- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.661
Sağlık ocağı yani aile hekimliklerinde ultrason yok. Herhangi bir hastaneden randevu almaya gidersiniz. Cinsiyetini öğrenmek istiyorum deyin. Illa bi bahaneye ihtiyaç yok. Veya kontrole geldim herşey yolunda mı deyin. Sanırım 15.haftada cinsiyet belli olur. Ücretler tamamen doktoruna bağlı. Ben istanbuldayim. 40 liraya da var muayene, 200 liraya da. Nasıl olsa devamli gitmeyeceksiniz, cinsiyeti de her doktor söyler zaten. Herhangi birine gidebilirsiniz bence. 10 gun içinde aynı doktora tekrar gitme hakkiniz var, buna kontrol suresi deniyor. Cinsiyetini göremezse 10 gun icinde tekrar gidip baktirabilirsiniz.Canlar bir sorum olacak. Ben haftaya insallah türkiyeye Antalyaya gelecegim normalde almanyada kaliyorum. Orda bebegimin cinsiyetine baktirmak istiyorum. Burda söylemiyorlar 100% emin olmadan. Acaba nereye gidip baktirabilirim? Saglik ocagina mi yada hastaneyemi? Ne dicem yada neyi bahane etmeliyim bakmalari icin? Yada cinsiyeti ögeenmek icin desemde alirlarmi? Sadece ultrason yapacaklar baska birsey degl ücret ne tutar? Beni bilgilendirirmidiniz? Ben burda normal herkesin oturdugu semte göre özel doktoru olur ona gidiOrum baska doktor bakmaz burda. Hastaneyede sirf agri sizi sikayet varsa gidilir yoksa önemsemiyolar hic
Ama bunlar hep bizler icin. Simdi aklima geldi yurtdışı vatandasiysaniz fiyatlandirma nasıl olur bilmiyorum. Ama cinsiyeti her doktor söyler