- 21 Mart 2014
- 1.824
- 1.949
- 333
- 28
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.321
Resmen 9 aylık gibiyiz yaa hamilelik gelmiyor herhalde banaAhahaaa bende sizlana sizlana dönüyorum bende ayniyim yanihep sadece saga ve sola yattigimdan kollarm cok agriyo ayy ayyy kollarm off belimm aman Allah dönmek ne zor dedigim oluyo bazen
Bende ole yatıyorum sırt üstü yan yatınca zorlanıyorum .ve uykumdan uyanınca falan hep sırt üstü uyanıyorum inş bisi olmazKizlar bn soluma yatarak uyuyamiyorum illa sirt ustu yatmam lazim hala sirt ustu yatiorum insallah sknti olmaz
Silikon uç mu kauçuk mu canimCanim philips avent yeni doganini aldim cam sise olani
Silikon mu ucu kauçuk mu canmMerhaba canım.
Bana avent in yenidoğanı hediye geldi. Aklımda dr browns da var. Belki bir tane de ondan alırım.
Silikon uc canim, kaucuk daha saglikli diyorlar ama tercih seninSilikon uç mu kauçuk mu canim
Silikon mu ucu kauçuk mu canm
Evet güzel program ben izliyorum ve %90 normal doğum yapıyolar dünyanın her yanında ne güzel.Kizlar Nat Geo People kanalinda saniyede 4 bebek diye bir program var hic denk geldiniz mi? netten de bulunup izlenebilir. Dunyanin 4 bir yanından doğum anlari belgelesi. Cok guzel tavsiye ederim.
Nerden aldin canim? Güle güle kullanmak nasip olsun inşallahKızlar lohusa gecelık pijama takımı - evde giymek için penye pıjama takımı sabahlık ve sutyen atlet emzirme için 333 tl tuttu alısverısım baya kolayladı işin keyıflı kısmı kaldı sanki incik boncuk falan
Solda bebeğe kan akışı rahat gidiyor. Bence dikkat etmeye çalış ben sırt üstü yatınca hemen karıncalanmaya başlıyorum. Önemli bişey bu. Sola ve sağa yatmaktan bacaklarım ve kalçalarım ağrıyor. Sola yatma olayı özellikle son 2 ay önemli Dr da mutlaka sorKizlar bn soluma yatarak uyuyamiyorum illa sirt ustu yatmam lazim hala sirt ustu yatiorum insallah sknti olmaz
simdi sen soyleyince 1. bolumu izledim gercekten enteresanmis.Kizlar Nat Geo People kanalinda saniyede 4 bebek diye bir program var hic denk geldiniz mi? netten de bulunup izlenebilir. Dunyanin 4 bir yanından doğum anlari belgelesi. Cok guzel tavsiye ederim.
simdi sen soyleyince 1. bolumu izledim gercekten enteresanmis.
Oo baya yol katettin canım.iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallahKızlar lohusa gecelık pijama takımı - evde giymek için penye pıjama takımı sabahlık ve sutyen atlet emzirme için 333 tl tuttu alısverısım baya kolayladı işin keyıflı kısmı kaldı sanki incik boncuk falan
Bende inşallah biberona alıştırırım bu sefer diye düşünüyorum.oğlum ne emzik ne biberon tutmadı dışarda çok zor oluyo sürekli emzirmek..bazen görüyorum bebekler alıyorlar ellerine biberon lok lok içiyolar çok imreniyorumEvet canim o da oneriliyor. Umarim biberona gerek kalmadan emer diye dusunuyorum. Sorun olursa yedek aldiririz babasina artik :)
Canım yaa kaç kilo aldın.daha doğrusu sormak istedigim bebegin nerdeyse bnmkinşn iki katı acaba ben bir ay sonra nolucam onu düşünüyorum:)Beni anlattin sankibende cok dengeli beslenecektim güyaa daha yeni diyetten çıktım diye ama vitamini kullanmaya basladiktan sonra kendimi aştım resmen
Aaa bende tahteravallinin park yatagini düşünüyorum hatta soracaktim cevrenizde kullanan var mı diye sen benden önce sormuşsun :)Kizlar benim cocuk odasi hazir gibi. Evlenmeden once kendi odam beyazdi ve ikeadan aldigim beyaz karyola tipi acilip kapanabilen yatagimi da takim yapmistim. Duzenlemeleri yapinca fotografi da atarim birgunbu nedenle yatak odasina bir besik almak istiyoruz. begendigim bir model var tahteravellinin beyaz besigi ancak besik 1 yasina kadar kullanilabilir. Malum cocuk hareketlenince tehlike yaratabilir. Bu nedenle yine tahteravallinin elipso besigini dusunuyoruz. Bu besik 0-3 yas arasi kullanilabilirmis. Cunku yatak boyu ayarlanabiliyor (3kademeli). Gorselleri de paylasiyorum. Cevrenizde bu yatagi alan-kullanan varsa fikirlerini merakla bekliyorum :)
Bende en bastan beri vinelac kullaniyorm canm ama probiyotik oldugunu bilmiyordumHaftada ıkı gun balık ye dedi uc gun omeganı kullanabılırsın heregun alma dedi decavit i bırak yenı bı multıvıtamın verdi içinde probiyotık varmıs vinalac adı kabızlıktan cok cekıyodum bakalım kızlar insallah iyi gelır
Toplamda 11 kilo aldm malesefCanım yaa kaç kilo aldın.daha doğrusu sormak istedigim bebegin nerdeyse bnmkinşn iki katı acaba ben bir ay sonra nolucam onu düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?