- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.281
ay canım çok sevindim vajinal mi baktı karından mı?bu arada haftasonu dr a gittik. ufacık bi kese gördük
folik asit olarak dr bana imom diye bi ilaç verdi.içinde bir sürü vitamin var.
bir de pazartesi bhcg 372 iken haftasonu 2361 olmuş
vajinal baktı canım ama minicik bi kese gördüay canım çok sevindim vajinal mi baktı karından mı?
Ay evet kac mg kullaniyorsunuz ikiniz de?
Ben 175mg eutrox kullaniyorum. Sali gunu tahlil yaptiricam. Ona gore doz degisebilir belki. Ama benim de carpintim var ve cok cabuk yoruluyorum. Nefes nefese kaliyorum.
gece 4te tuvalete kalktım yatağa geri döndüm kafamı yastığa koymamla öğürmem bir oldu sonrası berbattı zaten hiç uyuyamadımgünaydın kızlar;
benim de hafta sonu lekelenmelerim oldu kahverengi renk, hemen doktorumu aradım, bebeğin kalp atışı oluşacağı hafta olabiliyor dedi, progestona devam dedi, bu şekilde lekelenme yaşayan var mı,birde benim cumartesi gününden beri bulandım başladı, kafamı yastığa koyup gözümü kapatsam bile bulantım oluyor, bu sabah kahvaltı yapamadım
Şekerim benim uyku akşam üzeri 4gibi başlıyor ve kramp değil de daha çok kasıkta batma oluyo tırsıyorum
gece 4te tuvalete kalktım yatağa geri döndüm kafamı yastığa koymamla öğürmem bir oldu sonrası berbattı zaten hiç uyuyamadım5. haftaya girdim berbat bir bulantı ve istifra merhaba dedi
şu an iyiyim ben ara ara gelip gidiyor inşallah kalıcı olmaz 12. haftaya kadar hatta 9 ay boyunca süren bile oluyormuşcanım ben de 6+1 yeni başladı mide bulantım, biz 9 ay nası dayanacaz acaba:)
şu an iyiyim ben ara ara gelip gidiyor inşallah kalıcı olmaz 12. haftaya kadar hatta 9 ay boyunca süren bile oluyormuş
Kizlar benim kuzenim de olmuştu onunla bayagi da kötüydü çok kötü olduğunda maydanos kaynatiyordu pamukla suyunu sürüyordu o iyi geliyomus zaten ilaç vermekten kaçının doktorlar ama alternatif olarak böyle yapabilirsinizCanim netten baktim riski yok diyor carsamba bakacak nasil olsa gerek gorurse ilac kullanirim
canım maydanoz suyu riskli tabi içimize sürmicez ama ne bileyim korkarım ben rahmi genişletiyor maydanoz suyuKizlar benim kuzenim de olmuştu onunla bayagi da kötüydü çok kötü olduğunda maydanos kaynatiyordu pamukla suyunu sürüyordu o iyi geliyomus zaten ilaç vermekten kaçının doktorlar ama alternatif olarak böyle yapabilirsiniz
hayırlısı olsun aramıza hoşgeldinMerhabalar bat 15 mart idrar testi yaptim pozitif ilk gebeligim olacak insallah hayirlisiyla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi
benim ilk hamileliğimde 20. haftaya kadar sürmüştüşu an iyiyim ben ara ara gelip gidiyor inşallah kalıcı olmaz 12. haftaya kadar hatta 9 ay boyunca süren bile oluyormuş