2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve bende n baska biriniz basina gelmesin insallah

Canım benım cok gecmis olsun cok üzüldüm inan ama herseyde bi hayır vardır inşallah en kısa sürede rabbim tekrar nasip eder dualarım seninle..

Canım benim sat 15.şubat bebeğimin insaAllah doğacağı tarih 22 kasim ilk bebiş kilomu bilmiyorum

Canım benim sat 15.şubat bebeğimin insaAllah doğacağı tarih 22 kasim ilk bebiş kilomu bilmiyorum
tamam canım ekliyorum tekrar hayırlısı olsun Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahilk doktor randevunda kan tahlilleriyle birlikte kilona bakacaklar o zaman öğrenir yazarsın

Teşekkürler tatlım bilgiler için

Kızlar geldim ben kese çok iyi durumdaymis bi sıkıntı yok dedi doktor gayet iyi gidiyoruz kese gayet güzel büyümüş ve yerlesmis dedi ama progestan dewam dedi kesinlikle bırakma dedi günde 3 defa vajinal eğer akıyorsa yutman gerekecek dedi progestanin bi sakincasi yok hatta ileri kanamasi olanlarda dozu çok yukselttigimizde oluyor dedi kahve kanamayı sıkıntı etme dedi 9 ay boyuna da sürebilir dedi kırmızıya dönerse sıkıntı dedi 10 gün sonra kalp atışını rahat bi şekilde duyarız dedi 24ünde gidicem inş kalp atışı için kesenin tam yerlesme anında olurmuş ve kotuye işaret değilmiş suan icin cok rahatladım ve haklı olarak eğer bebek düşecekse 10 kutu ilaç versem yine düşer ama suan icin goziken bişey yok dedi bize gereken şey zaman sanırım Rabbime emanet artik

benimde 2. bebeğim.bir oğlum var. dr 3 ay sonra denemeye başla demişti ama hemen cesaret edememiştim. aradan biraz zaman geçince tekrar denersin sağlıkla ğdünyaya gelir inş.

insallah arkadasim kizima bu kadar bitkinken gelio beni durup dururken opmesi bie bana cok buyuk moral oluyor iyi dilek ve desteginiz icin cok saolun

kizlar cici hamileler yeni katilanlar hepinizi cok tebrik ediyorum. sitresden uzak durun bebislerinize dikkat edin. ben artik aranizda yazip kanama olanlarida kotu etkilemek istemiyorum her kanamasi olan benim gibi dusurecek diye birsey yok kimse umudunu kaybetmesin hepiniz Sag salim bebeklerinize kavusun insallah. hepinizi cok opuyorum. kendinize ve bebislerinize cok cici bakin Allaha emanet olun. bundada var bi hayir sarilacagim bir kizim var bin sukur kac kez kaybeden anneler var aranizda Allah yuzunuzu guldursun insallah hep mutlu kalin saglicakla

Allah razı olsun canım iyi dileklerin için.. sen de kendine çok dikkat et...

canım çok sevindim senin adına, inşallah sorunsuz devam eder.. yaa kusura bakma ben sana daha önce de sormuş olabilirim tam hatırlamıyorum kafam allak bullak sarhoş gibiyim de; senin kanaman ne şekilde olmuştu?

canım saolasın sende kendine iyi bak inşallah çabuk toparlanırsın

canım çok sevindim. dediğin gibi Allah'a emanet inşallah yavrularımız

kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah
Canım Rabbim sabır versin insallah tekrar sana da nasip olur hakkında hayırlısı olsun

tamam canım ekliyorum tekrar hayırlısı olsun Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallahilk doktor randevunda kan tahlilleriyle birlikte kilona bakacaklar o zaman öğrenir yazarsın
Burda öyle şeyler yapmazlar ama bakalım :) inşallah Rabbim bu topikteki herkesin kucağına almak nasip etsin hayırla sağlıkla

calisitorum izin gunlerim pazar pazartesi..dun annemlerdeydik. bugun is yapmam lazimdi ama hala agrim devam ediyor korkuyorum yatiyorum
yarinda mecburen ise gitcem. agrim devam ederse kendi doktoruma gitcem rapor alayim en azindan..bizim is de de izin almak cok sıkıntı ama riske atmak istemiyorum bu sefer. 3 hafta sonra yillik izne cikcam. daha rahat gecer belki. su onumuzdeki haftalari rahatca geciririm ins.

Canimmm benim hep kahveydi ama 1 2 damla kirmizimsi gelince korkmuştum s
benimde 1-2 damla canli kirmizi kanamam oldu. ama agrilar devam ediyor..agrilar endiselendiriyor beni. doktorun ne dedi. devletteki dr cok aciklama yapmadi..dusuk tehlikesi diye teshis icin sekreterine yazdirdi. dinlen dedi o kadar

Hayrola şekerim ne derdin var? Benim de bel ve kasık ağrım var ve üstüne ben dün kanama da yaşadım ama ağrılar normaldir diye kendimi rahatlatiyorum, sen de uzan dinlen ve normal olduğunu düşün canim..

Hayrola şekerim ne derdin var? Benim de bel ve kasık ağrım var ve üstüne ben dün kanama da yaşadım ama ağrılar normaldir diye kendimi rahatlatiyorum, sen de uzan dinlen ve normal olduğunu düşün canim..

normaldir dimi
bel ve kasik agrim basindan beri aralikli olarak var aslinda ama kanamayla birlesince kafama takiliyor.

ya dun gece oldu kanama. topikte kimse olmayinca bende konu acmistim yine mi dusuk yapiyorum diye..orda bir iki kisi canimi sıktı. cok onemli degil de iste konusarak yukselen sinir harbimi azaltmaya calisiyorum su an :)

oglumda da kk daydim. ordaki topikten baya dostluk ilerletmistik. birbirimizin evlerine bile gidip geldik. ins hep beraber iyi bir hamilelik geciririz kaynasiriz. arada kaciriyorum konusmalari ama. yakaladigim kadariyla aranizdayim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…