- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.141
GözükmezBeta 79ken kese gorulmez dimi dış gebelik olup olmadigi ne zaman bilinir lutfen soyleyin ozele gidecem bosuna bu kadar erken gitmiyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GözükmezBeta 79ken kese gorulmez dimi dış gebelik olup olmadigi ne zaman bilinir lutfen soyleyin ozele gidecem bosuna bu kadar erken gitmiyim:)
Daha cok erken cnm bnmki 4000 lerdeyken gorulduBeta 79ken kese gorulmez dimi dış gebelik olup olmadigi ne zaman bilinir lutfen soyleyin ozele gidecem bosuna bu kadar erken gitmiyim:)
Canım nerden öğrenmişler ki beni kimse aramadı. Devlete mi gittin senAz önce sağlık ocağından aradılar hamilelik mi var sistemimize bildirim düştü dediler şaşırdım bu sistem böyle tıkır tıkır işliyor mu yaa :) gelin tahlillerinizi yapalım dediler vay bee:)))
bende şimdilik ev hanımıyım. Hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce işten ayrılmıştım. Kısmet 1 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Aynen bende Can'ım. Ev hanımıyım 1 senedir..
Canım nerden öğrenmişler ki beni kimse aramadı. Devlete mi gittin sen
Benim de oyleydi 2 gundur falan daha iyi gibiyim. Cubuk kraker bana yaramiyo ama leblebi iyi geliyo, patates haslayip yiyorum, ayran iciyorum, erik, yesil elma gibi eksi meyveler yiyorum bide zencefilli seker aldim o biraz iyi geldi gibiKızlar geçmeyen mide bulantım var. Hicbirsey yemek istemiyorum ama karnım aç. Yediğimi de çıkartıyorum ne yiyip içiyorsunuz nolur tavsiye de bulunun
Bana da genetık test yapıldı araştırmalar bır seneyı buldu Allah'a sukur bı şey bulamadılar sadece kan pıhtılasması sınırda çıktı senın kullandıklarını bana da verdıler2 düşükten sonra genetik test yapıyorlar. İlk düşük düşük çok normal geliyor.. Bende bebe aspirin ve clexane iğne kullanıyorum.
Gittigin ozel hastane sisteme seni gebe diye girmesi gerekiyor canim. Girdiyse aile hekimine bilgi gidiyor
Canım doğum tarihlerimiz ayni seninle.bende hic bi degisiklik yok sadece istahim yok.Kızlar geçmeyen mide bulantım var. Hicbirsey yemek istemiyorum ama karnım aç. Yediğimi de çıkartıyorum ne yiyip içiyorsunuz nolur tavsiye de bulunun
Ben cok kötüyüm cnm sikayetci degilim ama zorlanıyorum baya. Senin kesen gözüktü mü ? :)Canım doğum tarihlerimiz ayni seninle.bende hic bi degisiklik yok sadece istahim yok.
Aynen banada cubuk kraker yaramıyor bende simdi patates hasladım. Tesk ederm önerilerin için senin kac haftalıktı ?Benim de oyleydi 2 gundur falan daha iyi gibiyim. Cubuk kraker bana yaramiyo ama leblebi iyi geliyo, patates haslayip yiyorum, ayran iciyorum, erik, yesil elma gibi eksi meyveler yiyorum bide zencefilli seker aldim o biraz iyi geldi gibi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de doğum günü hediyem:))Ultrason da gebelik kesesi içinde ve yolk kesesini gördük çok şükür. 15 gün sonra gel kalp atışlarında duyalim dedi Dr. O benim bayram da aldığım müjdem,bayram şekerim teyzeleri. ,....
Canım ne kadar sürede okumamız gerek? 5000 alırım bende???http://www.kadinlarkulubu.com/forum...de-kucagimiza-almak-icin-70000-tevhid.942108/
Arkadaslar okumak isteyenler bana ne kadar istedigini soylesin kaydedeyim