- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.281
Selam herkese :)
Nasil gidiyor hamilelik hanimlar.
İsten ayrildigimdan beri çok nadir gidiyorum. Yazilanlari okunmaya calisiyorum ama yazamiyorum pek.
Bu arada24+2 yim. 6. Ay bitmiş mi oluyor. Bu hafta olaylarini hala Çözemedin yahu. Sorana 6 ya girdim diyordum.
Tamam canim bir sorayim ben de aktarlara.Canm ben kati aldim kendim eritiyorum baya arayislarim sonucunda bi aktarda buldum
Bende dün yaptrdim benimkide 110 cikti :)
Ayyy çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olur insallah evet nette fiyatlatını gördüm normal fiyatları aslında. kız annesi olmak başka yaa çok güzel biz erkek oyuzden ona yaptıramicam artık babasıyaa aynı giyinirCanım ben takımını 40 liraya aldım uğraştığıma değmez diye düşündüm
Canım mustela bebek için ürünlerden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama bebek için en güzeli mustela bende araştırıyorum doğal . Biraz pahalı ama . ben mustela nin hamile çatlak kremini ve balmini kullanıyorum inşallah faydasını goruruzKızlar mustela alanlar hangi ürünleei aldınız fiyatlarıyla yazabilir mi
Travel set canim fotoda ben sadece onu cekmisim, arkadaki yesil onun ana kucagi
Evet mustela bebek ürünleri şimdi bu markanın bi yenidoğan köpük şampuanı var bide hem vucut hem saç şampuanı var eğer köpüğü alırsam vücut için ne kullanacam???Canım mustela bebek için ürünlerden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama bebek için en güzeli mustela bende araştırıyorum doğal . Biraz pahalı ama . ben mustela nin hamile çatlak kremini ve balmini kullanıyorum inşallah faydasını goruruz
Benim de dönerken belime ağrıyor eşimi uyandirmayayim diye sessizce donerdim maalesef okadar düşünceli olamıyorum ben dönene kadar gecenin yarısı bitiyor arada ayh acıdı ayh agridi oluyor uykumdaAahahahha gözlerimden yaş geldi
Bende okadar tam bilmiyorum ama vücut losyonu falanda var mustela nin bebek için olabilirEvet mustela bebek ürünleri şimdi bu markanın bi yenidoğan köpük şampuanı var bide hem vucut hem saç şampuanı var eğer köpüğü alırsam vücut için ne kullanacam???
Ekran görüntüsü alKızlar ben aldıklarımı yazım kalanların pazartesi almayı düşünüyorum eksiğim varmı söylerseniz sevinirim
Resim yukLicem ama resim boyutu büyük diye yukleyemiyorum dosya büyük diyor nasıl yuklicem yardımcı olurmusunuz
Alıyorum yüklemeye çalışıyorum olmuyo ya büyük dioEkran görüntüsü al
Resimi internettenmi atacaksinAlıyorum yüklemeye çalışıyorum olmuyo ya büyük dio
İnternetten atacaksan resim in üzerine basılı tut resim urls kopyalayi tiklaAlıyorum yüklemeye çalışıyorum olmuyo ya büyük dio
I
İnternetten atacaksan resim in üzerine basılı tut resim urls kopyalayi tikla[/QUOTE
] normal galeriden yuklicem netten deil canım ya keşke yüklense çok istiyordum atmayı ekran görüntüsüde aldım ama onada büyük dedi .s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?