2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar biz bi sonraki gruba transfer olduk Hepinize sımdıden saglıklı ve sonrasında hayırlı dogumlar dıyorum

Hosgeldin aramiza ayniyiz galiba senle daha onceden gittin mi gormeye neden tedirginsin ben carsamba gunu gidecegim kese icin bakalim belki gorunur.
Canım 4senedir bekliyorum ben bu bebeği sanırım keseyi görmeden kalp atışını duymadan korkum geçmicek bu ay tüp bebek için ankaraya gidecektim gün sayıyordum mucize gibi geldi bebeğim inşallah beni bırakmaz

dun gittim. bir igne bile yapmadi leke degil dedim. esim simdi araba yok iki saat bekle diyo. pihtidan sonra acik kirmizi aktif kanamam devam ediyor.

Canım kızımda benim de düşük tehlikem olmuştu, baya adet oluyormuşum gibi kırmızı renkte kanamalarım oluyordu. Tuvalete gitmek haricinde hiçbir şekilde ayağa kalkmadım 3 ayı doldurana kadar. Bana doktorum o zaman progestan da yazmamıştı. Öyle yatıp dinlenmemi söyledi sadece. Çok şükürde atlattım. Bende senin gibi kaybedcem diye çok endişeleniyordum kanamaları gördükçe. Ama bilmelisin ki her kanama düşüğe yol açmayabiliyor. Stres stres stres.. Her zaman söylüyoruz hepimiz evlatlarınız için ne olursa olsun uzak kalın. Onu bile düşünürken girdiğiniz stres onu kaybetmenize yol açabilir. Gerekirse hamile olduğunuzu unutun, düşünmeyin onun sizinle kalması için yapacağınız en önemli şey bu. Çok geçmiş olsun lütfen iyi düşünmeye bak. Kendine dikkat et. Tuvalet dışında ayağa kalkma.

bugun yegenim ve oglumu oynatirken kendimi fazla zorladim ve yordum galiba. hafif kanamam olmus. kirmizi renkte
simdi de belim agriyor. korkuyorum. daha once bir dusugum olmustu. korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim diye.

Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine düşük yaşayan biri olarak şuan ki endişeni çok iyi anlıyorum. Bol bol dinlemeye bak.

tatlım adam akıllı bir doktora gidin lütfen hiç bir müdahele yapmadılar mı dün gece

sadece ultrasyon bakti keseyi gordu kanamami soyledim ama hic bir islem yapmadi sadece ilac yazdi. belki lekedir dedi. dedim ona leke degil cunku kizimda lekeli hamile kalmistim bunu dedim bu boyle degil dedim. bebegim kesede yokmu dedim sen cok sey istiyorsn dedi. sindi agrim var esim bekleyemiycem otobusle gidecegim.

Otobüs falan saçmalama, iyice artacak sorunun Allah korusun. Ambulans çağır.

aynen kızlar MinikKelebegimm e katılıyorum lütfen stres yapmayın dün akşam ne oldu bizlere herkes ard arda kanama haberi verdi burdan da etkileniyor olabilirsiniz nolursunuz sakin olun ben 2 gündür bebeğimin olduğunu unuttum inanın dün mantar mı oldum acaba diye kaşıntım olmasa yazmazdım ki 2 gündür o kadar rahatım ki ağrım bile yokevde kardeşim olmasaydı tüm evi temizleyecektim ama o engel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…