- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.401
Testleri istedi mi seninBende 1 kere gittim ama kese görünmedi bu hafta yine gel dedi bakalım inşallah görürüm
Ben daha keseyi bile gormedim bugun tam 5 haftalik oldukgec olsun guc olmasin canim daha erken kalp atisi icin bosver 7. Haftada gor ama yeterki gor
Arkadaşlar teşekkür ederim ama beta hcg düşüyordu alttan muayenede de net olarak görüldü kısmet değilmiş
Eğer yanlış bir bilgi değilse duyduğum hamilelerde olurmus idrarda tortukızlar bişey sorcam idrarda beyaz tortu ne anlama geliyor bilen varmı
Bugun test yaparken farkettim canimEğer yanlış bir bilgi değilse duyduğum hamilelerde olurmus idrarda tortu
Peki sonuç nedir ? Okuyamadım tüm yazılanlarıBugun test yaparken farkettim canim
Var cnm silik cizgi yrn sbh tekrrlicamPeki sonuç nedir ? Okuyamadım tüm yazılanları
Hayırlısı olsun inşallah. Silik varsa zaten gebesindir Allah'ın izniyleVar cnm silik cizgi yrn sbh tekrrlicam
36 yasinda evlendim ve evlendigimizden beri cocuk icin ugrasiyoruz.Olmadi mi yoksa gec mi evlendiniz.
Cok yorgunummmm. Ben bu tempoya nasil dayaniyorum bilmiyorum. Kurstan geldim kardesim hasta olmus acile goturduk eve bi geldim her yer her yerde evi topladim anca oturdum mafoldum ya.Yeni gelenler hosgeldiniz hepinizi yarin ekleyecegim.
Geçmiş olsun canım hiç bekleme tekrar denemek için benim doktor kürtajdan sonra öyle 3 ay 6 ay beklemeye gerek yok hemen ilk adetten sonra hamile kalabilirsin demişti de o yüzden diyorum ki ben de öyle yaptım
Allah insallah kucagina almayi da nasip eder ve hasretlik sonlanir.36 yasinda evlendim ve evlendigimizden beri cocuk icin ugrasiyoruz.
Amin canim. 4 yil boyunca tedaviler ve kayiplar com yipratti. Allahim bu sefer saglikli hayirli evlat versin. Hepimizin kucagi dolsun insallah...Allah insallah kucagina almayi da nasip eder ve hasretlik sonlanir.
Yas 29 ilk kimyasali saymazsak ilk gebeligimİnşaallah canım ilk bebeğimden dolayı korkuyorum haliyle ama 1 hafta çabuvak geçer de hayırlı haber alırız inşaallah
Yaş kaç ilk gebeliğin mi
Bende de oldu canim hamileligimi ogrenmeden once idrarim bembeyazdi icinde beyaz tortular vardikızlar bişey sorcam idrarda beyaz tortu ne anlama geliyor bilen varmı
Canim seninle tahmini dogumlarimiz ayni:))Günaydın kızlar nasılsınız. Ben öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Aslen manisaliyim arkadaşlar ama Hakkari de oturuyoruz eşimde ben de öğretmeniz burda eşim kadrolu atandı ben hala atanamadım ücretli yapıyorum
Geçen sene şubat da sat a göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimi cennete uğurladım. 9 aydır gebelki istememize rağmen insaAllah bu ay nasip oldu. Benim minnagim çok küçük sanırım daha kan değerim insaAllah güzelce yükselir. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırla sağlıcakla kucağımıza alalım insaAllah kuzularimizı.
Canim bu defa insallah sagligiyla kucaklarimiza almak nasip etsin Allahim. Peki kaybın icin dr bisey soyledi mi testler yapildi mi neden olmus?Günaydın kızlar nasılsınız. Ben öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Aslen manisaliyim arkadaşlar ama Hakkari de oturuyoruz eşimde ben de öğretmeniz burda eşim kadrolu atandı ben hala atanamadım ücretli yapıyorum
Geçen sene şubat da sat a göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimi cennete uğurladım. 9 aydır gebelki istememize rağmen insaAllah bu ay nasip oldu. Benim minnagim çok küçük sanırım daha kan değerim insaAllah güzelce yükselir. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırla sağlıcakla kucağımıza alalım insaAllah kuzularimizı.