- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.801
kesem yukardaymış canım olması gerektiği yerde dedi benim rahmim de polipler vardı aldırmamıştım korkuyordum acaba aşağıda mı diye ama şükür bütün korkularımı daha sormadan yanıtladı. valla demese de ben ilişki istemezdim eşimde dedi kalp atışını duyalım risk kalksın dünyalık zevkler bebeğimden önemli değil dediRiskli durumlarda yasaklıyorum demişti kesesi aşağıda olanlar daha önce düşük yaşayanlar
Ayy keske yasaklasaaaa hahahahakızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?
Bende aynı şekilde kalp atışlarını duyana kadar eşimle arkadaş gibi takılıyoruzkesem yukardaymış canım olması gerektiği yerde dedi benim rahmim de polipler vardı aldırmamıştım korkuyordum acaba aşağıda mı diye ama şükür bütün korkularımı daha sormadan yanıtladı. valla demese de ben ilişki istemezdim eşimde dedi kalp atışını duyalım risk kalksın dünyalık zevkler bebeğimden önemli değil dediburda kimse yazmayınca sorayım demiştim
canım doktorum beslenme listesi verdi bana sizlere vermedi mi ben 15 kilo kadar alabilir mişimKızlar bana yardım edin ne olur ya çok kilo alıyorum 65 kilo ile hamile kaldım şimdi sabahları aç karnına nerdeyse 66 şimdi tok karnıma 67 çook mutsuzum düzenli beslenmeye çalışcam 6 dan sonra hiç bişey yenicem sadece meyve yerim bol bol su günde iki öğün beslenim diyorum
canım doktorum beslenme listesi verdi bana sizlere vermedi mi ben 15 kilo kadar alabilir mişimdikkat etmem gerekenler mutlaka yemem gerekenler hiç yememem gerekenler yazıyor
verdiği kağıtlarda da yazıyor ilk yarısında düşüğe son yarısında da erken doğuma neden olur diyor. tabi bir öcü değil ama dikkat etmek lazım bizim 10 gündür tık yoktu zaten nisan sonuna kadarda olmaz heraldeAyy keske yasaklasaaaa hahahaha
dur fotolarını çekip atayım canımCANIM ATSANA BİZEDE LİSTEYİ :)
Kızlar bana yardım edin ne olur ya çok kilo alıyorum 65 kilo ile hamile kaldım şimdi sabahları aç karnına nerdeyse 66 şimdi tok karnıma 67 çook mutsuzum düzenli beslenmeye çalışcam 6 dan sonra hiç bişey yenicem sadece meyve yerim bol bol su günde iki öğün beslenim diyorum
merhaba kızlar. Herkesin bebeğini allah bağışlasın inşallahBen 5+5 deyim. Dün doktoruma gittim keseyi gördük. Kasık ağrılarım var doktorum yat dinlen iş falan yapmak yok dedi. Bu aradaz ilk 3 ay ilişkide yasak dedi. benim gibi ağrılar çeken var mı acaba ??
görürsün canım ben bugün 5+2de gördüm 4+4te gören bile var hayırlısı olsun inşallahKizlar yrn dr randevum var. Normalde sat a gore 7 ymurtlamaya gore 6 haftaligim sizce yrn kese mi gozukur bebekte gozukur mu
gördüm kuzum ya amin inşallah Rabbim sonuna kadar gitmemizi nasip etsin inşallahbir garip oblomov canım bebişini görmüşssün çook sevindim hep böyle güzel haberlerle gelelim inşaAllah
Hoşbulduk canım :)))hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah
görürsün canım ben bugün 5+2de gördüm 4+4te gören bile var hayırlısı olsun inşallah
Ben hapsirmaktan bile korkuyorum. O is ne zaman olur bilmem artik. Bebeklerimiz soz konusu... Kesinlikle taviz veremem koca kisisi de bu konuda benimle hem fikir zaten.verdiği kağıtlarda da yazıyor ilk yarısında düşüğe son yarısında da erken doğuma neden olur diyor. tabi bir öcü değil ama dikkat etmek lazım bizim 10 gündür tık yoktu zaten nisan sonuna kadarda olmaz heralde
Ay insallah yaa bide fotografini verse baksam dursamhoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah
görürsün canım ben bugün 5+2de gördüm 4+4te gören bile var hayırlısı olsun inşallah
Evet canım yanlış yazdım ya 7 ye girmiş olcam dixektimCanım,6.haftanın içindesin zaten...