- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.241
Canim hadi hayirlisi olsun merakla bekliyorum insallah guzel haberle gelirsinKızlar test yaptım yine silik çıktı şimdi kan verdim dua edin bana heyecandan olcem
InsaAllah canımHayirli haberlerle gel insallah canim
Ben de öldüm heyecandan inşallah kuzum insaAllahCanim hadi hayirlisi olsun merakla bekliyorum insallah guzel haberle gelirsin
Canım benim hastaneye gidemiyormusun vakit kaybetmeden acile git bence orada iğne falan yaparlar inşallah birşey olmamıştır inşallah seninledir bebeğinkızlar koyu pihti uzun kan geldi benden gittimi bu kez ne yapacagim.
Canım 4senedir bekliyorum ben bu bebeği sanırım keseyi görmeden kalp atışını duymadan korkum geçmicek bu ay tüp bebek için ankaraya gidecektim gün sayıyordum mucize gibi geldi bebeğim inşallah beni bırakmazHosgeldin aramiza ayniyiz galiba senle daha onceden gittin mi gormeye neden tedirginsin ben carsamba gunu gidecegim kese icin bakalim belki gorunur.
çok sevindim canım aramıza hoşgeldinKızlar 24.20 çıktı Dr hamilesin dedi çok şükür elhamdülillah
tatlım adam akıllı bir doktora gidin lütfen hiç bir müdahele yapmadılar mı dün gecedun gittim. bir igne bile yapmadi leke degil dedim. esim simdi araba yok iki saat bekle diyo. pihtidan sonra acik kirmizi aktif kanamam devam ediyor.
Kızlar acilden geliyorum, ultrasonla karindan baktilar ve cok erken gebelik kese hayal meyal görülüyor dediler. Dusuk tehlikesi oldugu icin progestan yazdi, şu an vajinadan uyguladim uzaniyorum.. Benden gelen kan baya kırmızı malesef.. Baska progestan kullanan böyle dusuk tehlkesi yasayanlarda kanama nasıl olmuştu? Ben galiba bebeğimi kaybedicem
bugun yegenim ve oglumu oynatirken kendimi fazla zorladim ve yordum galiba. hafif kanamam olmus. kirmizi renkte
simdi de belim agriyor. korkuyorum. daha once bir dusugum olmustu. korkuyorum yine ayni seyleri yasayacagim diye.
Hoş buldum canım allahım insaAlah bu sefer hayırla sağlıcakla kucağıma almak nasip etsinçok sevindim canım aramıza hoşgeldin
Kızlar 24.20 çıktı Dr hamilesin dedi çok şükür elhamdülillah
dun gittim. bir igne bile yapmadi leke degil dedim. esim simdi araba yok iki saat bekle diyo. pihtidan sonra acik kirmizi aktif kanamam devam ediyor.
tatlım adam akıllı bir doktora gidin lütfen hiç bir müdahele yapmadılar mı dün gece
Otobüs falan saçmalama, iyice artacak sorunun Allah korusun. Ambulans çağır.sadece ultrasyon bakti keseyi gordu kanamami soyledim ama hic bir islem yapmadi sadece ilac yazdi. belki lekedir dedi. dedim ona leke degil cunku kizimda lekeli hamile kalmistim bunu dedim bu boyle degil dedim. bebegim kesede yokmu dedim sen cok sey istiyorsn dedi. sindi agrim var esim bekleyemiycem otobusle gidecegim.