• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Ben başka marka kullanmıştım başta ama otri bebe daha rahat oldu kullanım için. Otri bebenin eski tip sert uçlusu vardı, sonradan yumuşak silikon uçlu çıkardılar. O yumuşak silikon uçluları tavsiye ederim. Hatta indirimde bulduğunuzda yedek uçlardan yedekleyebilirsiniz bence :) Bir tane başlangıç paketi alsanız, 2-3 tane paket de yedek uç alsanız ilk etapta yedeğiyle birlikte yeterli bence. Bazıları o uçları yıkayıp tekrar kullanıyormuş ama biz denedik ve bizce yıkandıktan sonra baştaki kadar çok iyi çekmiyor. O yüzden ben tek kullanımlık kullanmayı tercih ettim. Denersiniz isterseniz siz de, var yani yedek uçları yıkayıp kurutup birkaç kez kullanan ama biz beceremedik :)
Siparis veriyorum o zaman hemen baslangic paketini tesekkur ederim bikgiler icin :)

Markası nedir bu köpüklü küvetlerin? Hiç bir şey bilmiyorum sanırımm :halay::KK48:

Köpüklü küvet değil de, köpüklü file diye satılıyor. Küvet içerisine kenarlardan takılan fileler bunlar. 3 model gördüm ben bunlardan. Biri ince bezden, biri bu konuştuğumuz içi köpüklü olanlardan, biri de daha kalıplı plastikten oluyor. Plastik olan görünüş olarak bana kullanışlı gelmediğinden denemedim. İnce bez olanı ve köpüklü olanı denedim, bence köpüklü file daha kullanışlı. Markası babyjem'di benimkinin. Küvetini, kovasını, maşrapasını da e-bebekten babyjem almıştım ben.

Kizlar bizim dun aksam bambu besigimiz geldi:KK200: Teyzemin oglu zamaninda bahce mobilyalari satan yerde calismisti esimde sen mobilycilari bilirsin tavsiye edecegin yer var mi diye aramis bambu besik istedigimi soylemis saolsun abimde kapmis getirmis bir tane:KK36: bebisimin mobilyasi dayisindan dun nasil duygulandim anlatamam. Sarili streclerini acmadik henuz cumartesi guzelce temizleyip yerine yerlestirecegim:KK36: sukur Allahima etrafimda hep guzel insanlar var :KK37:

kızlar oğluşumun ilk çeyizlerini aldım şükürler olsun:KK36::nazar:

banyo filemiz:nazar: bunu çok övüyorlar aklınızda bulun,sun kızlar içinde köpükler var bez filelere göre daha dayanıklıymış ama biraz pahalı sanki:işsiz:
Eki Görüntüle 2003488
banyo süngerimiz:nazar::KK48:inşallah kullanışlıdır minicik sanki:KK45:
Eki Görüntüle 2003489

biberonumuz:nazar: tek çeşit aldım küçüklere gerek görmedim
Eki Görüntüle 2003490
yalancı emziğimiz:nazar:
Eki Görüntüle 2003491
ıslak havlumuz yeni çıkmış sanırım merak edip aldım:nazar:
Eki Görüntüle 2003492

banyo kovamız:nazar:
Eki Görüntüle 2003493
maşrapamız:nazar:
Eki Görüntüle 2003494

banyo küvetini ablam verecek saolsun:KK36:

Çok ciciler canım:KK37: Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.

Eki Görüntüle 2003482 Eki Görüntüle 2003483
Bnde ogluşum için ilk siparişlerimi verdim bunlar gelicek rabbim utandırmasın inş. :dua:
Çok güzeller canım. Güle güle kullansın oğluşun :KK68:

Kizlar burun aspiratoru olarak hangi marka iyidir ben bir tek otri bebe yi biliyorum aliyim dursun diyorum bi de burun aspiratorleri de ay ay farkli mi oluyor yenidogan icin baska mi oluyor ona gore alayim
Biraz araştırmıştım ben canım. Otri bebe en iyi çekenmiş. Diğerlerini kullanmak daha zormuş diye biliyorum.

Kizlarr bunlarda benim bebisimin ilk çeyizleri beyazli set 3 ay diger uzun 6 kisa 9 ay degisik degisik aldim toplamda hepsi 126 lira tuttu boynerden aldim 200lira uzerine 75 lira indrm var dusunurseniz cok model yok ama carter's istedgm icin iyi oldu benim icin
Gayet iyi canım fiyatı. Allah giydirmeyi nasip etsin :KK68:

Kızlar size nacizane tavsiyem şampuanı sabunu kutu kutu almayın. Ben bübchen ve mustelayı depolamıştım resmen ve hepsi elimde kaldı. Allerjik bir cildi vardı kızımın. Doktor sadece oilatum markasının sabununu verdi. Şimdi de sadece oilatumun şampuan ve sabununu alıcam ne olur ne olmaz diyerek

sabah göz gezdirebildim sadece kızlar ne kadar güzel ciciler almissiniz Allah gule güle giydirmeyi kullanmayı nasip etsin aldıklarınızi çok güzeller ya :KK200: bir garip oblomov bir garip oblomov canım senin bebisin beşiği çok merak ettim kurunca foto atarsın dimi bize :) bambu sepet besikse ona bayilmistim çok hoşuma gitti o

Kızlar merhaba, hepimiz mutlu günlerde kullanırız giydiririz inşallah bebiş için alınanları, çok güzel bir konu olmuş. Ben acele etmeyeyim diye kendimi tutuyordum ki siz baya hızlı çıktınız. İlk aldığınız şeyler nelerdi?
İlk aventin cam biberonlarını aldım canım 120 ve 240 ml lik. Bide göğüs pompası almıştım.

Screenshot_20170602-190650.png bunlar da benim kızımın ilk cicileri :) doktor bugün kesin kız diyince o hevesle gittim aldım :)

sabah göz gezdirebildim sadece kızlar ne kadar güzel ciciler almissiniz Allah gule güle giydirmeyi kullanmayı nasip etsin aldıklarınızi çok güzeller ya :KK200: bir garip oblomov bir garip oblomov canım senin bebisin beşiği çok merak ettim kurunca foto atarsın dimi bize :) bambu sepet besikse ona bayilmistim çok hoşuma gitti o

Canim hafta sonu acip bir kere balkonda yikayacagim bir kere bosken cekerim sonra nevresimlerini ayarlayincada foto atarim
Canim kanaviceli hastane cikisinin bir resmi var mi sende instagramda arattim da goremedim cok guzel fikirmis:)

Canim googleye kanavice hastane cikisi yazdin mi harika modeller cikiyor bak begendiklerimi atayim
Capture+_2017-06-02-20-31-00.png Capture+_2017-06-02-20-30-31.png Capture+_2017-06-02-20-30-21.png Capture+_2017-06-02-20-29-05.png Capture+_2017-06-02-20-29-52.png Capture+_2017-06-02-20-29-42.png

Canim hafta sonu acip bir kere balkonda yikayacagim bir kere bosken cekerim sonra nevresimlerini ayarlayincada foto atarim

Canim googleye kanavice hastane cikisi yazdin mi harika modeller cikiyor bak begendiklerimi atayim
Eki Görüntüle 2003836 Eki Görüntüle 2003837 Eki Görüntüle 2003838 Eki Görüntüle 2003839 Eki Görüntüle 2003841 Eki Görüntüle 2003842
Ben de instagramdan ariyorum google amcayi unuttum iyice :D cok guzeller canim fikir icin tesekkurler bakayim ben de :)

Kızlar sanırım bizde böyle bişey alacağız biraz komik gelebilir ama bize en uygun mobilya bu şuan :KK70: tabi kalitesini dayanikligini enini boyunu falan görmeden almam.. şöyle ki bizim ev müstakil ya etrafı falan açık bu yüzden kışın çok soğuk oluyor ve dogalgaz da yok buralarda soba yakiyoruz o yüzden biz 4 kişi bir odada yatacagiz bebisimiz olursa ve çocuk odasında kuracağız sobayı büyük ihtimalle en müsait yer orası genişlik bakımından falan. Ben oğluma yatak almayı dusunuyodum ne zamandır şimdi kardeside gelince ranza alalım dedik. Hayalini bile kurdum :)) ben alt katta yatarim yan tarafada anakucagi gibi bişey ayarlarım bebiş için gece uyanırsa emzirip yerine yatiririm tekrar oğlumda yukarda yatar babasiyla bı sure olmadı yer bulur babası zaten diye düşünüyorum. Merak ettiğim tek şey bizi tasiyabilirmi dayaniklimidir :KK70:cunku yazın yatak odasında yatıyoruz kışın orada yatıyoruz çocuklar biraz büyüyünce herkes kendi odasında yatağında yatar artık biz soğukda da yatarız onemli değil :) aslında oğlumun park yatağı var ama çok yer kapladığı için kaldırdım ve hiç durmadı icinde belki kardeşi severse ranzanin yanına onuda kurabilirim tekrar :) cok içime sindi bu fikir bakalım hayırlısı :) PE_20170602_234253.png

domestic domestic
İnstagramda goblenkanavice adında bir sayfa var. Ben de orda görmüştüm kanaviçe işli hastane çıkışı, biraz geçti üzerinden eski paylaşımlarında görebilirsin. Ben hem hastane çıkışı, hem de hediyelik fikri için takip ediyorum. Çok hoş şeyler yapıyorlar, belki bu sayfaya yaptırabilirim :)

Kızlar günaydın bunlarda bizim cicilerimiz

Eklentiler

• IMG_1120.JPG
    IMG_1120.JPG
    44,1 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1121.JPG
    IMG_1121.JPG
    44,3 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1122.JPG
    IMG_1122.JPG
    42,1 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_1123.JPG
    IMG_1123.JPG
    56 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_1124.JPG
    IMG_1124.JPG
    69,6 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1125.JPG
    IMG_1125.JPG
    63 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG_1126.JPG
    IMG_1126.JPG
    58,3 KB · Görüntüleme: 132
  • IMG_1127.JPG
    IMG_1127.JPG
    63,9 KB · Görüntüleme: 131
domestic domestic
İnstagramda goblenkanavice adında bir sayfa var. Ben de orda görmüştüm kanaviçe işli hastane çıkışı, biraz geçti üzerinden eski paylaşımlarında görebilirsin. Ben hem hastane çıkışı, hem de hediyelik fikri için takip ediyorum. Çok hoş şeyler yapıyorlar, belki bu sayfaya yaptırabilirim :)
Tesekkurler takibe aliyorum hemen sayfayi :)

Back