- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.521
MinikKelebegimm canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin geçer inşaallah
sagol canim benim insallah gecer dinleniyorum bakalim agrim baya hafifledi.
Tekrar geçmiş olsun.
Ben de bugün ev süpürdüm dip köşe, kızımla da avmde falan 3 saat gezmişizdir, ara ara da kucağıma geldi taşıdım. Sanırım ondan çok ağrım var hala da geçmedi. Bebekli olunca ne kadar dikkat edeceğim, dinlenip yatacağım desek de olmuyor malesef. Ben tek başına dağ başı gibi bir yerdeyim mecbur her şeye koşturuyorum. Biraz daha az yorulmaya çalışacağım. Sana da tekrar geçmiş olsun arkadaşım tekrarı olmaz inşallah.
aman arkadasim sende dikkat et yorgunluk basa bela. aynen dinlenmeye calisiyorum ama ne kadar dinlenebildigimi tahmin ediyosundur. bende yurt disindayim kimse yok yanima gelecek. herkesin cocugu okulu iso gucu var. hic arkadasimda yok burda idare edecwz bakalim. allaha emanetiz.
sagolasin eksik olmayin kizlar. doktor iceceksin dedi bende ictim artik yapacak bisey yok. bas donmesi yapar mi kafami hareket ettiedikce dunyam karisiyor ilactan mi acaba. olmazsa bidahakileri vajinal kullanirim.Çok gecmis olsun cok dikkat edin. Ben de uzun süre progestan kullandım ve doktoruma sormadan bıraktım( ağızdan çok kötü yapıyor insanı, fitil olarak kullanın isterseniz
sagol canim insallah gecer aman naptin sen 7 saat temizlik bu kadar zorlama kendini.MinikKelebegimm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bişey olmaz Allah'ın izniyle
Bende bugün 7 saat boyunca evi temizledim dip köşe
Dikkat ediyorum ama yüksek yerlere uzanmaya çalışmıyorum ağır şeyleri kaldırmaya çalışmıyorum
9 ay boyunca risk vardır kızlar Doğuma kadar dikkat edelim
insallah kesilir canim baya moralim bozuldu yuzum dustu. doktor kanama kasilma diyince aglayacaktim neredeyse.anladım canım, kendi doktoruna gidince daha detaylı bilgiler alırsın, burda bazı arkadaşlardan baya uzun süre kullananlar da oldu..herkesin ihtiyacı farklı.. ben progestanı 3 gün vajinal kullandım, benim kullanır kullanmaz kesildi kanama, ama tabi eriyen ilaç geri akıyodu, 3.gün doktora gitcem belki vajinal muayene yapar diye kullanmayım deyim, o gün bi daha kanamam olunca doktor 1 gece hastaneye yatırdı, kanama alanı görmüştü usgde, 3 tüp progestan iğne vurdular, 2 ünite serum verdiler, ertesi gün usgde kanama alanı geçti demişti doktor ve 2 hafta crinone jel kullandım, o jeli kullanırken de yine hiç kanama olmadı, sadece ilaç geri akıyodu.. bende durumlar böyleydi işte arkadaşım.. umarım senin de hemen kesilir kanamaların..