2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah

Allah sabır versin. ağrı kesici de al. ağustos ayında benzer şekilde yaşadım ben. hiç müdehale etmediler baya bir dr u bekledim o sancıyla. parol alabilirsin rahatlatıyor.

kizlar ben bebegimi kaybettim bebek yola girmis doktor seni yatirsamda dusecek dedi kese bozulmaya baslamis Allah sizinkileri kucaginiza bagislar insallah ve benden baska biriniz basina gelmesin insallah
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim tekrar bir bebiş nasip eder ve sağlıcakla kucağına alırsın onu.. dualarımız seninle

Acaba neden progestan önermiyor bi bilginiz var mı?

Allah sabır versin. ağrı kesici de al. ağustos ayında benzer şekilde yaşadım ben. hiç müdehale etmediler baya bir dr u bekledim o sancıyla. parol alabilirsin rahatlatıyor.

sanirim dedin gibi agri kesici alicam cok sancim ve kanamam var banada mudahele etmedi bi kac gun sonra gel parca kalmismi bakalim dediler

isyan etmiyorum sadece ne bilim 6 bucuk hafta oldu nerdeyse hani alisiyirsn ya bide ruyamda gormustum o gozumun onune gelimce insan elinde degil uzuluyor kesinlikle isyan etmiyorum veren Allah alanda Allah ama insan uzuluyot iste

sanirim dedin gibi agri kesici alicam cok sancim ve kanamam var banada mudahele etmedi bi kac gun sonra gel parca kalmismi bakalim dediler

hemen hemen aynısı oldu bana da . gece gittim kese küçülmüş dedi dr bişi vermedi. sabah gittim kese bozulmaya başlamış , kendi dr un görsün bide dediler. kendi dr um akşama doğru geldi tüm gün doğum sancısı gibi çektim ağrı. arkadaşlarım ağrı kesici al dedi ama o an bilemedim. dr um gördükten sonra ağrı kesici yazdı br hafta rapor verdi. sonra gel parça kalmışssa müdahale etcez dedi. ama parça kalmamıştı hiç. 3-4 gün çok ağrım oldu. günde 3 kez ağrı kesici aldım

Canim gecmisolsun allah bi daha yasatmasin. Dusunki daha ileri haftalarda kaybetseydin daha cok uzulurdun.eminimki hemen ustune tekrar hamile kalirsin.

bilmiyirum bida bu kadar goze alabilirmim Allah hayitli vakitte hayirli zamanda hayirli evlatlar nasio etsin insallah

Acaba neden progestan önermiyor bi bilginiz var mı?

etkisi tam olarak kanıtlanmadı onun demişti yanılmıyorsam. hatta eve gelince netten araştırmıştım. benzer yazılar okuyunca hak vermiştim. yoksa dr u dinlemeyip yine kendim falan alcaktım. gerçi benim o zaman kese bozulmuştu. belki ileri haftalarda veriyorlardır ama 12. haftaya kadar önermiyorum demişti yanılmıyorsam. aradan zaman geçti eksik bilgi vermiş olmayayım.

isyan etmiyorum sadece ne bilim 6 bucuk hafta oldu nerdeyse hani alisiyirsn ya bide ruyamda gormustum o gozumun onune gelimce insan elinde degil uzuluyor kesinlikle isyan etmiyorum veren Allah alanda Allah ama insan uzuluyot iste

muhakkak üzülüyor insan ama dr bana sağlıksız olduğu için şimdi olmasa bile 12. haftaya doğru kalbi durur demişti. iyice alışıp kalbi durup kürtaj olmaktansa böylesi daha hayırlıdır. tekrar tez zamanda hamile kalırsın inş. ilk bebeğinmiydi.

Allah bu sefer senin kucagina nasip etsin insallah. hic biriniz hic sitres yapmayin. cok agrim oldu agri kesici alip uyuyacagim

ikinci bebegimdi Allah kizima uzun omurler versn bundada bi hayir var ama icim buruk iste

ikinci bebegimdi Allah kizima uzun omurler versn bundada bi hayir var ama icim buruk iste

benimde 2. bebeğim.bir oğlum var. dr 3 ay sonra denemeye başla demişti ama hemen cesaret edememiştim. aradan biraz zaman geçince tekrar denersin sağlıkla dünyaya gelir inş.

Merhabalar bat 15 mart idrar testi yaptim pozitif ilk gebeligim olacak insallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi

Hayırlı olsun canım, aramıza hoşgeldin. İnşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız.

İlk hamileliğim demişsin, merak ettim kızın mı var oğlun mu? Genelde iki gebelik farklı belirtiler gösteriyorsa bu seferkinin cinsiyeti farklı olur derlerde. Haklılık payları var mı acaba =)))

Canımmm inan nasıl üzüldüm anlatamam, benimde 1 kaybım vardır ve yaşadıklarım gözümün önüne geldi. Evet çok zor 6 hafta da olsa alışıyorsun, hayaller kuruyorsun ve sonra hepsi püffff.... Doktorlar şuan müdahale etmezler. Beklemelerinin sebebi düşüğün kendiliğinden olması ve bittikten sonra parça kalmasını önlemeleri. Eğer şuan müdahale ederlerse ve parça kalırsa ikinciye küretaj önerirler. Ama en azından 1 çocuğun var Rabbim ona sağlık versin, yine olur. Kızlarında dediği gibi sağlıksızdı ki vücut attı.

Anladım canım, genelde kanama şikayetiyle giden herkese veriyolar bu ilacı ilk defa senin gibi bi yorum okudum da ondan merak ettim.. Ben de kullanıyorum şu an, hayırlısı bakalım yaşayıp görücez..

Kızlar sat ı 15 şubat olan var mi
Çok şükür canım bende merakla bekliyordum seni, çok sevindim. Hayırlı olsun

Canım araba yoksa ambulans çağır niye bekliyosunuz hala .
Çok teşekkür ederim canım insaAllah Rabbim hayırla sağlıcakla hepimizin kucagina almak nasip eder

Anladım canım, genelde kanama şikayetiyle giden herkese veriyolar bu ilacı ilk defa senin gibi bi yorum okudum da ondan merak ettim.. Ben de kullanıyorum şu an, hayırlısı bakalım yaşayıp görücez..
Bunu ben doktora sordum progestanin dusugu onleme gibi bir islevi yok aslinda sadece rahmi besleyip gevseterek kasilma olmamasina destek sagliyo. Yani dusuk onlemede maximum payi yuzde 5. Bu yuzden bazi doktorlar tercih etmeyebiliyorlar hatta onlenemez bir dusugu erteledigini dusunenlerde var. Benim.doktorum yuzde 5 te olsa kullanma taraftari.

Hosgeldin aramıza vok sevindim daha çok Yen'i bebisimiz benim de ilk beta 77 idi değerin hızla yukselir insallah
Grubun en miniği biziz herhalde şuan da Allah im bu sefer kucağıma alamk nasip eder insaAllah hayırla sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…