- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.161
Çok sağol canimm doktora gidicem diye girdim inan hiç aklıma gelmedi ama doğru siçak şu kan akışını hızlandırdı herhalde umarım gecicekHanimlar dus alirken su sicak olmamali dikkat edin. Usumeyeceginiz sekilde ilik ve sicak arasi ayarlayın. Ne tur kanama olursa olsun dusa sık girmemeye de ozen gosterin. Cok gecmis olsun canim.
Canim hic stres yapma benimde gecen hafta banyodan sonra hafif kanamam basladi bi hafta surdu bikac gundur yok doktor yat bile demedi bana zaten yatamazdim 3 yasinda kizim var tum hamileligini kanamayla gecirenler var evet kirmiziyi gormek cok can sıkıcı ama bebek saglikli olsundaCanimmmm cok sağol ben tek çocuğum ablam abim kardeşim yok siz bana burda kardeş gibisiniz hepiniz allah razı olsun gerçekten o kadar kötü bi duygu ki şuan progestan verdi vajinal kullan dedi hala var hafif kahverengimsi keseyi gördüm en azından o yetti bana yapıcam canım dediklerini
Aynen benim cok sicak.bile degildi ama gevsetti heralde kuaforde sacimi yikatiyorum artik.3 ay dolana kadar da oyle yapicam valla yapacak bisey yok.Hanimlar dus alirken su sicak olmamali dikkat edin. Usumeyeceginiz sekilde ilik ve sicak arasi ayarlayın. Ne tur kanama olursa olsun dusa sık girmemeye de ozen gosterin. Cok gecmis olsun canim.
Geçmiş olsun, inşallah kesilir tekrarı yaşanmaz.Çok sağol canimm doktora gidicem diye girdim inan hiç aklıma gelmedi ama doğru siçak şu kan akışını hızlandırdı herhalde umarım gecicek
Aynen canimmm ama insan şok oluyor doktorda normal karşıladı hatta kese var içinde dolu gibi progestan kullan geçer dedi onun rahat olması da biraz rahatlatti beni ama ben çalışıyorum yatın ise de gidicen artık Rabbime emanetCanim hic stres yapma benimde gecen hafta banyodan sonra hafif kanamam basladi bi hafta surdu bikac gundur yok doktor yat bile demedi bana zaten yatamazdim 3 yasinda kizim var tum hamileligini kanamayla gecirenler var evet kirmiziyi gormek cok can sıkıcı ama bebek saglikli olsunda
Progestan ilaçlarını kullan canim bol bol yat dinlen sakin bi iş yapma inşallah kanamam kesilir korkma stres de etkiliyor rahatlat kendiniÖyle oldu canımmmm ama çok korktum ya bi an tamam dedim keseyi gördük içinde balon gibi bisi var dedi ama kese aşağı gelmis biraz dedi suan hala kahve rengi akinti var bakalım geçicek inş
Teşekkür ederim canım sende keseyi görmüştün dimi bi baksana benim keseye çok küçükte değil dimi keseGeçmiş olsun, inşallah kesilir tekrarı yaşanmaz.
Kızlar duş aldım bi çıktım bildiğin kanamam artmıştı doktora gittim hemen keseyi gördük sadece biraz aşağıya gelmiş dedi rahimde ki kasılma yapmıstir dedi iğne yaptılar bide progestan verdi vajinal kullan dedi çok korktüm ve hala korkuyorum
Kuzum masallah subhanallah bak kesen orda duruyor ve masallahi var insallah gececek bu gunler bende yazacaktim kizlar yazmislar sakin sicak suyla yikanma aklinda olsun ilik olsun suyun. Ilaclarinida kullan insallah iyi gelecekKızlar bakin bi kese bu sekilde
Ay Allahim ya cimcimeye bak sen masallah
Değil değil maşallah kör olsa görür anlar gayet ortada belirgin kesenTeşekkür ederim canım sende keseyi görmüştün dimi bi baksana benim keseye çok küçükte değil dimi kese
Canimmm çok sağol inşallah benimle kalır bebeğim iğne oldum ilaci da koydumm bi doktor kesenin icı de dolu gibi dedi suan Rabbim ayırmaz benden inşallah iyiki varsınız hepiniz kardeşsiniz banaKuzum masallah subhanallah bak kesen orda duruyor ve masallahi var insallah gececek bu gunler bende yazacaktim kizlar yazmislar sakin sicak suyla yikanma aklinda olsun ilik olsun suyun. Ilaclarinida kullan insallah iyi gelecek
Ay Allahim ya cimcimeye bak sen masallah
Aynen canimmm ama şu lekelenmeden sevinemedim bile bide keseyi iyice yaklastirinca içinde bebisimi görüyorum Rabbim ayirmasinDeğil değil maşallah kör olsa görür anlar gayet ortada belirgin kesen
Evet ilk 12 hafta riskli aslında ama olacağı varsa 40. Haftada da oluyor , bebeklerimiz Allaha emanet, iyi düşünelim iyi olsun. Haftaya, güne bağlamayalım. Yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar inşallah.Kizlar bu arada su 9 hafta muhabbetini din doktora sordum doktor dedigim profesor perinotolog . Oyle bisey yok dedi ilk.3 ay dusuk acisindan risklidir yuzde 80 dusuk bu surede olur dedi kalp atimini duyduktan sonra oran duser dedi 9. Haftayi kendimize takinti yapmayalim
Mantardir yuksek ihtimal bu haftalarda oluyo bol bol su icKizlar benim sari krem kivaminda akintim var ama cok kasinti yapti deli olcam kasintidan acaba mantar mi oldum
Ictigimi saniyordum canim ama yeterli gelmedi galibaMantardir yuksek ihtimal bu haftalarda oluyo bol bol su ic
Canım doktor randevum carsamba ama hamilesin ya daha önce mi görürsen kiKizlar benim sari krem kivaminda akintim var ama cok kasinti yapti deli olcam kasintidan acaba mantar mi oldum