- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.581
Canın acilde ki Dr un verdiklerini kullanamadım yaa tedirgin oldum kadın doğuma randevu da yok cumartesiye kaldıCanım Allah yardımcın olsun o zaman git bi Dr. A bakalım ne diyecek
Sirkeyle sadece dışarıdan yıkadım canım ki sulandırılmış bir şekilde kullandımLütfen sirke falan kullanmayin çok asitli, icerde bebeginiz var. Doktora gitmeden birşey yapmayın. Sicak suya vs de oturmayın doktor tavsiye etmeyince. Çok geçmiş olsun.
Canım ömrümde ilkdefa böyle birşey yaşıyorum hamileligin başından beri kabızlık sıkıntım var Di ki ben normal de hiç kabız olmam sanırım beni çok etkilediCanim hemoroid oldum yazdin ya yeni mi oldu hamilelikte oluyor derlerdi ama benim en korktugum sey cok mu zorladin acaba kendini isin basinda mutlaka doktoruna danis daha kotu olmadan
Canim radyologun bisi olmaz demesiyle kalma mutlaka doktoruna gorun belki ilac vs kullanman gerekiyordur belki
Canim akintin yok diye mantar olmadim sanma bazrn icinde kaliyor pihtilar kasinti olmasi yetiyor bol bol su ic ve doktora gorun sirkeli su kasintini azaltir sadece
Günaydın anneler günümüz kutlu olsun :) Canım ya çok geçmiş olsun. Umarım rahat atlatırsın bu dönemi.Canın acilde ki Dr un verdiklerini kullanamadım yaa tedirgin oldum kadın doğuma randevu da yok cumartesiye kaldı
Canım geçmiş olsun. Sen vitamin folik herhangi bir şey kullanıyor musun?Canım ömrümde ilkdefa böyle birşey yaşıyorum hamileligin başından beri kabızlık sıkıntım var Di ki ben normal de hiç kabız olmam sanırım beni çok etkiledi
Canim doktoruna mesajla telefonla sorsan kullanabilir miyim diye..beklemesen. .Canın acilde ki Dr un verdiklerini kullanamadım yaa tedirgin oldum kadın doğuma randevu da yok cumartesiye kaldı
Ses olmaz canım hareketlilik olur sadeceAnneler günümüz kutlu olsun.
Bende bugün garip birşey oldu. Aynı aralıkla guruldama geldi karnımdan ama ne migdeden nede bagırsaktan yani. Ritim gibiydi 10 kere olmuştur ard arda. Sizlerdede oldumu böyle bişey? Resmen duyuldu sesi yani ama hafif hafif merak ettm
Canım geçmiş olsun bence de doktoruna sormadan ilaçları kullanmaCanım ömrümde ilkdefa böyle birşey yaşıyorum hamileligin başından beri kabızlık sıkıntım var Di ki ben normal de hiç kabız olmam sanırım beni çok etkiledi
Ben de dün buna benzer birşey yaşadım :) guruldama gibi garip bir hareket hissettim. Bir iki dk sürdü ama bebeklerden değildi sanırsam. Öyleyse de anlayamıyorum hala. Kesin bebeklerden diyemiyorum :)Anneler günümüz kutlu olsun.
Bende bugün garip birşey oldu. Aynı aralıkla guruldama geldi karnımdan ama ne migdeden nede bagırsaktan yani. Ritim gibiydi 10 kere olmuştur ard arda. Sizlerdede oldumu böyle bişey? Resmen duyuldu sesi yani ama hafif hafif merak ettm
Valla ben sesi duydum sürekli geldi gitti 8-10 kere ard arda aymı aralıkla tuhaf bırseydı yanı ama bagırsaktan ve mıgdeden gelmedı kesın cunku takıp ettm sesi asagıdan geldı bebegın oldugu yerdeBen de dün buna benzer birşey yaşadım :) guruldama gibi garip bir hareket hissettim. Bir iki dk sürdü ama bebeklerden değildi sanırsam. Öyleyse de anlayamıyorum hala. Kesin bebeklerden diyemiyorum :)
Bende ses geldi duydum ne bagırsaktan nede mıgdeden geldı bebegn oldugu yerden geldı ben takıp ettm. Hep aynı aralıkla ritim gibiydiSes olmaz canım hareketlilik olur sadece
MinikKelebegimm canım nasıl oldun
İnşallah bi daha hiç ağrım sızın olmaz canımCanim gece yine agrim oldu zonklama tarzindaydi parol ictim sonra uyumusum. Sabah kalktogimdan beri sukur iyiyim agrim sizim yok. Sagol canim dusundugun icin. Bu arada senin sonuc ne oldu var mi bi haber
ses olması mümkün değil canım orda bağırsak hareketleri de olabiliyor illaki mide de olmuyor o hareketlenmeler çünküBende ses geldi duydum ne bagırsaktan nede mıgdeden geldı bebegn oldugu yerden geldı ben takıp ettm. Hep aynı aralıkla ritim gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?