• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Uçakla ya da arabayla kısa mesafe bir yere giderseniz olmaz bence canım. Denize girersen çok dikkat et. Denizden çıktığın gibi üstünü değiştirirsin mutlaka ıslak durma. Güneş kremi de sürersin bolca.
Yok canim denizi sevmiyoruz kapadokyayi dusunuyoruz. Arabada midem bulanir mi diye bugun gezdik bulantim olmadi cok sükür. Bu ayin sonunda mulakatimin sonucu aciklanirsa kimse tutamaz beni esimi bile almadan gezmeye giderim bir senedir catladim evde ya :bicak:. Sagol canim.

Çok güzeller canım. valla hamileliğin en rahat dönemine girdik inşallah şimdiden sonra gelsin elisleri, gelsin alisverisler. Tabi ki ilk duamız bebislerle anneleri sağlıklı olsunlar geri kalan işler vız gelir..
Aynen tatlım, sen nasıl bisey düşünüyosun? Benim kuzucuklara ilgim var baya, sabun falan yaptırırsam da kuzucuk yaptircam..

Ayyy bayıldım bunlara bende kendim yapcam
Dimi yaa, el emeğinin yerini bisey tutmuyo:KK69: yalnız umarım alan kıymet bilir.. Bi arkadaş kızına 6ay kınası yapmıştı, ben de baya emek verdim yakın bi arkadaşım, keçeden kedili kitap ayracı yaptım dağıtmak için, gelenler sağolsun çocuklarının eline verdi, gözümün önünde orasını burasını çocuklar çekiştirip bozdukça içim acıdı, baya emek vermiştim..

Aynen tatlım, sen nasıl bisey düşünüyosun? Benim kuzucuklara ilgim var baya, sabun falan yaptırırsam da kuzucuk yaptircam..
Su an kafamda çok net bir şey yok ama kız olursa renk renk keseler örmeyi düşünüyorum. Erkek olursa keçeli yaparım ona da tam karar veremedim işte. İçimden yine kızım olacakmış gibi yüksek bi hissiyat geçtiği için erkek için model de karar veremedim sanırım. Bakalım yarın ne diyecek erkekse gözükür zaten. Bir şey göremezse büyük ihtimal kız edindiğim tecrübeye göre. Kızımda 5.ayda net öğrenmiştim.

Dimi yaa, el emeğinin yerini bisey tutmuyo:KK69: yalnız umarım alan kıymet bilir.. Bi arkadaş kızına 6ay kınası yapmıştı, ben de baya emek verdim yakın bi arkadaşım, keçeden kedili kitap ayracı yaptım dağıtmak için, gelenler sağolsun çocuklarının eline verdi, gözümün önünde orasını burasını çocuklar çekiştirip bozdukça içim acıdı, baya emek vermiştim..
Ayy canım cidden üzüldüm. kitap ayracinin kıymetini kitap okuyanlar bilir. Bilmeyenler de çocukların eline oyuncak diye verir işte.

Yok canim denizi sevmiyoruz kapadokyayi dusunuyoruz. Arabada midem bulanir mi diye bugun gezdik bulantim olmadi cok sükür. Bu ayin sonunda mulakatimin sonucu aciklanirsa kimse tutamaz beni esimi bile almadan gezmeye giderim bir senedir catladim evde ya :bicak:. Sagol canim.

2 saatten uzun araba yolculuğu onerilmiyor. Ama tabi durup biraz gezinip tekrar devam edebilirsiniz. Ben arabaya hic dayanamiyorum, ailede hic sigara içen yok,esim de cok titizdir arabasina ama sürekli kokuyor gibi geliyor. Gunes vurunca hele o on taraftaki deriler ay resmen kokuyor :( biz de geçen hafta sonu yakin bi yerlere kaçtık ama 2 adım yürüdüm yoruldum falan, yol da perisan etti, burnumdan geldi. Kendine guveniyorsan gidin, yoksa bayramdan sonrayi bekleyebilirsiniz ama o zaman da aşırı sicaklar gelir :(

Su an kafamda çok net bir şey yok ama kız olursa renk renk keseler örmeyi düşünüyorum. Erkek olursa keçeli yaparım ona da tam karar veremedim işte. İçimden yine kızım olacakmış gibi yüksek bi hissiyat geçtiği için erkek için model de karar veremedim sanırım. Bakalım yarın ne diyecek erkekse gözükür zaten. Bir şey göremezse büyük ihtimal kız edindiğim tecrübeye göre. Kızımda 5.ayda net öğrenmiştim.
Ayy 5. Ay mi, baya geçmiş.. Kese fikri de güzelmiş, kız çocuklarına süsleyebildigin kadar susle, erkekler biraz daha sıkıntılı sanırım.. Hadi bakalım inşallah yarın gönlünden geçenleri duyarsın..

Benim de yarın kontrolum 12+1 cinsiyetle ilgili hic umudum yok. Ama 4 hafta sonra bebegimi göreceğim. Babası günlerdir, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye gün sayıyor ❤ Allah hep iyi haberler almayı nasip etsin.
Bugün piknige gittik, kafama oldukca hızlı top geldi. 1 saat ağladım ya karnima gelseydi diye. Koca koca adamlar cocuk da degil oynayanlar. Bi özür bile dilemediler :(

Kuzum şimdi gördüm nasıl oldun gittin mi gitmeden düzeldin ni nasılsın?

Canim gittim dayanamadim daha fazla agriya cunku. Kasilma ve kanama alanlari var dedi progestan yazdi istirahat onerdi. Bugun cok sukur iyiyim yarin da kendi doktoruma gidecem. Sagol kuzum dusundugun icin.

C Cokoprenses83 ss_sinem ss_sinem cok sagolun desteginiz icin kizlar. :KK200:

Ayy 5. Ay mi, baya geçmiş.. Kese fikri de güzelmiş, kız çocuklarına süsleyebildigin kadar susle, erkekler biraz daha sıkıntılı sanırım.. Hadi bakalım inşallah yarın gönlünden geçenleri duyarsın..
Evet canım o zaman da kız olacağını hissetmiştim daha cinsiyet öğrenmeden battaniye örmüştüm tutmazsa hediye yaparım diye ama tutmuştu. Bunda da aynı hisler içindeyim bakalım annesini şaşırtacak mı. İçimden geçene gelince her şey geçiyor bir kızım daha olsun istiyorum kız kardeş kadar güzel bir şey yoktur herhalde. Oğlum da olsun istiyorum o da nefsim için bir erkek bir kız tatmin olmak açısından :) öyle ya da böyle ne gelirse çok sevinicem hayırlısı, sağlıklısı olsun inşallah.

Evet canım o zaman da kız olacağını hissetmiştim daha cinsiyet öğrenmeden battaniye örmüştüm tutmazsa hediye yaparım diye ama tutmuştu. Bunda da aynı hisler içindeyim bakalım annesini şaşırtacak mı. İçimden geçene gelince her şey geçiyor bir kızım daha olsun istiyorum kız kardeş kadar güzel bir şey yoktur herhalde. Oğlum da olsun istiyorum o da nefsim için bir erkek bir kız tatmin olmak açısından :) öyle ya da böyle ne gelirse çok sevinicem hayırlısı, sağlıklısı olsun inşallah.

Back
X