- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.741
Aynen benimde iki oğlum bana çekmiş bizimde babamız renkli gözlü beyaz tenli biz buğday tenliyiz çokta koyu değil aslında tatilde çocuklar hemen kararır babamız kıpkırmızı :)Maşallah 3'ü bir aradaİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bende çok istedim renkli gözlü olmasını bizim babanın gözleri renkli ama kızım benden almış tek o konuda babaya çekmemiş benim genler ağır gelmiş Bakalım bu çocukta tutturabilecekmiyim.
Canım doktora gitmemişmiydinadetim başlıyo çünkü 2 ay oncede boyle olmustu tanıyorum artık
Canım ben kanamadan sonra doktorumla telefonda görüştüm o zaman zaten direkt vajinal muayene edeceğini söyledi.. Neyse zaten o kadar cok wcye gidiyorum ki ben evden çıkıp hastaneye gidene kadar zaten yine sıkışırım
Arkadaşlar bugün vajinamın sağında ayak tarınfında boşlukta bir kemiğim sızlıyor ağrı giriyor normal mi acaba sizde benzer birşey oldumu
canım bende hiç ağrı yok seninle aynı haftada olanlarda oldu mu acaba? rahatsız ediyorsa doktorunu arayıp sorsan için rahat ederArkadaşlar bugün vajinamın sağında ayak tarınfında boşlukta bir kemiğim sızlıyor ağrı giriyor normal mi acaba sizde benzer birşey oldumu
canım çok sevindim hadi hayırlısı artık kalp atışınaBen doktora gittim kesemizi gördük ultrasonla adet tarihi uyuştu 6+4 kalp atışını duymadım doktor alttan bakmak istemedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi bir an önce günler geçsin istiyorum yas hayırlısıyla insallah herkesten bugün iyi haber aliriz
İnsallah canim heyecanlı yolculuk başladı insallah herkes duyar gorur kalbini kesesini sesinicanım çok sevindim hadi hayırlısı artık kalp atışına
Çok rahatsız edici değil de insan kafasına takıyor farklı farklı doktor lara gittim devam ediceğim doktora nisana randevu buldum arıycak doktorum yok yani :)canım bende hiç ağrı yok seninle aynı haftada olanlarda oldu mu acaba? rahatsız ediyorsa doktorunu arayıp sorsan için rahat eder
Canım doktora gitmemişmiydin
hemen ekliyorum canım hayırlısı olsun inşallahbir garip oblomov slm canm nasılsn.bugun gıttım ılk defa doktora kesemızı gorduk sukur ıkı hafta sonra kalp ıcın cagırdı ıns duyarm kalbınıde.benı de lısteye ekler mısın.yas 27 sehır mardın sat 03.02.2017. Bebısın dogacagı tarıh 12.11.2017 kilo 62 ılk bebek olucak kısmetse
yasemin1984 bende foliktrio kullanıyorum ama günde bir tane sen neden 3 tane kullanıyorsun
Bugün Şen'inde randevun vardı di mi sen naptin gördün mucanım çok sevindim hadi hayırlısı artık kalp atışına
Folik asiti Günde 400 mcg almak yeterli diye biliyorum ben doktorunmu söylediNORMAL İÇİLMESİ GEREKN ÖYLE canım
Ayy ben nasıl böyle bi saçmalık yaparım ya çok canım sıkıldı 2 haftadır günde bir tane içiyorum bişey olmamıştır dimi yaNORMAL İÇİLMESİ GEREKN ÖYLE canım
Sagol canm tesekkur edermhemen ekliyorum canım hayırlısı olsun inşallah
Hadi gozun aydin canim insallah kalp atisinida gorursunuz darisi bizlereBen doktora gittim kesemizi gördük ultrasonla adet tarihi uyuştu 6+4 kalp atışını duymadım doktor alttan bakmak istemedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi bir an önce günler geçsin istiyorum yas hayırlısıyla insallah herkesten bugün iyi haber aliriz