- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.081
Evet benim de öyle kaşıntı ve yanma olmadığı sürece sıkıntı yok.. Dr bana 4 lt kadar su içebilirsin dedi su sayesinde yanma ve kaşıntı yok çok şükürKizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?
Dr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.ruzigarr cnm
Bende de oluyor. Artik standart bisey. Sabahlari uyaninca yogun. Gun icinde cok olmuyor. Bana da dr beyaz kokusuz kasintisizsa eger sikinti yok dedi ama icim hic rahat etmiyor. Benim 13.14.haftalardan beri var sanirim. Bol su iciyorum vs ama her gun illa ki geliyor.
Oluyor canim her gun var nerdeyse kahve bile oluyor :) Artik artmasi da normal son aylara dogruKizlar sarimsi akintiniz var mi?
Benim sariya donuyo bazen beyaz bazen seffaf. Ama yanma kasinti yok. Normal midir acaba?
Bol bol nemlendir tatlım mesela zeytinyağı en doğal kremKizlar karnim cok kasiniyor ilk hamileligimden catlaklarim var dahada catlicakmi diye korkmuyo degilim bu kasinti nasil gecer
boy kilo ekranı çıkıyor kenaeda yüzdelik bir ksım var ordan söyledi bana da gram değil de beslenmesi yüzde ellinin altında oldugu zman az besleniyormus yani öyle bişeyler demişti.. kaşar peynir balı süt muz falan diyorlar.Benımde 780.500 du gecen hafta canım yuzdeliği anlayaamdım ben ama
Ben canım hele yemek yıyınce ve yatıncaNefes darlığı yasayaniniz var mi yaa resmen nefessizlikten ölecek gibi hissediyorum kendimi
Akıntı konusu hangisi normal bilmek çok zor bi kaç arkadaşımda gizli enfeksiyon çıktı aslında tam teşekküllü idrar testi yaptırmak lazım bu haftalarda önemli bi konu çözümü de basit sağlık ocağı yapmıyo yapan bi yer bulup bende yaptıracağım haftayaKizlar sarimsi akintiniz var mi?
Kullan canım demiri bebek bi türlü alır ihtiyacını ama senin depoların azalırsa dişlerin zarar görür önemlişeker yüklemesi yaptırmayanlardanım.açlık 81 çıkmıtı.dün de tok karna gittim.hatta 3 çay kaşığı tahin pekmez, bide gofret yedim.78 çıktı.galiba yükleme yaptırmaya gerek yok.
bu arada demirim düşükmğş.demir ilacı yazdı.kullanmıycam dedim ama bilemiyorum şimdi.
bu aylarda kasılmalar oluyormuş diye okudum bende inşallah birşeyiniz yoktur tatlım güzel haberlerle geliceksin inşallahKızlar gecen hafta cumartesı doktora gıtmıstım ama yarın doktora gıdıcem acayıp sıkıntı yaptım sureklı karnımdan bısey cekılıyo gıbı kasılmalad devam edıyo korktum yarın gıdıp bakıcam magnezyum kullanıyorum ama bacagımda bıle kasılma var
Ya akıntı konusu bende de var geçen hafta gittiğimde doktora söyledim fitil verdi ama ben kullanmadım , akıntı normal mi normal değil mi bilmiyorumKizlar sarimsi akintiniz var mi?
Yemeklerden sonra carpintiyla birlikte oluyor. Soluma yatip, sakinlesmeye calisiyorumNefes darlığı yasayaniniz var mi yaa resmen nefessizlikten ölecek gibi hissediyorum kendimi
Tahin pekmezi dene kahvaltida, bir de gunde 1 tane de olsa hurma yemeye calis ceviz ve badem esligindeboy kilo ekranı çıkıyor kenaeda yüzdelik bir ksım var ordan söyledi bana da gram değil de beslenmesi yüzde ellinin altında oldugu zman az besleniyormus yani öyle bişeyler demişti.. kaşar peynir balı süt muz falan diyorlar.
Ben fitil kullandım 2 tane o çok iyi geldiDr.a soyledim de seffaf olmasi gerek dedi. Ama yanmam kasintim yok dedim. Sirkeli suyla iturma banyosu yap gecmezse ilac baslariz dedi. Ama fitil kullanasuim yok hic. Ondan sordum size de.
GünaydınYemeklerden sonra carpintiyla birlikte oluyor. Soluma yatip, sakinlesmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?