-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.441
3.tup bebek icin adet olmayi beklerken bebegim surpriz yapti bana cok sukur...Seninki normal gebelik mi yoksa tedaviyle mi oldu
Benim de hiç belirti yok kizlarBen tamamen unuttum gibi uyku halide kalmadı hiç bi belirti yok sevinsemmi üzülsemmi bilemedim:)
amin canım Allah razı olsuncanımm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
amin canım inşallah yarın sizlere güzel haberi verebilirim
aramıza hoşgeldin o zamanBenim de hiç belirti yok kizlar
ay maşallah dayanabilecek misin o zamana kadarİNŞALLAH CANIM bende 25 marta randevu aldım bakalım
Ne güzel Rabbim kucağına almayi da nasip etsin benimki 3.tup bebekte oldu hayirlisiyla perşembe kese için doktora gidecem ikiz olma ihtimali de var inşallah Rabbim bana nasip eder3.tup bebek icin adet olmayi beklerken bebegim surpriz yapti bana cok sukur...
ay maşallah dayanabilecek misin o zamana kadarkeseyle kalp atışınıda duyarsın belki bende bu cumartesiye alacaktım ama eşim sabredemedi
Kizlar merhaba doktora gittim 6+2 günlük bebeğim kalp atisini duyamadik, gelişimini de göremiyorum dedi, beş gün bekleyelim dedi , geç döllenme olmuş olabilir dedi, kuizlar çok moralin bozuldu siz kalp atisini ve bebegin gelişimini gördünüz mu, iki hafta önce gittiğimde kese küçük demişti acaba geriden mi geliyor acil yardim
Aslında belirti olmaması güzel bisey değil mi sizce dearamıza hoşgeldin o zamanbende sadece benim belirtim yok sanıyordum olmayanları görünce seviniyorum
canım kalp atışı için 7. haftadan sonraGÜNAYDIN kızlar bebeklerinde sorun yaşayanlar çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucaklarımızda göstersin yavrularımızı bende çok korkuyorum bi şey olcak diye 4+5 bugün dr a ne zaman gitmek gerekir kese ve kalp atışı için
göğüs sızım dışında bir şey yok. ağrım olmamasına seviniyorum aslında çünkü yatıp dinlenecek vaktim yok ve çok yoğun çalışıyorum sürekli dışarı çıkıyorum banka işleri için bir sürü yol katetmem lazım 4. haftamda sanırım bebek tutunurken baya ağrım oldu ve aksayarak yürüyordum. şu an benim için güzel bir şey yaniAslında belirti olmaması güzel bisey değil mi sizce de
çok şükür canım darısı başımıza inşallahGünaydın kızlar ben 5.haftamda gittiğimde keseyi görememiştik .Bugün 6 +1 gittim sabah cok şükür kalp atısını duyup geldim.ultrasona göre 5+6 gözüküyor dedi dr cok şükür içim rahatladı inş saglıkla kucagıma da alabilirim
Canım geç döllenme olabilir hemen telaşlanma bekle beş gün stres yapma bu arada ablamında geç döllenmeydi gelişim hep geriden geldi ama normaldi aslında hiç canını sıkmaKizlar merhaba doktora gittim 6+2 günlük bebeğim kalp atisini duyamadik, gelişimini de göremiyorum dedi, beş gün bekleyelim dedi , geç döllenme olmuş olabilir dedi, kuizlar çok moralin bozuldu siz kalp atisini ve bebegin gelişimini gördünüz mu, iki hafta önce gittiğimde kese küçük demişti acaba geriden mi geliyor acil yardim
canım çok özel olmazsa nerede çalıştığını sorabilir miyim? çok merak ettimgöğüs sızım dışında bir şey yok. ağrım olmamasına seviniyorum aslında çünkü yatıp dinlenecek vaktim yok ve çok yoğun çalışıyorum sürekli dışarı çıkıyorum banka işleri için bir sürü yol katetmem lazım 4. haftamda sanırım bebek tutunurken baya ağrım oldu ve aksayarak yürüyordum. şu an benim için güzel bir şey yani
canım kalp atışı için 7. haftadan sonra
kese için vajinal muayene de 5. haftadan sonra karından ise 6. haftadan sonra
İnş canım saglıkla gelsin bebişlerimizçok şükür canım darısı başımıza inşallah
canım özel bir şirkette satış, satın alma ve ön muhasebeye bakıyorumcanım çok özel olmazsa nerede çalıştığını sorabilir miyim? çok merak ettim