2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok şükürrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@busraangell canım Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah burdan güzel haberlerini alırız
İns canm hepinizden ALLAH razi olsun o kadar cok bana destek oldunuz ki hepiniz inanın daha cok güç verdiniz bana pes etmcm hayrlısını dilicm hep rabbim büyüktr canm sizlerde kavusursnz bebegnze ins cnm

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)
Mide bulantim cok fazla kokuya yine ilk hamilegimdeki gibi cok hasaslastim yavas yavas tiksinmeye basladim yiYeceklerden. Sabahlari cok gec kalkmama ragmen uykumu almamis oluyorum uzansam gözüm hemen yine kapaniyor. Is yaparken Hemen yoruluyorum Medea nefese kaliyorum basim dönmeye basliyor.
Tek dilegim ilk hamileligimdeki gibi istifra etmemem ins

İns canm hepinizden ALLAH razi olsun o kadar cok bana destek oldunuz ki hepiniz inanın daha cok güç verdiniz bana pes etmcm hayrlısını dilicm hep rabbim büyüktr canm sizlerde kavusursnz bebegnze ins cnm
Allahim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin ins dualarimiz seninle

bu verdiğiniz bilgiler bizim için o kadar önemli ki resmen umut ve moral oluyorsunuz bize Allah sizden razı olsun üşenmemiş yazmışsınız
Ne demek Allah hepinizin gönlüne göre versin.
Çok heyecanlı zamanlar, bilirim. En az korkularla atlatin inşallah.
Benim göğsüm sismedi, asermiyorum... Bulantim var ama kusmuyorum gibi şeyler düşünmeyin. Her gebenin sıkıntıları kendine özgü. Kendinizi ve gelisiminizi kimseyle kiyaslamayin. Folik asitleri ihmal etmeyin. Beslenmenize de dikkat edin. Mide yanmalari olacak ilk aylarda leblebi iyi geliyor. Bir avuç atardım keserdi. Size iyi gelen, kötü hissettirmeyen bir doktor bulun. ( Beş adet doktor değiştirdim, iyi ki de oyle yapmışım )
Her isteyenin kucagi dolsun.

Günaydın kızlar. Daha kesinlesmesede sanırım Rabbim nasip ederse insaAllah burda olurum. Yumurtlamanin 10. Günü yani dün gebelik testi yaptım sanki 2.çizgi silik çıktı emin olabilmek için 2 gün daha beklemek. Yum tarihim 1 mart ona göre sat 15 şubat görünüyor. (Asıl sat 7 şubat fakat geç yumurtladim)
Şuan Meryem süresi okuyorum hepimiz için kızlar lütfen bana dua edin Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bu sefer nasip etsin insaAllah..

Ben bu bulanti ve kusma olayina cok takintiliyim. Mutlaka olmasi gerekiyormus olmadiginda sorun cikacakmis gibi geliyor. Ara ara bulantim var. Boyle bi kalkisma sadece. Ama olmayinca cok moralim bozuluyor.
Bulantı için daha erken arkadaşım.
Birde bişi soylucem gebelik testi yapan arkadaşlar asla bebe time denen dandik markayla yapmayin predictoru oneriyorum size. Benim degerim 500 kusurken bile meraktan bebe time ile yaptim inat ettim dilik gosterdi. 100 iken prediktor net gosterdi bebe time negatif gosterdi. Idrar tahlili yaparsaniz adam dibi markayla yapin. Erken gebelik testleri cok iyi.

Kızlar bende inanılmaz bir şişkinlik var. Eşim bile diyor göbeğin kocaman oldu diye. Pantolonlarımı zor düğmeliyorum iki gündür, tayt giymeye başladım. Neden olur bu şişkinlik acaba, sinir oldum
Hamilelerde şişkinlik hormonların artmasiyla sindirim yavaşlar ve gaz olusturur. Folikasitte yapar siskinlik. Yogurt suyu iyi geliyor. Birde beslenme hakkinda bisi soylemek istiyorum gebelikte ilk 3 ay bebek annenin depolarindan beslenirmis 3 aydan sonra annenim beslenmesi daha onemliymis.

Canim cok guzel bir haber bu insallah senide aramizda goruruz hadi hayirlisi insallah

Gunaydin hanimlar... Benim bu kahve tiryakiligim ne olacak ya nasil atlacam ilk gebeligimde ne guzel tiksinmistim neredeyse 9 ay hic icmedim diyebilirim ama bunda oyle degil. Normalde sabahlari uyaninca bir fincan nescafe icmeden kahvalti yapmam. Ama simdi normal durum degil bebisim var kahvalti yapmam lazim ama olmuyooooooo illa icecem.

Günaydın güzel anneler 1 yaşında bir prenses annesiyim Rabbim tekrar nasip etti hamileyim ve Allah izin verirse Kasım annesi olacağım bende :) Benim belirtim koku her şey kokuyor sanki daha kan vermedim adete de 2 gün var ama idrar testi pozitif inşallah Rabbim onuda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder bana :)

Canim buyuk bardak yerine cay bardagina yap ic ve icinde kahve kremasi olmasin o normalde bile cok zararli. Ve kahve miktarini az koy bir kasik koyuyorsan yarin kasik boylece nefsini koreltmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…