• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben de fatima ana otu diye biliyorum onu. Aynen el şeklinde. Suya koyuyorsun, bizde kaynatilmaz. O acildikca dogum kolaylasir derler. Bizde cok yaygindir herkese yapılır. Hatta uzaktan tanıdık birinin dogumu yaklasmis diye duyulsa, hemen evdeki ot koyulur. Ama işe yaramayan cooooook insan gördüm. Bir yengem 21 saatte, diger yengem 18 saatte doğum yaptı. En yakin arkadaşım tam 2 gun sanci cekti ama dogmayinca sezeryana alindi.
Eltim almanyadan geldi, sevmem ben koymayin dedi. Hastaneye gidişle dogum arasi 20 dakika.. Bence tamamen bunye ve psikolojiyle alakalı..

Sanırım sizce içilmiyor ama sadece konulup bekletiliyor mu? Yani eğer öyleyse bencede psikolojik olur ama içiliyorsa bi mantığı var diye düşünüyorum.

Canım ben kızımı normal doğumla yaptım. Normal doğumu en güzel kolaylaştıran şey hurma bir numaralı tavsiyemdir. Son aylarda bol bol yürüyüş. Kızımı doğumhaneye girdikten 15 dakika sonra elime verdiler inanılmaz bir duyguydu ben daha doğacak diye beklerken kızım çoktan doktorun elindeydi bile görünce inanamadım :)
Canım hurmayı ben de duydum hatta bizim sekreter 30 dk. İçinde doğurmuştu :)

Günaydın kızlarr
Ben de haftasonu ikili testlerimi yaptrdım kan sonucum henüz çıkmadı. ultrasonda herşey normal çıktı çok şükür.
Doktor ufak bir ihtimal erkek olabilir dedi :) ben hep kız hissetmiştim :)
bir de plesanta takibi yapılacak bebeğin eşi biraz aşağıda gibi dedi inş bu kötü bişey değildir.
Hepimize sağlıklı bebişler sağlıklı doğumlar inşallah :nazar:

Günaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)

Kızlar hurma konuşulmuş ben her gün. Simdİ yanı 5 6 tane çay ile yerim bu aylarda yemek sakıncalı mı acaba

kızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz:KK200:

kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordum:KK48: rüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz:KK70: sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi:KK45: bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar:KK37: bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor:KK36::KK200:

Kızlar hurma konuşulmuş ben her gün. Simdİ yanı 5 6 tane çay ile yerim bu aylarda yemek sakıncalı mı acaba
5-6 adet çok fazla canım 1-2ye düşür hatta haftada 5-6 yiyebilirsin günde değil. hamileliğin her döneminde faydalı ama fazlası rahim kasılmasına yol açıyor doğuma yakın yemek faydalı.

Günaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)

Ben ilk günden beri yürüyüş dans ve esneme yapıyorum. Şimdi eve koşu bandıda aldık sıcak havalarda dışarda daralıyorum diye. Bakalım benimde niyetim doğumun kolay olması ama kısmet :) inşallah çatım dar değildir

kızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz:KK200:

kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordum:KK48: rüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz:KK70: sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi:KK45: bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar:KK37: bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor:KK36::KK200:

Annenin gördüğü cinsiyet çıkarmış kuzum benim, tersi olmaz derler ama Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah:KK200::anne:

Annenin gördüğü cinsiyet çıkarmış kuzum benim, tersi olmaz derler ama Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah:KK200::anne:

bakalım canım hayırlı neyse o olsun inşallah. herkes erkek diyor bende etkilendim erkek hissediyorum diyordum ama yok son zamanlarda hep kız doğuyor içime. rüyayı da düşündüğüm için mi gördüm acaba diyorum ama:KK48: bakalım az kaldı hayırlısı olsun inşallah:KK37:

Back
X