- 28 Haziran 2011
- 634
- 18
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #2.761
Kizlar herkese günaydın insallah bugün guzel haberler alırım Dua edin bana birazdan doktora gidecem
Allah gönlune gore werir insallah hayirli haberlerle dön..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar herkese günaydın insallah bugün guzel haberler alırım Dua edin bana birazdan doktora gidecem
Benimde akşamlari bazen sanirim yediklerimiz etkiliyor canımBenM yanıyor.
Ama herzaman değil
Günaydın sekerimGünaydın kızlar
Günaydın sekerim
Gunaydinnnn.. Insallah canimmmGünaydın.. Hayırlı güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah.
Kizlar merhaba
Dun ogrendikki ikiz bebek geliyormus tabibiraz sok olduk. Ustelik 15 aylik bi oglum var. Bakalim neler olacak
Günaydıın, ne tahlili oluyor bu acaba ben hiç tahlil yaptırmadım şimdiye kadar da :/Gunaydin kizlar. Bu detayli tahlil sonuclariniz ne kadar zamanda cikti? Ben de bugun yaptiricam da
Ayyy çok ama çok sevindim canım inşallah 9 ay sağlıklıca durur sonra annesi sana kavuşur inşallah dualarimdasiniz hepiniz.Kizlar Şimdi doktordan geldim çok şükür bin şükür bebeğim beni bırakmamış onu gördüm kalbi atiyodu darisi guzel haber bekleyenlere olsun
Ben ogrendigimden beri yatiyorum 3 hafta bitti... Onlar iyi olsun da yapacak bisey yok.Plesanta gelisirken olabiliyomus diye okudum bende. Yat yat icim sikildi ama napalim yeterki iyi olsunlar
Sen agizdan mi aliyorsun? Yan etki yapmiyor mu bulanti halsizlik fln?Bendede oluyo nadiren. Hatta acaba progestan mi yapiyor diyorum onu ictikten sonra oldu bikac kez