2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim de dönerken belime ağrıyor eşimi uyandirmayayim diye sessizce donerdim maalesef okadar düşünceli olamıyorum ben dönene kadar gecenin yarısı bitiyor arada ayh acıdı ayh agridi oluyor uykumda
Ahahaaa bende sizlana sizlana dönüyorum bende ayniyim yani hep sadece saga ve sola yattigimdan kollarm cok agriyo ayy ayyy kollarm off belimm aman Allah dönmek ne zor dedigim oluyo bazen

Canım ben takımını 40 liraya aldım uğraştığıma değmez diye düşündüm

Bu nereden canım bayıldım buna. Ben de kızımla birlikte giyebileceğim böyle bir takım arıyorum :) Ebebek'te görmüştüm ama o zaman çok yeniydi kız olduğu bile belli değil diye almadım, şimdi kalmamış :) internette araştırdım çok abartılıydı süslemeleri. Buna bayıldım. Güzel günlerde kullan inşallah :)

Canım ben ankaradayım bi mağazadan aldım

Semra bende ilaçları korka korka aldım ama iyileşmemizde lazım A ve B grubu ilaçlar gebelikte güvenle kullanılabilirmiş sonuçta 9 aylık bir süreç mutlaka hasta olduğumuz zamanlarda olacak esirgeyen koruyan Rabbim inşallah kalbini ferah tut Allah'a tevekkül

Dun dönme konusunun ustune bu gece donerken gayette yavas olmama ragmen 3 4 dk lik feci bi aci yasadim. Karnima ignelet batiyordu sanki. Sag gobegim sisikti anlamadim kendini oraya mi topladi bebek napti. Wc ye gittim soluma yattim rahatladm sonra basladi kizim tepinmeye uyumusuz...

Canım o toplanma degıl kasılma oluyomus anlık banada oluyo karnın sertlesmesi yani

Kızlar benim kızım yukarı cıkıyo kaburgalarm acıo aşağı indirmek icin ne yapmak lazım kaburgalarmn birlestigi yer resmen sızlıo yukarı cıkınca

kızlar merhaba uzun zamandr yazamıyordum baktım ki listede yenilenmeler de olmuş ve bizde de değişiklik var .önce erkek dediler sonra kız şimdi net erkek olarak kesinleşti oğlum diye sevebilirim artk listede de değişmesi lazım :) Petunyasemen 22. haftadayz 2 gün önce doktordaydık oğluşum 575 gr 30 cm biraz iri bir bebekmiş bende başlangıçta 48 kiloydum şimdi 58kiloyum ikimizde irileşiyoruz çok kilo aldım sanki ama başlangıç kilom fazla olmadığı için göze batmıyor . bir de bence listeye boylarımızı da ekleyelim herkes boya göre kliosu farklı gelebilir ona göre bizde fikir alır değerlendirme yaparız . ekler misin bilmiyorum ben yazaym boy 1.63benim . detaylı ultrasonda oldu atlattık çok şükür her şey iyi . 2 hfta sonra da şeker testi için gideceğim bakalım benden bu kadar herkese ve bebişlerine sevgiler :))

Son düzenleme:
Petunyasemen ve yazmayı unutmuşum adı değişir belki ama şimdilik DOĞA ALEK düşünüyoruz :)

Kizlar benim cocuk odasi hazir gibi. Evlenmeden once kendi odam beyazdi ve ikeadan aldigim beyaz karyola tipi acilip kapanabilen yatagimi da takim yapmistim. Duzenlemeleri yapinca fotografi da atarim birgun bu nedenle yatak odasina bir besik almak istiyoruz. begendigim bir model var tahteravellinin beyaz besigi ancak besik 1 yasina kadar kullanilabilir. Malum cocuk hareketlenince tehlike yaratabilir. Bu nedenle yine tahteravallinin elipso besigini dusunuyoruz. Bu besik 0-3 yas arasi kullanilabilirmis. Cunku yatak boyu ayarlanabiliyor (3kademeli). Gorselleri de paylasiyorum. Cevrenizde bu yatagi alan-kullanan varsa fikirlerini merakla bekliyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_20161119-130105.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20161119-125659.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 72
Ben kulllanmadil canim eğer odada yeterli alan varsa tahtaravellinin beyaz park yatagi var diğer park yataklar gibi durmuyor gayet hoş duruyor düşünürsen ona da bir bak istersen

Ben kulllanmadil canim eğer odada yeterli alan varsa tahtaravellinin beyaz park yatagi var diğer park yataklar gibi durmuyor gayet hoş duruyor düşünürsen ona da bir bak istersen
O da guzelmis canim, bir olculere bakalim. Tahteravallinin urunlerini begeniyorum cidden. umarim kullanislidir. Magazada da bakmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…