- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #11.821
ve ilk bebeklerimiz daha :) geç kaldık mı desek yoksa iyi ki mi desek bilemedim arkadaşım ?![]()
ben kısmet diyorum ama arada da çok geç kaldın dediğimde oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ve ilk bebeklerimiz daha :) geç kaldık mı desek yoksa iyi ki mi desek bilemedim arkadaşım ?![]()
Evet geçmeyecek ve aynen geç güç olmasın. Sana da çok geçmiş olsun canım ben bu konuda hak veriyorum sanaOyy geçmez o 5 saat şimdi :) geç olsun güç olmasın. Sağlıklı haberler alın inşallah
Sirt ustu kesinlikle yasakladi bebegin kalp atisi icin zararliymisyatmanı mı yatmamanı mı?
ben ilk bebeğimi 31 yaşında ikinciyi 33 yaşında yaptım.Bu defteri kapatmıştım ama işte kısmet süpriz oldu ..
Kızlar ancak gelebildim üst üste doğuma girdi doktor canım çıktı sabahtan beri bekle bekle :)
Resim atıyorum cinsiyet söylemedi yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 1995938
Benimkide erkek kesinleti allah izin verirsehayırlısı olsun canım
kızlar kız anaları nerdesiniz 4 tane kız 13 erkek oldubu arada listeye bakında eklemediklerim varsa beni etiketleyin canlarım malum cumartesi bakamadım ve uzun uzun bebek arabası muhabbetlerinden geriye dönemedim arada kaynamış hep
![]()
Bu mesajını okuyunca sırt üstü yatıyordum hemen düzeldim :) yatmamı söyledi diyorsun sonra yasakladı diyorsunD.r bana yatmami soyledi
Sirt ustu kesinlikle yasakladi bebegin kalp atisi icin zararliymis
Vitamin kullanıyorum Canm tiroidim de iyi çıkmıştı ama tekrar baktırır Dr herhalde büyük ihtimal tansiyonum oynuyor ama düşüyor mu yükseliyor mu anlayamıyorumtansiyonuna baktır canım. vitamin kullanıyor musun? sıcak havalarda ayırt etmek zor ama troid hormonun da da düzensizlik olunca çarpıntı yapar. bende de sıcak basması var aşırı derecede sıcaktan mı troidten mi bilmiyorum![]()
Maşallah canım bebeğine ben pek anlamadım ama kız hissediyorumKızlar ancak gelebildim üst üste doğuma girdi doktor canım çıktı sabahtan beri bekle bekle :)
Resim atıyorum cinsiyet söylemedi yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 1995938
son haftalara doğru yatılmaması lazım diye biliyorum bende. ben bilinçli yatmıyorum uyku arasında uyanınca sırt üstü yatarken buluyorum kendimiBu mesajını okuyunca sırt üstü yatıyordum hemen düzeldim :) yatmamı söyledi diyorsun sonra yasakladı diyorsun
Yasakladı olarak algılıyorum :)
Ya öyle bi risk olsa bütün doktorlar bu uyarıyı yapmaz mı![]()
Canm valla Allah yardımcımız olsun zormuş Cidden 12. Haftada geçmedi bir umut 16. Haftada geçer diye bekliyorumcanım iş yerinde hakikaten çok zor, bazen ağzımı açasım gelmiyor ama konuşmadan nası çalışacaksınBenim bilen bilir bahsetmiştim daha önce berbattı , bu haftaya kadar hep mide bulantısı, ilk kez dün süt içebildim, berbat bi dönem geçirdim, hala ara ara mide bulantısı yaşıyorum, ama midem ağrıdıktan sonra bulantı da neymiş dedim, günde 4 adet gaviscon tablet çiğniyorum, ağzıma attığım herşey acaba mideme dokunur mu, içim yanar mı reflü yapar mı diye düşünüyorum sonra yiyorum, ama sanki düzelmeye başladı gibi, birde aklınızda olsun, hava sıcak diye üzerinize hırka almayı ihmal etmeyin, sırtınız tutuluyor, ilaç da alamıyorsunuz, kendimizi koruyalım:)
VALLA kafam düşücek pc ya 1 hafta izin alıcam ama ramazan da mı alsam bilemedim
Bende rapor alayım diyorum yok sonra idare edeyim diyorum dakikam dakikama uymuyor![]()
:) kalp atislari yavasliyormus yatma sakin dedi banaBu mesajını okuyunca sırt üstü yatıyordum hemen düzeldim :) yatmamı söyledi diyorsun sonra yasakladı diyorsun
Yasakladı olarak algılıyorum :)
Ya öyle bi risk olsa bütün doktorlar bu uyarıyı yapmaz mı![]()