- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 30
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.221
Şuan öyle kötü oldum ki inşallah bişey olmamıştır inşallah bebişin kesesindedir allahım yardım etsin yavruna ömür versin
Bırakmaz annesi sen güçlü dur ki güç alsın sendengelirken yollar bitmedi onu ruyamda kucagimda basinda beyaz sapkasiyla bagrimda tutarken gordum. sonra adetim gecikince hamileligim pozitif cikti. gozumun onune bi anda geldi cok garip oldum. tamam suprizdi ama ben ona dayanamayip ilk kiyafet cingirag bile aldim. insallah beni hic birakmaz.
Yaa sen de mi rüyanda gördün? Ben de bugün gördüm biliyo musun emzirmek istedim emmedi beni.. Yeni doğum yapmışım ama bakıyorum ne kadar iri gören4 aylık bebek der diyorum.. Erkekti..
Kızlar acilden geliyorum, ultrasonla karindan baktilar ve cok erken gebelik kese hayal meyal görülüyor dediler. Dusuk tehlikesi oldugu icin progestan yazdi, şu an vajinadan uyguladim uzaniyorum.. Benden gelen kan baya kırmızı malesef.. Baska progestan kullanan böyle dusuk tehlkesi yasayanlarda kanama nasıl olmuştu? Ben galiba bebeğimi kaybedicem
Bırakmaz annesi sen güçlü dur ki güç alsın senden
cok dua edelim. insallah kavusacagizCanım benim güçlü ol, aynı durumdayiz.. Allah yavrularımızı bize bağışlasın..
İnşallah canım benimcok dua edelim. insallah kavusacagiz
Doktor ne dedi canim meraktaydık bizdekizlar bana doktor sali gel dedi. ama haftaya salimi bu salimi ben birsey anlamadim
Canım salı dediyse bu salıdır..kizlar bana doktor sali gel dedi. ama haftaya salimi bu salimi ben birsey anlamadim
Doktor ne dedi canim meraktaydık bizde
Canım salı dediyse bu salıdır..
Allah korusun inşallah. Bu salı demiştir haftaya salı cok var. Dinlen bol bol bilmiyorum kücük cocukla zor ama he fırsatta dinlenmeye bakbenim bebegim biaylik felanmis cok cok kucukmus
Allah korusun inşallah. Bu salı demiştir haftaya salı cok var. Dinlen bol bol bilmiyorum kücük cocukla zor ama he fırsatta dinlenmeye bak
Hayirli haberlerle gel insallah canimKızlar test yaptım yine silik çıktı şimdi kan verdim dua edin bana heyecandan olcem