- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.101
İns canm hepinizden ALLAH razi olsun o kadar cok bana destek oldunuz ki hepiniz inanın daha cok güç verdiniz bana pes etmcm hayrlısını dilicm hep rabbim büyüktr canm sizlerde kavusursnz bebegnze ins cnmÇok şükürrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@busraangell canım Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah burdan güzel haberlerini alırız
Allahim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin ins dualarimiz seninleİns canm hepinizden ALLAH razi olsun o kadar cok bana destek oldunuz ki hepiniz inanın daha cok güç verdiniz bana pes etmcm hayrlısını dilicm hep rabbim büyüktr canm sizlerde kavusursnz bebegnze ins cnm
Cok sagolun arkadaslar :)cnm sende ins iyi hamilelik gecrip bebegni kucgna alrsnAllahim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin ins dualarimiz seninle
Amin Canim insallahCok sagolun arkadaslar :)cnm sende ins iyi hamilelik gecrip bebegni kucgna alrsn
Ne demekbu verdiğiniz bilgiler bizim için o kadar önemli ki resmen umut ve moral oluyorsunuz bize Allah sizden razı olsun üşenmemiş yazmışsınız
Canim hakkinda hayirli olsun iinsallah oteki ay senin ayin olurKzlar benimki tutmadi kasm annesi olamadm anlcnz hayrlısı boleymisbir garip oblomov
Ama teyzoslari onu yer masallah subhanallahEki Görüntüle 1966229 Bu da benim minnoş , teyzoşlar
Benim doktorum bu çarşamba kese için çağırdı fakat ben perşembe gideceğim. Birde karından bakıyormuş benim doktorum. Buna sevindim.kızlar eşim çarşamba günü keseyi görmeye gidelim kalp atışı içinde öteki hafta çarşamba gideriz diyoradam benden sabırsız çıktı 3 31 temmuz @zeynepleyya @Aykiz1986 @ss_sinem @Estabella kızlar sizler keseyi görmüş müydünüz? ayın 15inde gitsem görür müyüm acaba?
Bulantı için daha erken arkadaşım.Ben bu bulanti ve kusma olayina cok takintiliyim. Mutlaka olmasi gerekiyormus olmadiginda sorun cikacakmis gibi geliyor. Ara ara bulantim var. Boyle bi kalkisma sadece. Ama olmayinca cok moralim bozuluyor.
Senin kalp atışın haftaya duyulabilir benceCanimmm benim şuan 1591 doktor haftaya çağırdı haftaya 24000 civarı oluyor kalp atışı ne zaman duyulur acaba söyledi mi sana doktorun
Bende tayinle diyarbakıra geldim evlendim d. Bakırda kaldımŞekerim ben de izmirliyim ama iş için diyarbakirdayiz.. Gerçi son birkaç ayımız, tayin bekliyoruz da
Hamilelerde şişkinlik hormonların artmasiyla sindirim yavaşlar ve gaz olusturur. Folikasitte yapar siskinlik. Yogurt suyu iyi geliyor. Birde beslenme hakkinda bisi soylemek istiyorum gebelikte ilk 3 ay bebek annenin depolarindan beslenirmis 3 aydan sonra annenim beslenmesi daha onemliymis.Kızlar bende inanılmaz bir şişkinlik var. Eşim bile diyor göbeğin kocaman oldu diye. Pantolonlarımı zor düğmeliyorum iki gündür, tayt giymeye başladım. Neden olur bu şişkinlik acaba, sinir oldum
Arkadaşlar bisey daha sormak istiyorum mide bulantınız basladımi bende sadece sabahları o da cok az oluyo ama en büyuk sorunum herseye cok sinirleniyorum bunun hamilelikle ilgisi var mıdır?
Canim cok guzel bir haber bu insallah senide aramizda goruruz hadi hayirlisi insallahGünaydın kızlar. Daha kesinlesmesede sanırım Rabbim nasip ederse insaAllah burda olurum. Yumurtlamanin 10. Günü yani dün gebelik testi yaptım sanki 2.çizgi silik çıktı emin olabilmek için 2 gün daha beklemek. Yum tarihim 1 mart ona göre sat 15 şubat görünüyor. (Asıl sat 7 şubat fakat geç yumurtladim)
Şuan Meryem süresi okuyorum hepimiz için kızlar lütfen bana dua edin Rabbim hayırlısıyla sağlıcakla bu sefer nasip etsin insaAllah..
Canim tez vakitte sorunsuz gorelimde attan ustten benim icin fark etmiyorBenim doktorum bu çarşamba kese için çağırdı fakat ben perşembe gideceğim. Birde karından bakıyormuş benim doktorum. Buna sevindim.
Canim buyuk bardak yerine cay bardagina yap ic ve icinde kahve kremasi olmasin o normalde bile cok zararli. Ve kahve miktarini az koy bir kasik koyuyorsan yarin kasik boylece nefsini koreltmis olursunGunaydin hanimlar... Benim bu kahve tiryakiligim ne olacak ya nasil atlacam ilk gebeligimde ne guzel tiksinmistim neredeyse 9 ay hic icmedim diyebilirim ama bunda oyle degil. Normalde sabahlari uyaninca bir fincan nescafe icmeden kahvalti yapmam. Ama simdi normal durum degil bebisim var kahvalti yapmam lazim ama olmuyooooooo illa icecem.