2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Merhabalar kizlar,
Bizim de yarin kontrol var. Dr a ozellikle bel agrisini sorucam. Su kan ilaclarindan beri kilo almaya basladim. Vucut agirlastigindan sanirim sirt ustu uzaninca yada ayakta cok kalinca kalca-bel arasi agriyor. Hep yan yatiyorum. Bir de ben de bebisi cok hissetmiyorum, normal mi acaba sorayim..

Vazelini ben de bazen gobegime suruyorum. Malum karin buyudu bir ara cok kasiniyordu. Vazelin ve bebe yagina gectim, kasinti durdu. Mustela catlak kremi kullanan var mi? Hediye geldi ama henuz denemedim.

ruzigarr cnm
Bende de oluyor. Artik standart bisey. Sabahlari uyaninca yogun. Gun icinde cok olmuyor. Bana da dr beyaz kokusuz kasintisizsa eger sikinti yok dedi ama icim hic rahat etmiyor. Benim 13.14.haftalardan beri var sanirim. Bol su iciyorum vs ama her gun illa ki geliyor.

Dr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.

Kizlar karnim cok kasiniyor ilk hamileligimden catlaklarim var dahada catlicakmi diye korkmuyo degilim bu kasinti nasil gecer

Nefes darlığı yasayaniniz var mi yaa resmen nefessizlikten ölecek gibi hissediyorum kendimi

Benımde 780.500 du gecen hafta canım yuzdeliği anlayaamdım ben ama
boy kilo ekranı çıkıyor kenaeda yüzdelik bir ksım var ordan söyledi bana da gram değil de beslenmesi yüzde ellinin altında oldugu zman az besleniyormus yani öyle bişeyler demişti.. kaşar peynir balı süt muz falan diyorlar.

Kizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?
Akıntı konusu hangisi normal bilmek çok zor bi kaç arkadaşımda gizli enfeksiyon çıktı aslında tam teşekküllü idrar testi yaptırmak lazım bu haftalarda önemli bi konu çözümü de basit sağlık ocağı yapmıyo yapan bi yer bulup bende yaptıracağım haftaya

Kullan canım demiri bebek bi türlü alır ihtiyacını ama senin depoların azalırsa dişlerin zarar görür önemli

bu aylarda kasılmalar oluyormuş diye okudum bende inşallah birşeyiniz yoktur tatlım güzel haberlerle geliceksin inşallah

Kizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?
Ya akıntı konusu bende de var geçen hafta gittiğimde doktora söyledim fitil verdi ama ben kullanmadım , akıntı normal mi normal değil mi bilmiyorum o kadar fazla gelmiyor belkide kullanmam lazım

Tahin pekmezi dene kahvaltida, bir de gunde 1 tane de olsa hurma yemeye calis ceviz ve badem esliginde

Yemeklerden sonra carpintiyla birlikte oluyor. Soluma yatip, sakinlesmeye calisiyorum
Günaydın ben varım dr a sordum kalp rahatsızlığın ve akciğer problemin var mı hayır dedim bemim gece uyurken oluyor öksürükle oluyosa haberim olsun dedi.. Geç saatte yemek yememeye çalışıyorum ben .. Sanırım benimki kilodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…