- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.081
Amin inşallah.Maaşallah, darısı bize olsun bizlerde görelim keseyi:))
3-4 mesaj yukarda listemi paylaştım canım.Gözün aydın canım bende boş kese gibi gördüm içinde minnacıklar dahakorktum önce sonra dr gösterince rahatladım benden test istemedi hangi testleri istedi senden üç hafta sonra gel dedi kan testim vardı aile hekimimden onu gösterdim orda idrar testi yaptılar değerlerim güzel olduğunu söyledi başka bir test isremedi
MaşaAllah ne kdrlık sın tam olarakEki Görüntüle 1966229 Bu da benim minnoş , teyzoşlar
6+5 çıktık.MaşaAllah ne kdrlık sın tam olarak
Kzlar benimki tutmadi kasm annesi olamadm anlcnz hayrlısı boleymisbir garip oblomov
Canimmmm cok fazlaymis yaaa benim özel sigortam var özele gidiyorum bankada çalıştığım için ama ilk defa duydum bu kadar yüksek fiyatAhh o testler benim cebi de yaktı. Özel bir klinikte yaptırdım bende aynı 1200 civarı çıktı benimde, eşimin sigortası var faydalanamıyor muyuz dedim, sonra 950'ye düştüler. İçimden sigorta ne kadar faydalı bişeymiş demekle kaldım sadece
ALLAH razı olsun cnm senden ins hayrlızamanda olur cnmAllah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin canım..
Ayy masallah ikinize de.Darisi hepimixin basina...Selam kızlarrr şimdi eve gelebildim doktordan sonra görümceme gittik:) şükür herşey çok güzel çıktı keseyide gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir heyecan kalbim küt küt attı rasmen unutmuşum bu duyguyu:)
Canım korkulacak birşey yok benimde aynı Zamanda 8000 lerdeydi yani bundan 10 gün önce hiç korkma herşey çok güzel çıktı sende muhtemelen 6 haftalıkkaien kalp atışını duyabilirsin:)
Ben keseyi gormustum canim. Ikinci tahlili sonra yaptirdik. Kalp atisini bekliyoruz. Insallah sen de gorursun...Bende dun 5+0 bende 4800 degerim çok artmıs degerim keseyide tam goremedi nokta seklinde biraey gordu doktor korkuyorum
Canimmmm cok fazlaymis yaaa benim özel sigortam var özele gidiyorum bankada çalıştığım için ama ilk defa duydum bu kadar yüksek fiyat
Olsun canımmmm allah evlatlarımıza sağlık versin önemli olan oBilmiyorum durumlar böyle inan ki, birde burası kıbrıs onunda etkisi var. "Tek seferlik yapılan ve önemli tahliller o yüzden biraz pahalı, bundan sonrakiler bu kadar tutmaz " dediler. Devlet hastanesi bazı testleri yapmıyormuş, dışardan yaptırmak gerekirmiş onları. Ben hepsini dışardan yaptırınca sonuç bu oldu.
Hakkında hayırlısı olsun canim inşallah Rabbim sana da en yakın zamanda gostersinKzlar benimki tutmadi kasm annesi olamadm anlcnz hayrlısı boleymisbir garip oblomov
İns canm amin :) sizlerde ins saglklı bir sekilde yavrunu dogurur kucaklarnza alrsnz :)Hakkında hayırlısı olsun canim inşallah Rabbim sana da en yakın zamanda gostersin
Amin cumlemize insallah Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin. Darısı en yakın zamanda sizlerin de basinaİns canm amin :) sizlerde ins saglklı bir sekilde yavrunu dogurur kucaklarnza alrsnz :)
Amin cnm insAmin cumlemize insallah Rabbim kimsenin kucağına boş birakmasin. Darısı en yakın zamanda sizlerin de basina
canım ben de de oluyor bişeye uzandığımda çok ayakta kaldığımda hemen yoruluyorum, moralim bozuluyor niye böyle oluyor ki
canım ben de de oluyor bişeye uzandığımda çok ayakta kaldığımda hemen yoruluyorum, moralim bozuluyor niye böyle oluyor ki
Bulantım yık benim başlarmı bilmiyorum inşallah başlamadan böyle devam eder... hormonlar değişiyor canım hamilelikte, hiç etkilemezmi, ben daha hamile olduğumu öğrenmeden herşeyden duygulanıp ağlamaya başladım dizilere bile:) o zaman ddedim yoksa...:))Arkadaşlar bisey daha sormak istiyorum mide bulantınız basladımi bende sadece sabahları o da cok az oluyo ama en büyuk sorunum herseye cok sinirleniyorum bunun hamilelikle ilgisi var mıdır?
Çok şükürrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCok sükür kalp atısını da duyduk cok güzel bir duyguymus bu duyguyu tatmak icin 11 yıl bekledim rabbim sonunda nasip etti şukurler olsun. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..