- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #3.121
Yaa gözün aydınn nasıldııı :)Ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Allah dileyen herkese duyursun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa gözün aydınn nasıldııı :)Ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Allah dileyen herkese duyursun inşallah.
Ben bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Allah dileyen herkese duyursun inşallah.
Tebrikler hayırlı olsun
Hayırlısı olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah.
Yok biliyorum düzenli gidilecegini ikinci bebegim :) ama ben hamileliğimi bildirmeden önce onların öğrenmiş olmasına şaşırdım:)İşliyor tabiki takibini yapacaklar kilo tansiyon vs. Duzenli gideceksin artik :)
Yaa gözün aydınn nasıldııı :)
Canim benek aspirini uzun zamandir kullaniyorum. Ogrendigim andan ihtibaren clexane, crimone jel (progestan), ve prulton depont kullaniyorum. Onlem amacli. Insallah canim.. bu bebegimizi saglikla kucagimiza alalim.Ben de ilk gebeliğimde düşük oldu doktorum önlem olarak progestan ve kan sulanması için bebe aspirini verdi. Umarım bebeğin sağlıklıdır. Ben de Cumartesi gidicem.
Canim kullaniyorum. Insallah. Bunu kucaginiza aliriz..Bende senin gibiym 3. benimde ilkini 6 aylik kaybettim 2. Kalp atisi olusmadi bu 3. Allahn izniyle iyi gidiyo kan sulandirici igne asprnn kullanyrm sende kullanysndur pıhtilaşma varsa
Bool bol su icmeye calis canim.Bende senin gibiym 3. benimde ilkini 6 aylik kaybettim 2. Kalp atisi olusmadi bu 3. Allahn izniyle iyi gidiyo kan sulandirici igne asprnn kullanyrm sende kullanysndur pıhtilaşma varsa
Yani dikkat ediyorum tabiki benim pihtilaşma olmamasina ragmen kullaniyorm ben yatkinlik var vede 2 kayiptan dolayi zaten kullandriyo dr lar.Bool bol su icmeye calis canim.
Oy oy dunyadaki en guzel ses.. allahim butun hamislere duydursun insallah.Çok şükür çok güzeldi. Güp Güp :) eşim kayıt etti videoya.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...de-kucagimiza-almak-icin-70000-tevhid.942108/
Arkadaslar okumak isteyenler bana ne kadar istedigini soylesin kaydedeyim
Saol canm Allah kabul etsin insallahBen de 5000 okurum canım inşallah
Ultrasona gore boyleydi adet tarihime gore daha fazla oluyodoktorum cuma günü tekrara çağırdı. senin 6+6 adet gününe göremi yoksa doktorun ulturoson takibinden sonramı bukadar olduğunu öğrendin.
Cnm bnm de 6 haftalık henüz midem bulanmıyor;inşallah bulanmaz da.Çok geçmiş olsun,doktorum miden bulanırsa beni ara serum veririz demişti.Kızlar merhaba çok zor hamilelik geçiriyorum.Sürekli midem bulanıyor.Allah yardımcımız olsun.Bebeklerimize sağ salim kavuşalım.Kraker leblebi hiç bişey göresim yok.Dünde serum yedim.Sizin nasıl geççiyor.Ben perişanım..
Tuzlu şeyler çubuk kraker gibi bana iyi geliyoduKızlar geçmeyen mide bulantım var. Hicbirsey yemek istemiyorum ama karnım aç. Yediğimi de çıkartıyorum ne yiyip içiyorsunuz nolur tavsiye de bulunun
Bn herseyi yiyorum ama yedikten snra midem kotu oluyor bol bol ayran ic bn midem kotu oldugunda iciyorum rahatliyorumKızlar geçmeyen mide bulantım var. Hicbirsey yemek istemiyorum ama karnım aç. Yediğimi de çıkartıyorum ne yiyip içiyorsunuz nolur tavsiye de bulunun