• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim senin troidin kac cikti benm de 3.86. Normalde 2 bcgn altinda olmasi gerekiyrmus.

Günaydın :)
benim çok yüksek çıktı 5,25. İşin garip yanı ben hep bu konuda dikkatliydim çünkü çok zayıftım doktorlar hızlı çalışmasından şüpheleniyordu ama hiçbirşey yoktu. Hamilelikle çıktı bir ilaç verdi hergün onu kullanıyorum şimdi

Ya bana doktorum hibisey söylemedi ilişkiyle alakali gerçekten bu kadar sakıncalı mi netten de araştırdım sakinca yok fazla zorlamadikca vs yazıyor her yerde
Bana kalbi duyana kadar ilişki yasaktı. 6+5 de kalbi duyduk. Doktor haftada 2 kere yapılabilir dedi. Yani internet değil doktorun kese ve bebeğin konumuna göre olması gerekeni söyler canım.

yaa biz seninle aynıyız senin nasıl 10 nisanda kontrolün oluyor kıskandım:63:şaka bir yana kalp atışı duyduktan sonra 1 ay dedi bana sana öyle demedi mi doktorun?

ay kız ben enfeksiyon falan mı acaba dedim ama sen kız dedin:KK70:öğlende açık sarı ve beyaz oluyor ama ya erkekse:KK70:

senin gün içinde de bulanık mı yoksa sadece sabahları mı?
yok kuzum ben 2 haftada bir gidiyorum 3 ay dolana kadar rutin kontrollerin olacak dedi dr bana

Back
X