• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
sagol canim hersey sorunsuz ilerliyor 3.ayida atlattik diye biraz rahat davranmaya baslamistim. normalde kizimi asla kucaklamiyordum ama bu aralar kucaklamaya basladi bilmiyorum acaba ondan mi oldum dun dustan sonra basladi agri ve bugun iyice siddetlendi. makinayla evi supurdum ondan sonra iyice artti zaten. aman sizlerde dikkat edin. allah korusun yavrularimizi. Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar bizde son zamanlarda cok gezmeye basladik parkta falan bende baya yoruluyordum. dikkat et sende yorma kendini.

ss_sinem ss_sinem canim sen progestan kullanmistin dimi. ne kadar sure kullandin.
tatlım çok geçmiş olsun, iyi ki ihmal etmedin, çabucak iyileşirsin umarım.. canım ben progestanı yalnızca 3 gün kullanmıştım, kanama olduğunda acildeki doktor yazmıştı ama sonra kendi doktoruma gitmiştim 3 gün sonra o bana crinone vajinal jel vermişti, onu da 2 hafta kullanmıştım.. progestanı vajinal kullandım ben ve hiçbir yan etki hissetmemiştim, doktorun illa oral demediyse vajinal tavsiye ederim..

tatlım çok geçmiş olsun, iyi ki ihmal etmedin, çabucak iyileşirsin umarım.. canım ben progestanı yalnızca 3 gün kullanmıştım, kanama olduğunda acildeki doktor yazmıştı ama sonra kendi doktoruma gitmiştim 3 gün sonra o bana crinone vajinal jel vermişti, onu da 2 hafta kullanmıştım.. progestanı vajinal kullandım ben ve hiçbir yan etki hissetmemiştim, doktorun illa oral demediyse vajinal tavsiye ederim..
sagol canim. bizede 3gun diye biseyler dedi de emin olamadim agridan dogru duzgun dinleyemedim. esim 3 gun dedi ama guvenemedim o yuzden sordum canim. bana iceceksin dedi ictim az once. pazartesi bende gidecem kendi doktoruma bakalim o ne diyecek.

masal_41 masal_41 yani yanlis anlama canim kanama yok derken vajinal kanamam olmadi. doktor rahimde kanama var dedi

Anladim tatlim vajinal kanama olarak sordum benimde bazen cok agrilarim oluyo ama kanama olmayinca gitmiyorum doktora..tabiiki dayanilmicak gibi olsa elbetteki gidilir. Bende tedbir amacli sordum.. insallah gecer bol bol istirahat et is yapma sakın tatlim..rabbimize emanet bebislerimiz..

sagol canim hersey sorunsuz ilerliyor 3.ayida atlattik diye biraz rahat davranmaya baslamistim. normalde kizimi asla kucaklamiyordum ama bu aralar kucaklamaya basladi bilmiyorum acaba ondan mi oldum dun dustan sonra basladi agri ve bugun iyice siddetlendi. makinayla evi supurdum ondan sonra iyice artti zaten. aman sizlerde dikkat edin. allah korusun yavrularimizi. Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar bizde son zamanlarda cok gezmeye basladik parkta falan bende baya yoruluyordum. dikkat et sende yorma kendini.

ss_sinem ss_sinem canim sen progestan kullanmistin dimi. ne kadar sure kullandin.
Tekrar geçmiş olsun.
Ben de bugün ev süpürdüm dip köşe, kızımla da avmde falan 3 saat gezmişizdir, ara ara da kucağıma geldi taşıdım. Sanırım ondan çok ağrım var hala da geçmedi. Bebekli olunca ne kadar dikkat edeceğim, dinlenip yatacağım desek de olmuyor malesef. Ben tek başına dağ başı gibi bir yerdeyim mecbur her şeye koşturuyorum. Biraz daha az yorulmaya çalışacağım. Sana da tekrar geçmiş olsun arkadaşım tekrarı olmaz inşallah.

Anladim tatlim vajinal kanama olarak sordum benimde bazen cok agrilarim oluyo ama kanama olmayinca gitmiyorum doktora..tabiiki dayanilmicak gibi olsa elbetteki gidilir. Bende tedbir amacli sordum.. insallah gecer bol bol istirahat et is yapma sakın tatlim..rabbimize emanet bebislerimiz..
aynen canim ara sira olan agrilar normal kizimdan biliyorum. bunda da ara sira hissediyordum ki hepimizde oluyor ama hic boyle olmamistim. sagol canim amin hepimizin bebislerini korusun rabbim.

Kizlar kendi dontorumu aradim ameliyattaymis. Dayanamadim tanidik vasitasiyla baska doktora ulastim hasteneye cagirdik geldi muayene etti. Rahimde kasilmalar var ve kanama alanlari olusmus dedi. Progestan yazdi serumda takayım cok cok kotuysen ya da yarina kadar gecmezse yarin gel tekrar dedi. İstirahat verdi tuvalet ve yemek ihtiyaci kalkmak yok dedi.

Çok gecmis olsun cok dikkat edin. Ben de uzun süre progestan kullandım ve doktoruma sormadan bıraktım:(( ağızdan çok kötü yapıyor insanı, fitil olarak kullanın isterseniz

MinikKelebegimm MinikKelebegimm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bişey olmaz Allah'ın izniyle
Bende bugün 7 saat boyunca evi temizledim dip köşe
Dikkat ediyorum ama yüksek yerlere uzanmaya çalışmıyorum ağır şeyleri kaldırmaya çalışmıyorum
9 ay boyunca risk vardır kızlar Doğuma kadar dikkat edelim

sagol canim. bizede 3gun diye biseyler dedi de emin olamadim agridan dogru duzgun dinleyemedim. esim 3 gun dedi ama guvenemedim o yuzden sordum canim. bana iceceksin dedi ictim az once. pazartesi bende gidecem kendi doktoruma bakalim o ne diyecek.
anladım canım, kendi doktoruna gidince daha detaylı bilgiler alırsın, burda bazı arkadaşlardan baya uzun süre kullananlar da oldu..herkesin ihtiyacı farklı.. ben progestanı 3 gün vajinal kullandım, benim kullanır kullanmaz kesildi kanama, ama tabi eriyen ilaç geri akıyodu, 3.gün doktora gitcem belki vajinal muayene yapar diye kullanmayım deyim, o gün bi daha kanamam olunca doktor 1 gece hastaneye yatırdı, kanama alanı görmüştü usgde, 3 tüp progestan iğne vurdular, 2 ünite serum verdiler, ertesi gün usgde kanama alanı geçti demişti doktor ve 2 hafta crinone jel kullandım, o jeli kullanırken de yine hiç kanama olmadı, sadece ilaç geri akıyodu.. bende durumlar böyleydi işte arkadaşım.. umarım senin de hemen kesilir kanamaların..

Canım ya kafana göre bırakmasaydın keşke
Doktoruma danış istersen

Aşılama olduğu günden itibaren kullandım. 5 ve 8.haftada gittiğimde her şey çok güzel dedi. O zaman niye kullanıyorum ki dedim. Birşey olursa, progestani biraktik da ondan oldu dememek için kullanmaya devam et dedi.
Tıbbın geldiği son nokta sanırım :) doktora gittigimde zaten bırakmıştım, hersey yolunda dedi. Allaha emanet artık:) annelik insiyatifi kullandım Allah emeklerimizi boşa cikarmasin

Spekulum deyince tuylerim diken diken oluyor :KK43:(( hamilelikte bu şekilde muayene hiç duymamıştım. Neyse ki sorun yokmus :) insallah bizlerde hic gerek olmaz muayeneye
Bence gerekli erken haftalarda rahimağzı yetmezliği farkedilirse dikiş atıp düşük olmasını engelliyorlar sırf bu farkedilmediği için düşük yapan çok kadın var. Ben de aynen çok korkuyordum kaldı ki ben yakın zamana kadar vajinismus hastasıydım doktor elle muayene ederken bile çığlık atıyordum spekulumla baktırabileceğimi hiç zannetmezdim ama işte insan evladı için yapmam dediği şeyleri bile yapabiliyormuş hem de daha şimdiden : )

Cinsiyeti belli olan kız anneleri isim düşündünüz mü, neler var aklınızda? Biz eşimle hep aynı isimleri beğeniyoruz onda sorun yok ama eşim iki isimden yana ben tek.

Cinsiyeti belli olan kız anneleri isim düşündünüz mü, neler var aklınızda? Biz eşimle hep aynı isimleri beğeniyoruz onda sorun yok ama eşim iki isimden yana ben tek.
canım daha kesin değil bizim, doktor yanılabilirim ama kız herhalde dedi, biz aylin ya da gökçe düşünüyoruz..sizde neler var :anneadayı:

ve bir de biz de tek isimden yanayız, ben öyle çok uzun isim sevmem, hatta 2 heceli olsun, 4-5 harfli olsun gibi takıntılarım var :confused::KK70:

canım daha kesin değil bizim, doktor yanılabilirim ama kız herhalde dedi, biz aylin ya da gökçe düşünüyoruz..sizde neler var :anneadayı:
Bizim seçeneklerimiz arasında da gökçe var : )İki isim olursa gökçe hilal, tek olursa aybüke, bilge, melike vs araştırıyoruz hala bakalım ama bunlarda yoğunlaştık

ve bir de biz de tek isimden yanayız, ben öyle çok uzun isim sevmem, hatta 2 heceli olsun, 4-5 harfli olsun gibi takıntılarım var :confused::KK70:
Ben de şöyle düşünüyorum ilerde evlendiğinde kendi soyadını da kullanmak isterse hem iki isim hem iki soyisim baya uzun olacak hele bi de ismin başına prof dr gibi bir unvanı olursa baya zorlanır diye düşünüyorum :dd

Back
X