• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar ya benim bebis oynamiyo eskisi gibi nadir hissediyorum hareketlerini 18 19 haftalikken yerinde durmuyodu videoya bile cekiyodum bugun 24 haftalik olduk cok durgun :KK43:
bende aynı durumdayım şuan çok nadir elimi koyuyorum 2 kere tıklatıyor tamam korktum ama normal sanırım salı günü kontrolüm var doktora soracağımm

kızlar gece yatarken sağa sola dönerken kalkıp mı dönüyorsunuz yoksa direk mi bana geçen biri dedi göbek bağı dolanır diye kafama takıldı gece uyuyamaz oldum uyurkende nasıl kalkıp döncem ki :KK64:

kızlar gece yatarken sağa sola dönerken kalkıp mı dönüyorsunuz yoksa direk mi bana geçen biri dedi göbek bağı dolanır diye kafama takıldı gece uyuyamaz oldum uyurkende nasıl kalkıp döncem ki :KK64:

Ben kendimi zorlamayacak sekilde yavas yavaş dönüyorum bedenimi parca parca döndürüyorum :D

Selam herkese :)
Nasil gidiyor hamilelik hanimlar.
İsten ayrildigimdan beri çok nadir gidiyorum. Yazilanlari okunmaya calisiyorum ama yazamiyorum pek.

Bu arada24+2 yim. 6. Ay bitmiş mi oluyor. Bu hafta olaylarini hala Çözemedin yahu. Sorana 6 ya girdim diyordum.

Kizlar yine gelelim araba mevzusuna :) Bugun e-bebekte esimle inceleyip- deneme sansimiz oldu. Aklimizda kraft twist xx travel ve cadillac air comfort travel vardi. Ancak magazada cadillac quantum travel sisteme begendik daha cok :)
kraft 1500tl
cadillac air comfort 1600
cadillac quantum 1300 tl idi.
Oncelikle kraft hafif ve ve surusu rahat. Yalniz ayak kismi cocugun boyu uzadiginda kasicak gibi duruyor. Diger araclara gore tek artisi 360 derece donebilen oturma unitesiydi. Magazadaki gorevli cadillac markayi onerdi daha cok. Cadillac air comfortun ise oturma unitesindeki ayak kismi daha esnekti krafta gore. cocugun ileriki donemlerinde rahatsiz etmeyecek gibi. Alt sepeti bayagi genis ama araba inanilmaz hantal quantum ve twiste gore. Uzerine cocuk da oturunca kullanimi gittikce agirlasak gibi. Gelelim quantuma, bu araba kraft twist xxe benziyor. Cok hafif, kullanimi donusler cok yumusak. Krafta gore ayak kismi esnetilebilir. Iskelet sistemi cok saglam gorunuyordu. Fiyati da daha uygun diger iki araca gore. Bir de yesil rengi cok nostaljik kizlar,70lerden firlamis gibi :) bayildik esimle.

Eklentiler

• 20161118_153721-min.webp
    20161118_153721-min.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 91
Benmde son gnlerde büyüdü baya zaten büyüktü cok üzülüorm nolcak bu göğüslerin hali daha doğuma cok war ne kdr büyücek daha fie düsünüom sürekli
Bide sut dolunca buguyecek canim normal halinin 2 kati fln olacak iste hesap et:) benim de buyuk kizimda damizlik gibi olmustum kocamandi ya tarif edemem.

Kizlar yine gelelim araba mevzusuna :) Bugun e-bebekte esimle inceleyip- deneme sansimiz oldu. Aklimizda kraft twist xx travel ve cadillac air comfort travel vardi. Ancak magazada cadillac quantum travel sisteme begendik daha cok :)
kraft 1500tl
cadillac air comfort 1600
cadillac quantum 1300 tl idi.
Oncelikle kraft hafif ve ve surusu rahat. Yalniz ayak kismi cocugun boyu uzadiginda kasicak gibi duruyor. Diger araclara gore tek artisi 360 derece donebilen oturma unitesiydi. Magazadaki gorevli cadillac markayi onerdi daha cok. Cadillac air comfortun ise oturma unitesindeki ayak kismi daha esnekti krafta gore. cocugun ileriki donemlerinde rahatsiz etmeyecek gibi. Alt sepeti bayagi genis ama araba inanilmaz hantal quantum ve twiste gore. Uzerine cocuk da oturunca kullanimi gittikce agirlasak gibi. Gelelim quantuma, bu araba kraft twist xxe benziyor. Cok hafif, kullanimi donusler cok yumusak. Krafta gore ayak kismi esnetilebilir. Iskelet sistemi cok saglam gorunuyordu. Fiyati da daha uygun diger iki araca gore. Bir de yesil rengi cok nostaljik kizlar,70lerden firlamis gibi :) bayildik esimle.

Cok guzelmis. Pusetli set mi cnm yoksa tek araba mi?

Doğru diyosun bende kararsız kalmıştım zaten evdede misafir gelince falan giyebiloyosun . öle yapım tavsiyen için çok saol cnm :KK200:
Yine icimde kalcak diyorsan 2 tane al. Hastanedeki hijyen acisindan sonra kullanilmaz. Ama senin guvenligin acisindan da kaymayan ortopedik bir terlik tercih edebilirsin

Kizlar yuzumun 4 farkli yerinde kirmizi lekeler cikti ilk baslarda bu kadar belirgin degildi ama bugun cok belirginler ne yapabilirim tavsiyesi olan var mi doktorada hic gidesim gelmiyor
Ayni sey bende de olustu canm herkes dogum yapinca gececegini söylüyor ve kime sorsam bendede vardi dogumla geciyor merak etme diyor.bizimkilerde gecer insallah

Seninki çok iyi işte, öyle olacaktım sözde, decavit sağolsun tutamadım gırtlağımı bi türlü.. Doktora başlayana kadar bi içiyodum bi içmiyodum dengeledi, doktor düzenli kullan dedi benim iştah coştu ve bu hale geldim.. Allahtan bıraktık da normale dönme şansım var. 70le bitirebilir miyim acaba hamileliği :işsiz:
Beni anlattin sanki :KK70:bende cok dengeli beslenecektim güyaa daha yeni diyetten çıktım diye ama vitamini kullanmaya basladiktan sonra kendimi aştım resmen :KK70:

Kizlar hangi kakao yagini kullaniyorsunuz? kati mi sivi mi? ya da onerebileceginiz bir marka var mi? ben sebamedin catlak kremiyle, bebe yagi kullaniyorum ama kakao yagiyla da ilgili olumlu yorumlar duydum, onu da denemek istiyorum
Canm ben kati aldim kendim eritiyorum baya arayislarim sonucunda bi aktarda buldum

Kizlar bu arada bugun seker yuklememiz yapildi (50ml) cok sukur 114lerde cikti. Sinir 140 zaten biliyorsunuz :KK66:
Bende dün yaptrdim benimkide 110 cikti :)

Ahaahhaha uykunun arasinda sagdan sola dönmek için uyanip ayaga kalkip öyle mi dönecekmisiz yani :KK70::KK70:canm o kordon öyle kolay dolanan bisey degilmis ve tehlikeli birsey degilmis bi arkadas sormuştu doktoruna:p

Kızlar bisi sorucam bu lohusa terlik hastanede giymek istiyorum ama abartılimi olur bilmiyorum biraz banel biriyim :110: siz nasıl bisi düşünüyorsunuz ben bugün bu lohusa terliğini sade alıcam inşallah bulabilirim ve kendim süslemek istiyorum emek harcamak istiyorum zaten evde durarak patlicammm:bicak::halay::KK9:
Canım ben takımını 40 liraya aldım uğraştığıma değmez diye düşündüm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 78
Back
X