• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar bu mesajların altında bebeğin durumunu gösteren resimlerde de bebekler baş aşağı duruyor normal herhalde öyle olması

Canım ben dün akşam dediğin gibi bi su gelme durumu yaşadım,dediin kadar bir ıslaklık oldu ve akintimda beyaz ve çok azcik olurdu,ertesi gunun gecesi otururken birden karnımın altında toplandı bebeğim ve çok ağrıdı kalkamadim hemen doktora gittik,cok sukur bebegimde de duruşunda da sıkıntı yokmuş ,alttan muayene etti ve çok akıntın var deyip fitil verdi,cok tecrübeli ve kaliteli bi doktor olmasa guvenmezdim çünkü hiç akıntı problemi yaşamıyorum ama demekki o su akıntı oluyor,havalar soğudu usutuyoruz herhalde.simdi fitili kullanmakta kararsizim bana bi akıl verin
Canım kullan tabı neden kullanmıcanki bende kullanıyorum gecmıs olsun bu arada

Kızlar az once okudugum bıseylecanım sıkıldı.. Facede bıri paylasmız ılk dogumunda rahım kasılmadıgından asırı kanaması olmus ve neredeyseölüyomus altına bısuru kısı sezeryanda dahıl yazmıslar bu sorunu bariz korktum suan:KK43:
Bence cok okumamaya calis canim netteki dogum anılarini insanin basina neler geliyo allah herkezi sag salim kurtarsin insallah dr unuzla karar verin normalmi sezeryanmi ona adapte et kendini derim kimisi bi anda doguruyo kimisi saatlerce sürüyo ben göz korkusundan sezeryan yaptiranlardanim normale hazirlayamadim kendimi zaten bebegimde iriydi sorun olurdu

Canım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.

Otribebe kesinlikle hayat kurtarıcı hiç başka markalara bakmayın bence. Kaç paket yedek uç bitirdim allah bilir

Kızlar bunun dışında sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, lütfen akıl verin bana. Kocam çok ama çok aşırı dırdırcı. Yani hastayım hamileyim dinlemez dır dır dır kafamda konuşur. Yok niye yemek hazırlamadın, hazırlasam salçası niye böyle tuzu niye şöyle, ağrıdan ölsem yatmaktan başka birşey yapmıyosun der. 5 dakika uzanmam bile ona batıyor çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyoruk artık :cry:
Kendi ofisim var, kızım doğduğundan beri işe gitmiyorum ama evden de olsa çalışıyorum ve ofiste de çalışanlarım olduğu içim para kazanmaya devam ediyorum, yani ona muhtaç değilim, kızlarımın bir çok ihtyacını vs hep ben alırım, doktor hastane masraflarını falan hep ben öderim yani sorunu benim çalışmamamla değil. Sadece ona batıyorum resmen, zaten çok yoğun bir tempo içindeyim, küçük bebeğim var hamileyim, bir yandan işlerim var telefonum susmuyor. İnanın 2 yıldır uyku uyumadım. Evin de bir şeyi eksik değil ama eşim bana eziyetten hoşlanıyor.
Mesela bir yere gittim 2 saat bekledim desem oh iyi olmuş alışma rahata der.
Anlamadım bu adam benden ne istiyor, insan sevse böyle yapmaz diyorum.
Boşanmaktan başka çarem yok sanırım, bir tek pazar günü beraberiz ve beni sabahtan beri ağlatıyor hamile halimle:cry:
Canim hepmi böyleydi sonradanmi oldu zor bi karakter hele hamileyken iyice batar insana sende açık açık sor beni delirtmekten zevkmi aliyosun de evin masrafina karisma ozaman tatlim bi yardimci tut arada gelsin cok laf yaparsa parasini ben veriyorum sanane de ay allahim hemen bosanma konusunu getirme aklina cocuklar var ama cok yormuski bu olay bunu düsündürtmüs bi anlasmaya calis konusun siddet ve aldatma yoksa konusmaya deger haa varsa yapcak baska bise yok zaten

country country @baharindenizi desteğiniz için çok sağolun kızlar.
Derler ya eşeğe semer vuran çok olur diye, benimki de o hesap oldu biraz. İşte elimde de değil ki, hep çocukluk travmaları değersizlik hissi beni bu hale getirdi sanırım, duygusal şiddete açık biri haline geldim. Bana verilen en az değere bile razı geldim. Ben böyle oldukça eşim de yüklendikçe yüklendi. İnşallah yavrularımla hakkımda en hayırlısı olur. Panik atak rahatsızlığım var geçirdiğim bir kaç trafik kazası ve bir kaç olaydan kaynaklı ondan bile çekinip hamile haliyle ya atak geçirirse demiyor. Gerçi ben atak geçirirken bana sinirimi bozma başka odada boğul diyebilen bir insan bu, ne bekliyorum ki.
Okadar güçlü bir karaktersin ki canım onun gözünde seni yıkılmaz sanıyo inan eminim atak geçirdiğine inanmadığı için öyle yapıyordur çoğu erkek maalesef odun benim eşimde düşük riskim vardı yatış verdiler yatmadım eve geldim hemen sabahına kalk imekleyerekte olsa kahvaltı hazırla dedi kalktım ona hazırladım kendimi yatak odasına kitledim ben yemedim sonra kendi pişman oldu. Bebek hareket ediyo gel elini koy dediğimde yalan söylüyosun diyordu yani sırf onun benimle ilgilenmesi için yalan konuştuğumu düşünüyordu. Hamdolsun biz 3 aydır aştık bu sıkıntıları şimdi beni daha iyi anlıyor. Süreçler zor oluyor ama hiçbirşey düzelmez sanma düzelen yeniden bozulmaz sanma evlilik inişli çıkışlı hep fedakarlık gerektiren birşey bizim gibi anne olmayı hakeden duyarlı taraftan :KK66:
@tota

Bunlarin sari lacivertini aldik canım .
Güle güle kullansın canım bebişin çok güzel :)
ilk bebeğin kaç yaşında?genelde doğum sonrası 1 yıl eşlerin arası düzelemez.yeni düzene alışmak zorlar insanı.yemek olayı ayn ben...aynı çorbaya nane atarım, atma der.atmam at der.salça olarak biber salçası kullanmadım diye öter.soğan olsa niye var, olmasa niye yok...yemeden tuzu yok der...der de der....ben napıyorum."yeme"diyerek tabağı önünden alıyorum.bi ara hep dışardan yedi.şimdi söylenmeden yiyor.takma kafana...çoğu erkek böyle.ne kadar cefa ceksen de anlamazlar.yapıları bu.beyinleri küçük, almıyor.ben görmüyorum çoğu şeyi.çocuğm var.ya boşsanırım ya çekerim ki babasız kalmasınlar diyw çocuklarım yuvamın devamı için fedakarlık yapmaya devam ediyorum.millet nelere katlanıyor.biraz da bakışını değiştir ve kendini harap etme.
çok doğru söylüyorsun bazen insanlar hep iyisini anlattığını için biz onlarda hiç problem yok sanıyoruz ama herkesin kendine göre bi sıkıntısı var.

@Egozz @soffty umarım ikimizde çok güzel haberler alırsınız hasret giderin bol bol bebişlerinizle anneleri :))

Canım ben kızıma pişik kremi mustela 123 barrier almıştım memnunum ondan, bebe yağı da mustela aldım ama çok kullanmadım, onun yerine mustela losyon kullandım, yaz olduğu için yağ ağır geliyordu.

Otribebe kesinlikle hayat kurtarıcı hiç başka markalara bakmayın bence. Kaç paket yedek uç bitirdim allah bilir

Kızlar bunun dışında sizinle bir sorunumu paylaşmak istiyorum, lütfen akıl verin bana. Kocam çok ama çok aşırı dırdırcı. Yani hastayım hamileyim dinlemez dır dır dır kafamda konuşur. Yok niye yemek hazırlamadın, hazırlasam salçası niye böyle tuzu niye şöyle, ağrıdan ölsem yatmaktan başka birşey yapmıyosun der. 5 dakika uzanmam bile ona batıyor çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyoruk artık :cry:
Kendi ofisim var, kızım doğduğundan beri işe gitmiyorum ama evden de olsa çalışıyorum ve ofiste de çalışanlarım olduğu içim para kazanmaya devam ediyorum, yani ona muhtaç değilim, kızlarımın bir çok ihtyacını vs hep ben alırım, doktor hastane masraflarını falan hep ben öderim yani sorunu benim çalışmamamla değil. Sadece ona batıyorum resmen, zaten çok yoğun bir tempo içindeyim, küçük bebeğim var hamileyim, bir yandan işlerim var telefonum susmuyor. İnanın 2 yıldır uyku uyumadım. Evin de bir şeyi eksik değil ama eşim bana eziyetten hoşlanıyor.
Mesela bir yere gittim 2 saat bekledim desem oh iyi olmuş alışma rahata der.
Anlamadım bu adam benden ne istiyor, insan sevse böyle yapmaz diyorum.
Boşanmaktan başka çarem yok sanırım, bir tek pazar günü beraberiz ve beni sabahtan beri ağlatıyor hamile halimle:cry:
Canım ayaklarının üstünde duran güçlü bi bayansın, bi erkediğin sana bu şekilde davranmasına izin verme. Bu yapılana pskolojik şiddet diyorlar. Bence al karşına açık açık konuş, anlamıyorsa kendi düzenini kur, belki kolay olmayacak ama en azından huzurun yerinde olacak. Allah yardımcın olsun.

Kızlar geldim dr dan bebeğim 738 gr boyu 31cm olmuş herşey yolunda çok şükür ama boyu ve kilosu biraz az gibi geldi bana 24+3 üm buarada
Cnm sıkma canını bence gayet iyi hem daha kilo alcak yani Dr iyi dediyse hiiiç sıkıntı yok bence maşallah bebişe :)

Ay ne güzel işte, sen seviyorsun diye seviyor. O ince düşünce insanın en çok kalbine dokunan şey oluyor işte :) Allah daim etsin :nazar:

Amiiin canım inşaallah, biz de bakmalıyız artık odamıza ki hazırlayalım :)

Amin canım sağol :)
Aslında biz henüz oda yapmayacktık sadece beşik alacaktık. Ama alınan bebek eşyalarını kendi dolabımıza filan asınca içimize sinmedi. Aldık bakalım boyutları da çok büyük olmadığı için yatak odamıza koyacağız. İleride yemek odasını boşaltıp, takımı tamamlamayı planlıyoruz.

Kızlar geldim dr dan bebeğim 738 gr boyu 31cm olmuş herşey yolunda çok şükür ama boyu ve kilosu biraz az gibi geldi bana 24+3 üm buarada

Maaşallah canım iyi bence, doktor da iyi dediyse hiç sıkıntı yapma :) Senin kız dı yanılmıyorsam, kızlar daha ince yapılı olur derler. Sıkma sakın canını gayet iyi :)

Cnm sıkma canını bence gayet iyi hem daha kilo alcak yani Dr iyi dediyse hiiiç sıkıntı yok bence maşallah bebişe :)
Haklısın canım zaten ablaları da öyle çok kilolu değillerdi eee anne babada öyle iri değil bu sartlarda bu rakamlar normal

Gözün aydın canım.bebiş gayet sağlıklı bak kilosu da boyu da haftana göre normal.zaten her bebek birbirine benzemez ki hiç kafana takma gayet sağlıklı bebeğin kilo alır merak etme zaten az da değil kilosu

Maaşallah canım iyi bence, doktor da iyi dediyse hiç sıkıntı yapma :) Senin kız dı yanılmıyorsam, kızlar daha ince yapılı olur derler. Sıkma sakın canını gayet iyi :)
Çok sagol canım ewet kızdı eve gelince sakin kafayla düşününce boşa panik yaptığmı anladım

kızlar bu mesajların altında bebeğin durumunu gösteren resimlerde de bebekler baş aşağı duruyor normal herhalde öyle olması
İlk aylar bebek yan durabilir, düz durabilir. Sırtı size yaslı yüzü karnınıza dönük.
Yeri geniş kendi minik olduğu için dönüp durabilir.
Ama son aylarda doğum için pozisyon değiştirip bu resimlerdeki gibi baş aşağı dönmesi beklenir..

Back
X