- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 31
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.761
cuma günü gideyim canım hem kontrole giriyor maddi durumlarımiz suan kotu bazı nedenlerden dolayı.. devlet hastanelerindeki doktorlardan da kimse memnun değil burda ki.. bende değilim ne yalan söyleyeyim ilgi yok pekBen 5 +2 de kese gormeye gidecegim sen kalp atisi diyorsun canim masallah ya bence birkac gun daha bekleyebilirsen bekle garanti olur
bakalım ne dicek sat da belli değil benim adet düzensizliği yüzünden o yüzden hiç bilmiyorum bebişim ne kadarlıkBiz 6+3te duyduk kalbini ama ilk gidişimdi daha öncesinde gitmedim
kan değerin yüksek olduğu için erken duyulabilir canım onun için çağırmıştırbenimde yüksekti sanırım erken döllenmeden hemen adetten sonra hhamile kaldım :) bencede biraz bekle garanti olsun
ayy ikiz mi dusunemiyorumm ilk hamileligimde karnım catlamisti hep ikiz olursa heralde karnim yırtılır falan diyorum nasıl bir mantiksa bendeki deCanım 4+2de 3000 lerde çok yüksek değil mi ikiz olabilir mi acababenim 5+2de 2800 lerde çıktı
benim oglusumda renkli gözlü iki yaşında ama ne benim ne de babasının gözü renkli anneanne ve babaannesinin gözleri renkli sadeceMaşallah 3'ü bir aradaİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bende çok istedim renkli gözlü olmasını bizim babanın gözleri renkli ama kızım benden almış tek o konuda babaya çekmemiş benim genler ağır gelmiş Bakalım bu çocukta tutturabilecekmiyim.
bir garip oblomov slm canm nasılsn.bugun gıttım ılk defa doktora kesemızı gorduk sukur ıkı hafta sonra kalp ıcın cagırdı ıns duyarm kalbınıde.benı de lısteye ekler mısın.yas 27 sehır mardın sat 03.02.2017. Bebısın dogacagı tarıh 12.11.2017 kilo 62 ılk bebek olucak kısmetse
@yasemin1984 bende foliktrio kullanıyorum ama günde bir tane sen neden 3 tane kullanıyorsun
Yarın doktora gideceğim ayrıntılı bi şekilde soracağım umarım bir alternatifi vardır. Bugün içmedim folik asiti gayet iyi midem bakalım umarım böyle devam eder.CANIM BEN HAMİLELİK ÖNCESİNDE DE başladım ilk 3 ay içmek gerek ilk hamileliğimde öyle kullanmıştım
Ben doktora gittim kesemizi gördük ultrasonla adet tarihi uyuştu 6+4 kalp atışını duymadım doktor alttan bakmak istemedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi bir an önce günler geçsin istiyorum yas hayırlısıyla insallah herkesten bugün iyi haber aliriz
Bence bişey olmamıştır strese sokma canım kendini. Eskiden folik asit yoktu ki araştırdım da son 10 yıldır filan böyle bir uygulama başlamış. Öncesinde böyle bir öneri yokmuş..Ayy ben nasıl böyle bi saçmalık yaparım ya çok canım sıkıldı 2 haftadır günde bir tane içiyorum bişey olmamıştır dimi ya
Aynı durumdayız 6+3 ben de çok merak ediyorumCnm bisi sormak istiyorum vajinal muayene etmedi mi? Birde kesenin içindeki bebek gelişimini ultrason da mu gördü benim bebeğim de şuan 6+3 günlük o yüzden merak ediyorum
Canim 4+4 te benim de 2600 du beta. Ve hemen keseyi gorduk. Kalp atisi icin de 5+6 da cagirdi. Aslinda keseyi gordukten on gun sonra oluyor. Ama konusulanlara bakiyorum da benim de yuksek gibi geldi...cuma günü gideyim canım hem kontrole giriyor maddi durumlarımiz suan kotu bazı nedenlerden dolayı.. devlet hastanelerindeki doktorlardan da kimse memnun değil burda ki.. bende değilim ne yalan söyleyeyim ilgi yok pek
bakalım ne dicek sat da belli değil benim adet düzensizliği yüzünden o yüzden hiç bilmiyorum bebişim ne kadarlık
ayy ikiz mi dusunemiyorumm ilk hamileligimde karnım catlamisti hep ikiz olursa heralde karnim yırtılır falan diyorum nasıl bir mantiksa bendeki de
Şaka yapıyorum tabiki hakkimizda hayırlısı olsun hep.. sen şimdi böyle diyince cuma gününü iple çekiyorum meraktan :) bı yandan hoşuma gidiyor öyle bir ihtimal olabilmesi birden üç çocuk annesi olurum falan
benim oglusumda renkli gözlü iki yaşında ama ne benim ne de babasının gözü renkli anneanne ve babaannesinin gözleri renkli sadece
Ultrasona baktı resmini verdi hatta normal adetin ilk gününden sayılıyor ya baktı ultrason günü ile nornal günü ayni dedu gelişimi iyi dedu kalbini haftaya dibleyelim diye vajinal muayene etmeyelim haftaya gel hem biraz daha buyur bebis dediCnm bisi sormak istiyorum vajinal muayene etmedi mi? Birde kesenin içindeki bebek gelişimini ultrason da mu gördü benim bebeğim de şuan 6+3 günlük o yüzden merak ediyorum
Doğru söylüyorsun canım bugün hemen aldım iki tane daha nasıl böyle bişey yaptığıma bi anlam veremedim böyle olması gerekiyormuş demek kiBence bişey olmamıştır strese sokma canım kendini. Eskiden folik asit yoktu ki araştırdım da son 10 yıldır filan böyle bir uygulama başlamış. Öncesinde böyle bir öneri yokmuş..
Bende yarın gıdecem kontrole bakalım hayırlısı bizde ınsallah hayırlı haberler alırızBen doktora gittim kesemizi gördük ultrasonla adet tarihi uyuştu 6+4 kalp atışını duymadım doktor alttan bakmak istemedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi bir an önce günler geçsin istiyorum yas hayırlısıyla insallah herkesten bugün iyi haber aliriz
Benden yeni testler istedi canim idrar kan verdim devlette yapilmayan testler varmisKan tahlillerini kalp atışı duyulunca isteniyormuş detaylı tahliller
Haydi hayirlisiyla bir asama daha gecildi. Sirayla hepsini gecicez insallah...Kizlar sukur gorduk bebisi haftasiyla uyumlu dedi. 15 gun sonrasina randevu aldim kalp atisi icin.
Amin canim insallah hepsini gecip bebisimize kavusacagizHaydi hayirlisiyla bir asama daha gecildi. Sirayla hepsini gecicez insallah...