- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 32
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.361
normaldir dimi
bel ve kasik agrim basindan beri aralikli olarak var aslinda ama kanamayla birlesince kafama takiliyor.
ya dun gece oldu kanama. topikte kimse olmayinca bende konu acmistim yine mi dusuk yapiyorum diye..orda bir iki kisi canimi sıktı. cok onemli degil de iste konusarak yukselen sinir harbimi azaltmaya calisiyorum su an :)
oglumda da kk daydim. ordaki topikten baya dostluk ilerletmistik. birbirimizin evlerine bile gidip geldik. ins hep beraber iyi bir hamilelik geciririz kaynasiriz. arada kaciriyorum konusmalari ama. yakaladigim kadariyla aranizdayim ins.
kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah
Hosbuldum canim sagolhayırlısı olsun aramıza hoşgeldinkan vermediysen kanını ver hamileliğini garantile sonra 1. sayfadaki tabloya göre bilgilerini ver senide ekleyeyim
Canimmm bende bugün kendimi iyi hissediyorum akıntımda azaldı dur camasir atiyim evi toparliyim dedim ağrım hafif hafif başladı yine yattım suan yine doktorum bende bisikinti görmedi suan ama ilaca devam etmemi önerdi düşük tehlikesi hep var canimmm o ihtimal kalktı diyemiyoruz bende çalışıyorum bugün rapor aldım ama yarın yine dewam çalışmak şu dönemlerde çok zorbenimde 1-2 damla canli kirmizi kanamam oldu. ama agrilar devam ediyor..agrilar endiselendiriyor beni. doktorun ne dedi. devletteki dr cok aciklama yapmadi..dusuk tehlikesi diye teshis icin sekreterine yazdirdi. dinlen dedi o kadar
Bende de bel agrisi var ama belirtilerde de bel agrisi okur yazıyor kanamam yada lekelenme Yok içini ferah tut canim uzan birazAyy hanimlar sabah uyandigimdan beri belim ikiye ayrilicakmis gibi agriyor. Kanamam lekelenmem falan yok. Eve gelince yattim ama gecmedi. Endiseleniyorum. Normal midir bu kadar bel agrisi??
Arkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok üzgünüm. Sonuç boş gebelik yarın da kürtaj
Kalp atisi duyulmadigi icin mi bos gebelik dedi doktor biraz daha beklesen kacinci haftandasin 7 8 falan miArkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok üzgünüm. Sonuç boş gebelik yarın da kürtaj
Ay daha 5. Haftanmis canim 11. 11 gorunuyor tahmini dogum. Bence baska bir doktora daha git tabi sorun sadece kalp atiminin duyulmadigiysaArkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok üzgünüm. Sonuç boş gebelik yarın da kürtaj
Ben daha keseyi bile gormedim bugun tam 5 haftalik oldukSelamlar
Sat a göre 5+6 yım bugün kese ve bebek görünüyor ama kalp atışı görünmedi
İlk bebeğimde kalp atışı olmadi ikinci bebeğim yani kızımda 6+1 iken kalp atışını ultrasonda gördük bunda ultrasonda görünmeyince moralim epey bozuldu
Sizler ne alemdesiniz kalp atışı konusunda?
Selamlar
Sat a göre 5+6 yım bugün kese ve bebek görünüyor ama kalp atışı görünmedi
İlk bebeğimde kalp atışı olmadi ikinci bebeğim yani kızımda 6+1 iken kalp atışını ultrasonda gördük bunda ultrasonda görünmeyince moralim epey bozuldu
Sizler ne alemdesiniz kalp atışı konusunda?
Ayy hanimlar sabah uyandigimdan beri belim ikiye ayrilicakmis gibi agriyor. Kanamam lekelenmem falan yok. Eve gelince yattim ama gecmedi. Endiseleniyorum. Normal midir bu kadar bel agrisi??
Arkadaşlar biraz önce doktordan geldim ve çok üzgünüm. Sonuç boş gebelik yarın da kürtaj
arkadaşlar merhaba özel hastanede tahlillerini yaptıran var mı ne kadara yaptirdiniz?
Inşallah canım senide bekliyrz bayagi belli aslındakızlarr ıdrar testım. tekrarlıcam erken gebelık testıyle umarım bende aranıza katılabılırım netlestırıp.
Eki Görüntüle 1967280
Inşallah canım senide bekliyrz bayagi belli aslında
Arkadaşlar teşekkür ederim ama beta hcg düşüyordu alttan muayenede de net olarak görüldü kısmet değilmiş