraz iyi geldi gibi
Aynen banada cubuk kraker yaramıyor bende simdi patates hasladım. Tesk ederm önerilerin için senin kac haftalıktı ?
 
Ultrason da gebelik kesesi içinde ve yolk kesesini gördük çok şükür. 15 gün sonra gel kalp atışlarında duyalim dedi Dr. O benim bayram da aldığım müjdem,bayram şekerim teyzeleri. ,....
 
X