2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ahahaaa bende sizlana sizlana dönüyorum bende ayniyim yani hep sadece saga ve sola yattigimdan kollarm cok agriyo ayy ayyy kollarm off belimm aman Allah dönmek ne zor dedigim oluyo bazen
Resmen 9 aylık gibiyiz yaa hamilelik gelmiyor herhalde bana

Kızlar doktordan cıktık kanama alanlarım sabıt duruyomus servıks uzunlugum 3 cm di 31-32 ölctum dedi bebek 26 haftayla uyumlu sadece gobek cevresi 24 hafta gıbı dedi buna takıldım ama doktor onemsiz dedi erken dogum riski yok suan dedi dıkkat et sadece onlemlerimizi aldık dedi haftaya kan uyusmazlıgı testı var bakalım kızlar bızden bu kadarlık

Haftada ıkı gun balık ye dedi uc gun omeganı kullanabılırsın heregun alma dedi decavit i bırak yenı bı multıvıtamın verdi içinde probiyotık varmıs vinalac adı kabızlıktan cok cekıyodum bakalım kızlar insallah iyi gelır

Kizlar Nat Geo People kanalinda saniyede 4 bebek diye bir program var hic denk geldiniz mi? netten de bulunup izlenebilir. Dunyanin 4 bir yanından doğum anlari belgelesi. Cok guzel tavsiye ederim.

Kizlar Nat Geo People kanalinda saniyede 4 bebek diye bir program var hic denk geldiniz mi? netten de bulunup izlenebilir. Dunyanin 4 bir yanından doğum anlari belgelesi. Cok guzel tavsiye ederim.
Evet güzel program ben izliyorum ve %90 normal doğum yapıyolar dünyanın her yanında ne güzel.

Kızlar lohusa gecelık pijama takımı - evde giymek için penye pıjama takımı sabahlık ve sutyen atlet emzirme için 333 tl tuttu alısverısım baya kolayladı işin keyıflı kısmı kaldı sanki incik boncuk falan

Nerden aldin canim? Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

Kizlar bn soluma yatarak uyuyamiyorum illa sirt ustu yatmam lazim hala sirt ustu yatiorum insallah sknti olmaz
Solda bebeğe kan akışı rahat gidiyor. Bence dikkat etmeye çalış ben sırt üstü yatınca hemen karıncalanmaya başlıyorum. Önemli bişey bu. Sola ve sağa yatmaktan bacaklarım ve kalçalarım ağrıyor. Sola yatma olayı özellikle son 2 ay önemli Dr da mutlaka sor

Oo baya yol katettin canım.iyi ve sağlıklı günlerde kullan inşallah

Evet canim o da oneriliyor. Umarim biberona gerek kalmadan emer diye dusunuyorum. Sorun olursa yedek aldiririz babasina artik :)
Bende inşallah biberona alıştırırım bu sefer diye düşünüyorum.oğlum ne emzik ne biberon tutmadı dışarda çok zor oluyo sürekli emzirmek..bazen görüyorum bebekler alıyorlar ellerine biberon lok lok içiyolar çok imreniyorum

Beni anlattin sanki bende cok dengeli beslenecektim güyaa daha yeni diyetten çıktım diye ama vitamini kullanmaya basladiktan sonra kendimi aştım resmen
Canım yaa kaç kilo aldın.daha doğrusu sormak istedigim bebegin nerdeyse bnmkinşn iki katı acaba ben bir ay sonra nolucam onu düşünüyorum:)

Aaa bende tahteravallinin park yatagini düşünüyorum hatta soracaktim cevrenizde kullanan var mı diye sen benden önce sormuşsun :)

Bende en bastan beri vinelac kullaniyorm canm ama probiyotik oldugunu bilmiyordum

Canım yaa kaç kilo aldın.daha doğrusu sormak istedigim bebegin nerdeyse bnmkinşn iki katı acaba ben bir ay sonra nolucam onu düşünüyorum:)
Toplamda 11 kilo aldm malesef ama bu hizli kilo almam vitamine gecince basladi 15 günde 3 kilo felan aldirdi bana vitamin.
Sonrasinda da alimim devam etti ben yeni diyet sürecinden cikmistim sanirim eskisi gibi yemeye devam edincede tekrar hizluca aldm malesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…