2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba herkese iyi geceler...
Bende reglim geciktiği için pazar sabahı kaset test yaptım ve positif çıktı çokta belirgindi iiki çizgimde bugün küçük bir ilçede oturduğumdan dolayı aile hekimliğinde kan testi yptırdım perşembe sonuçları alacağım ama doktorum yüzde 90 hamilesin ona göre hareket et dedi fakat insan yine de emin olamıyor...sadece inanılmaz göğüs ağrım ve baş dönmem var ve hiç kanamam olmadı.

Cok yorgunummmm. Ben bu tempoya nasil dayaniyorum bilmiyorum. Kurstan geldim kardesim hasta olmus acile goturduk eve bi geldim her yer her yerde evi topladim anca oturdum mafoldum ya.Yeni gelenler hosgeldiniz hepinizi yarin ekleyecegim.

Arkadaşlar teşekkür ederim ama beta hcg düşüyordu alttan muayenede de net olarak görüldü kısmet değilmiş

Geçmiş olsun canım hiç bekleme tekrar denemek için benim doktor kürtajdan sonra öyle 3 ay 6 ay beklemeye gerek yok hemen ilk adetten sonra hamile kalabilirsin demişti de o yüzden diyorum ki ben de öyle yaptım

Cok yorgunummmm. Ben bu tempoya nasil dayaniyorum bilmiyorum. Kurstan geldim kardesim hasta olmus acile goturduk eve bi geldim her yer her yerde evi topladim anca oturdum mafoldum ya.Yeni gelenler hosgeldiniz hepinizi yarin ekleyecegim.

Oncelikle kardesine cok gecmis olsun umarim ciddi bir sorun degildir. Calisiyosan isin zor Allah yardimcin olsun canim. Istedigin zaman dinlememek kotu. Bide haliyli kadiniz isten eve gelince de evde is basliyo

Geçmiş olsun canım hiç bekleme tekrar denemek için benim doktor kürtajdan sonra öyle 3 ay 6 ay beklemeye gerek yok hemen ilk adetten sonra hamile kalabilirsin demişti de o yüzden diyorum ki ben de öyle yaptım

Benimde ilk gebeligim kuretajla sonlabdi ve doktor bana 2 sene yasaklamisti dedim o kadar bekleyemem ve 10 ay sonra hamile kaldim. Ama tavsiyem 6 ay kadar beklemmesi rahim kendini toparlasin sonra sikintilar yasanabilir.

Günaydın kızlar nasılsınız. Ben öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. Aslen manisaliyim arkadaşlar ama Hakkari de oturuyoruz eşimde ben de öğretmeniz burda eşim kadrolu atandı ben hala atanamadım ücretli yapıyorum
Geçen sene şubat da sat a göre 13 usg ye göre 10 haftalık bebeğimi cennete uğurladım. 9 aydır gebelki istememize rağmen insaAllah bu ay nasip oldu. Benim minnagim çok küçük sanırım daha kan değerim insaAllah güzelce yükselir. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırla sağlıcakla kucağımıza alalım insaAllah kuzularimizı.

İnşaallah canım ilk bebeğimden dolayı korkuyorum haliyle ama 1 hafta çabuvak geçer de hayırlı haber alırız inşaallah

Yaş kaç ilk gebeliğin mi
Yas 29 ilk kimyasali saymazsak ilk gebeligim
kızlar bişey sorcam idrarda beyaz tortu ne anlama geliyor bilen varmı
Bende de oldu canim hamileligimi ogrenmeden once idrarim bembeyazdi icinde beyaz tortular vardi

Canim seninle tahmini dogumlarimiz ayni:))
Insallah bebisini bu kez kucagina alirsin rabbim sana bagislasin.

Canim bu defa insallah sagligiyla kucaklarimiza almak nasip etsin Allahim. Peki kaybın icin dr bisey soyledi mi testler yapildi mi neden olmus?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…