• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim hemoroid oldum yazdin ya yeni mi oldu hamilelikte oluyor derlerdi ama benim en korktugum sey cok mu zorladin acaba kendini isin basinda mutlaka doktoruna danis daha kotu olmadan

Canim radyologun bisi olmaz demesiyle kalma mutlaka doktoruna gorun belki ilac vs kullanman gerekiyordur belki

Canim akintin yok diye mantar olmadim sanma bazrn icinde kaliyor pihtilar kasinti olmasi yetiyor bol bol su ic ve doktora gorun sirkeli su kasintini azaltir sadece
Canım ömrümde ilkdefa böyle birşey yaşıyorum hamileligin başından beri kabızlık sıkıntım var Di ki ben normal de hiç kabız olmam sanırım beni çok etkiledi :(

Canın acilde ki Dr un verdiklerini kullanamadım yaa tedirgin oldum kadın doğuma randevu da yok cumartesiye kaldı :KK43:
Günaydın anneler günümüz kutlu olsun :) Canım ya çok geçmiş olsun. Umarım rahat atlatırsın bu dönemi.
Ben de dün allerji için gittim Dr. A hamile olduğumu söylememe rağmen bana antibiyotik verdi ne alakaysa ben de sadece sprey alıp geldim Dr. Ma yazdım o da sadece spreyi kullan dedi. Artık Dr lara da güvenemiyoruz

Günaydın güzel annişler, Anneler günümüz kutlu olsun:KK200::KK200::anneadayı::110::emir_bebek:
Screenshot_1.webp

Anneler günümüz kutlu olsun. Bugün çok duygusalım :KK68:

Canım ömrümde ilkdefa böyle birşey yaşıyorum hamileligin başından beri kabızlık sıkıntım var Di ki ben normal de hiç kabız olmam sanırım beni çok etkiledi :KK43:
Canım geçmiş olsun. Sen vitamin folik herhangi bir şey kullanıyor musun?

Anneler günümüz kutlu olsun.
Bende bugün garip birşey oldu. Aynı aralıkla guruldama geldi karnımdan ama ne migdeden nede bagırsaktan yani. Ritim gibiydi 10 kere olmuştur ard arda. Sizlerdede oldumu böyle bişey? Resmen duyuldu sesi yani ama hafif hafif merak ettm

Bende bugün garip birşey oldu. Aynı aralıkla guruldama geldi karnımdan ama ne migdeden nede bagırsaktan yani. Ritim gibiydi 10 kere olmuştur ard arda. Sizlerdede oldumu böyle bişey? Resmen duyuldu sesi yani ama hafif hafif merak ettm
Ses olmaz canım hareketlilik olur sadece

Canım ömrümde ilkdefa böyle birşey yaşıyorum hamileligin başından beri kabızlık sıkıntım var Di ki ben normal de hiç kabız olmam sanırım beni çok etkiledi :KK43:
Canım geçmiş olsun bence de doktoruna sormadan ilaçları kullanma
Düzenli beslenerek kabızlık sorunundan kurtulursun canım ben ilk başlarda çok sıkıntısını yaşadım bulantılardan dolayı düzensiz besleniyordum
Yediklerimize dikkat edince sorunum çözüldü çok şükür posalı yiyecekler bol bol tüket canım
Allah şifa versin beterinden korusun inşallah

Ben de dün buna benzer birşey yaşadım :) guruldama gibi garip bir hareket hissettim. Bir iki dk sürdü ama bebeklerden değildi sanırsam. Öyleyse de anlayamıyorum hala. Kesin bebeklerden diyemiyorum :)

Valla ben se
Ben de dün buna benzer birşey yaşadım :) guruldama gibi garip bir hareket hissettim. Bir iki dk sürdü ama bebeklerden değildi sanırsam. Öyleyse de anlayamıyorum hala. Kesin bebeklerden diyemiyorum :)
Valla ben sesi duydum sürekli geldi gitti 8-10 kere ard arda aymı aralıkla tuhaf bırseydı yanı ama bagırsaktan ve mıgdeden gelmedı kesın cunku takıp ettm sesi asagıdan geldı bebegın oldugu yerde

Canim gece yine agrim oldu zonklama tarzindaydi parol ictim sonra uyumusum. Sabah kalktogimdan beri sukur iyiyim agrim sizim yok. Sagol canim dusundugun icin. Bu arada senin sonuc ne oldu var mi bi haber
İnşallah bi daha hiç ağrım sızın olmaz canım
Yok canım salı yada Çarşamba günü bekliyorum sonucu bi aksilik olmazsa

Bende ses geldi duydum ne bagırsaktan nede mıgdeden geldı bebegn oldugu yerden geldı ben takıp ettm. Hep aynı aralıkla ritim gibiydi
ses olması mümkün değil canım orda bağırsak hareketleri de olabiliyor illaki mide de olmuyor o hareketlenmeler çünkü
Nasıl tarif edeyim o hissi sanki bebeğin olduğu her kasılıyor seyirme gibi değil tam olarak derinde bi hareketlenme gibi tam olarak bebek hareketlerini hissedince anlarsın Ne demek istediğimi
Bu ikinci hamileliğim olmasına rağmen bi kaç kez karıştırdım bebek hareketiyle bağırsak hafeketlenmesini
Kesin bebek diye düşündüm ama değil çok yanıltıcı olabiliyor
16. Haftadan sonra belki hissedilir hissetmeyen olsa da anormal bi durum değil en net 20. Haftadan sonra evet bu bebek denebilir :)

Tüm anneler ve anne adayları hepimizin bu güzel günü kutlu olsun. Uzun zamandır yazamıyorum gelişmeleri takip ediyorum ama. Bulantılarım neredeyse bitmek üzere bin şükürler olsun. Bugün 12+6 yim. Yarın doktor randevum var acaba ucundan bir seyler söyler mı merak ediyorum. İkili testi yaptırmayan gruptanim bende. Kızımda da yaptırmamıştım. Bu arada iki haftadır ramazan temizliği ile meşgulum yavaş yavaş da olsa bütün evi temizledim cam perde dip doruk. Bulantılarım azalınca kendime geldim ne güzel bir şeymiş bulantisiz yaşamayı unutmusum sanki.
Kızlar bu arada int den bebek şekerleri araştırıyorum kendim yapmak istiyorum örme veya keçeden. Cinsiyeti öğreneyim hemen başlıycam benim için çok ama çok eğlenceli oluyor bu tur işleri yapmak. Benim gibi düşünen var mı el emeği göz nuru mevlid şekerleri yapmak isteyen. Fikir alışverişi yapabiliriz bu konuda.

merhaba güzel anneler hepimizin anneler günü kutlu olsun :) 12hafta 6gunluk oldu benim.bebişte hareket cinsiyet falan yok henüz bide üçüncü gebeliğim olduğu için tecrüberime dayanarak ilk gebelikte hareket en erken 20li haftalarda anlaşılır kızlar bebeğin hareketlerini net hissettiğinizde bunu çok iyi anlayacaksınız :) ikinci gebelikte daha tecrübeli olduğunuz için her hareketi bebek sanmıyorsunuz gerçek hareketi bekliyorsunuz ama ikinci ve üçüncü gebelik ilk gebelik gibi acemi olmuyor gerçekten:) bide kız bebek erkeğe oranla daha geç sallanıyor erken hissedende var ama çoğunlukla daha geç :) Rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X