2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar mustela alanlar hangi ürünleei aldınız fiyatlarıyla yazabilir mi

Ayy bende anlamadim gitti kimse haftadan anlamiyor :) ben nedense 6 ya girdim demeye korkuyorum dogum yaklasmis gibime geliyor bide karnin kucuk yorumlarindan dolayi sanirim. Seninle ayniyim 5 bucuk diyorum hala :) bu ay sonu 6 demeyi dusunuyorum

Canım ben takımını 40 liraya aldım uğraştığıma değmez diye düşündüm
Ayyy çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olur insallah evet nette fiyatlatını gördüm normal fiyatları aslında. kız annesi olmak başka yaa çok güzel biz erkek oyuzden ona yaptıramicam artık babasıyaa aynı giyinir

Kızlar mustela alanlar hangi ürünleei aldınız fiyatlarıyla yazabilir mi
Canım mustela bebek için ürünlerden mi bahsediyorsun bilmiyorum ama bebek için en güzeli mustela bende araştırıyorum doğal . Biraz pahalı ama . ben mustela nin hamile çatlak kremini ve balmini kullanıyorum inşallah faydasını goruruz

Evet mustela bebek ürünleri şimdi bu markanın bi yenidoğan köpük şampuanı var bide hem vucut hem saç şampuanı var eğer köpüğü alırsam vücut için ne kullanacam???

Kızlar aslında daha doğal organik urunler var.. Biraz baktım organicare, naturalive gibi ..
Organicare pahalı geldi ama naturalive uygun hem.

Aahahahha gözlerimden yaş geldi
Benim de dönerken belime ağrıyor eşimi uyandirmayayim diye sessizce donerdim maalesef okadar düşünceli olamıyorum ben dönene kadar gecenin yarısı bitiyor arada ayh acıdı ayh agridi oluyor uykumda

Kızlar ben aldıklarımı yazım kalanların pazartesi almayı düşünüyorum eksiğim varmı söylerseniz sevinirim
Resim yukLicem ama resim boyutu büyük diye yukleyemiyorum dosya büyük diyor nasıl yuklicem yardımcı olurmusunuz

Evet mustela bebek ürünleri şimdi bu markanın bi yenidoğan köpük şampuanı var bide hem vucut hem saç şampuanı var eğer köpüğü alırsam vücut için ne kullanacam???
Bende okadar tam bilmiyorum ama vücut losyonu falanda var mustela nin bebek için olabilir

Ekran görüntüsü al

Kızlar aldıklarım bunlar daha almayı düşünüyorum ama fazlamı eksik mi bilmiyorum bakım ürünleri falan kaldi

Eklentiler

• Screenshot_20161118-234731.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 125
  • Screenshot_20161118-234918.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_20161118-234754.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_20161118-234820.webp
    11 KB · Görüntüleme: 121
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…