2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar yukarda yazmıstım bat 10 marttı olmadım dun test yaptım evde test once golge gıbıydı sonra golge cok cok acık pembe oldu o kadar kı gormek ıcın sası olacm adet olma hıssım vardı bugun oda gıtmıs umutlanmak da ıstemıyorum ztn daha ılk ay olsa da olmasa da sorun yok

Hayirli olsun canim hoşgeldin aramiza. Benimde 1 yasinda kizim var bu 2. Gebeligim. Umarim kucuk cocuklarla gebeligimiz zor gecmez. En buyuk korkum o. Kizimi kucagima almaya korkuyorum. Uyurken ayagimda sallamam gerekiyor bunun karnimdakine zarari olur mu diye dusunuyorum her seferinde. Rabbim korusun onlari.

Canim buyuk bardak yerine cay bardagina yap ic ve icinde kahve kremasi olmasin o normalde bile cok zararli. Ve kahve miktarini az koy bir kasik koyuyorsan yarin kasik boylece nefsini koreltmis olursun
Haklisin canim suan hic bisekilde gebelige dair sıkıntim yok. Umarim tiksinirim cunku ne cay ne kahve kan degeri dusuk anneler icin saglikli degil biliyorum ama icmeyince geriliyorum. Ki benim kanim da yerlerde geziyor. Dedigin gibi en azindan azaltmam ve yavas yavas tamamen uzak durmam lazim. Insallah basabilirim

@pbsc ben bugün çok şükür 6+3üm ama benimde bulantim yok. Ister istemez bende cok kafaya takiyorum bunu.

Canim bulanti herkeste olacak diye bisey yok. Ilk gebeligimde ne bulanti ne kusma ne ogurme hicbir sorun yasamadim. Normalde nasilsam gebeligimde de oyleydim.hamile oldugumu anlamadim bile :))) hatta normalde son aylarda kadinlarin ara ara sancilari kasilmalari olur. Ben bunlarida yasamadim hic. Sanirim dogmayacak bu diyip duruyordum. Sonra birden basladi dogum. Hic bir sikinti cekmemistim kisacasi. Insallah bu da oyle olur

Insallah hepimize sagligiyla kucagimiza almak nasip olur canim. Bugun 6+3üm. 5+6da 3mm embriyo ve kalp atisi gözüktü bin şükür ama kendimi rahatlatamiyorum. Allah korusun stres iyi degil. Dr kalp atisini dinletmedi sadece gosterdi aglamaktan neden dinletmedi sormak aklima gelmedi. Bir de ben sevinince dr.um kalp atisi icin kritik olan 9.haftayi atlatmaktir daha erken dedi. Sonra baska dr aradim kalp atisi dyduktan sonra gebelik %97 devam eder kayip orani %3tür dese de içim içimi yiyor daha da randevuma 9 gun var.

Bende tayinle diyarbakıra geldim evlendim d. Bakırda kaldım
Aa hep burda mı kalacaksınız? Mesleğin neydi?Ben eşim dolayısıyla burdayım çalışmıyorum, 3 yılımızı dolduruyoruz ve bana yetti gerçekten.. Malesef d.bakırın en kötü zamanlarına denk geldim ve biran once gitmek istiyorum..

Canım sen vajinal muayeneylemi gördün kalp atışını

Cunku bu haftalarda bebegin kalp atisini dinlemek saglikli degil demisti onceki gebeligimde doktorm. Bebek kendi kalp atisindan etkilenebiliyormus. Icini rahat tutmaya bak pamuk ipligine bagli degiller korkma. Keyfini cikar gebeliginin bu gunler bir daha gelmeyecek. Evet 9. Haftaya kadar onemli ama bir kere duyduysan artik risk dusuk. Hic goremeyenlerde var sukurler olsun ki sen bu duyguyu yasadin. Stres yaratma kendine bos yere

@pbsc ben bugün çok şükür 6+3üm ama benimde bulantim yok. Ister istemez bende cok kafaya takiyorum bunu.

ula lalamisun. bosver daha iyi. bende 6+3 ne guzel iste hersey tiksinip yiyemeyip bebegin gelisiminemi etki etmek istiyorsun. benimde bulantim yok. hem ben sana soyleyim ilk hamileligimdede ben bulanti felan yasamadim. doguma gitmeden bile yemekleri ben yaptim. kaynanamla yasiyordum. isten geliyordum yapiyordum. hic boyle sıkınti yasamadim. ama kaynanam 6 ay mutfaga girememis. yogurttan baska yiyememis kocasinla bile yatani ayirmis. kiz sukret boyle daha iyi inan bulantinin bi onemi yok hamilelikde.

canim bende 6+5 kalp atisini doktor gosterdi ama dinletmedi. sonra ben neden duyamadim diye senin gibi dusundum hastane aradim. meger makineleri eski oldugu icin bu ozelligi yokmus. bende hastane degistim. kafana takma duyarsin

Çooook haklısın canımmmm ben yaptım silik cikti hatta ve hatta acayip üzüldüm mm ertesi gün kan verdim betahcg 1591 çıktı düşün kesinlikle sorunlu ben de anladim

Kalp atisi 12.hafta ve sonrasinda gorunurmus. Bu yuzden dr lar once gosterir sonra ilerleyen haftalarda dinletirmis. Beni de kalp atisi icin 5+6 da cagirdi dr um. Umarim duyarim. Bir kayip daha yasamak istemiyorum. Kalp atisi duyulduktan sonraki oran dogru. Ama insanin ici rahat etmiyor. Eskiler derler ya 3 ay soylenmez diye. Haklilar sanirim...

Yanlis yazmisim hehehe. Ilk gorunuyor. Sonra duyuluyor.

İnşallah bende bundan önce bi dış gebelik geçirdim onda da ne bulantı ne de bi belirti şimdilik bu da öyle gidiyor inşallah böyle devam eder.gerçi benim kardeslerimde de bulantısı olan yoktu inşallah bende öyle olurum.

Canım sen vajinal muayeneylemi gördün kalp atışını
Evet vajinal canim
Çok şükür bin şükür canim insallah saglikla kucaginiza aldigimiz gunleride gormek nasip olur ne yapip edip stressiz gecirmeliyiz bu donemi
Ben de hep bulantisi olmayanlarin hikayesini okuyorum rahatlamak icin sagol canim rahatlattiniz beni
Icimizi ferah tutmaliyiz canim nasi basaricaz bilmiyorum ama bunu yapmaliyiz insallah saglikla aliriz kucagimiza herbirimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…