2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım benim üçüncü :)ama bayaaa ara verdik ilk oğlum 14 diğer oğlum 10 yaşında özlemişiz artık:)

Hoşgeldin canim aramıza ama sen Hepimiz den ondesin hadi bakalım Kasıma kadar kaç kişi olacaz kim erken kim geç doğacak inşallah grubumuz o zamana kadar devam eder birbirimize tecrubelerimizi paylasiriz
Canim ben galiba sat tarihini yanlis girdim sat 10 subat. Daha 4 haftalik sanirsam. Keseyi vajinal gorebildik ins kalp atisinida yakinda duyariz

ay bende cok heveslendim ya. ama beklemek zorundayim mecbur
senin adina cok sevindim. insallah bende duyarim gumbur gumbur. bebesine ve kendine cici bak annesi

Anneler kendinizi nasl hissediyorsunuz bende bel agrisi cok oluyr acaba normalmi

Normal canım, endişe etme. Kanaman olmadıktan sonra bir sorun yoktur.

Kızlar bizde dün keseyi gördük. 8kasım meleğime kavuşma günüm. Ama sürekli twdirginim ona bşey olacak die. Koltuğa sert otursam korkuyorum. ://

Bende öyleyim kendime engel olmaya çalışıyorum

ahhh bu bizlerin tedirgin halleri yok mu hepimiz aynıyız. Ancak tadını çıkarmaya bakın, endişe etmeyin inşallah bişey olmayacak bebeklerimize.

Canım benim üçüncü :)ama bayaaa ara verdik ilk oğlum 14 diğer oğlum 10 yaşında özlemişiz artık:)

Vaayyyy kazandibi ha =))) Ya benim 19 aylık kızım var, şimdi hamile olduğumu öğrenince ben de bebek özlediğimi hissettim sizi düşünemiyorum bile =)))

Kızlar benim bugünde eğitimim vardı bütün gün yoruldum herhalde sol kasigim ağrıyor batma şeklinde korkuyorum yaa

İlk gebeliğimde ilk haftadan doğuma kadar şiddetli şekilde sol kasık ağrım benim de vardı. Doktorum sadece normal demekle yetindi, sebebini bende hiç anlamadım. Şuan ikinci gebeliğimde yine var. Hatta daha adet olmama 1 hafta vardı bu ağrı tekrar başlayınca dedim ki ben hamileyim=))

Bugün kontrol çok stresli geçti kızlar. Karından ultrasonu doktor bir tuttu bildiğiniz kara delik gibi boş kese elim ayağım titredi resmen, doktor da "boş mu acaba?" Deyince dedim bayılacağım sanırım. Bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakar bakmaz minnoşu, kordonu, ve kalp atışlarını görüp dinledik çok şükür ve bir oh çektim. Darısı kalp atışını bekleyen sizlere.
İstediği testlerin bir kısmı aç karnına yapılmalıymış o yüzden hastanede yaptıramadık. Biraz önce evin yanındaki hastaneye yarın sabah yaptırırız diye sorduk, 1200 lira tuttu
Bir kısmını aile hekimliğinde, bir kısmını özelde bir kısmını kızılayda geze geze yaptıracağız artık

Hayırlı olsun darısı basıma insallah bende duyarım kalp atışını keseyi de gorurum, dokyor bana da ac karna test yaptırmam gerektiğini söyledi bütün testler şaglik ocağında yapılıyor diye biliyorum yaklaşık 7. 8 tane hormon testi.

Torch testleri (toxoplazma rubella vs) pahalı olduğu için devlet yapmıyor canım, kızılay falan özele nazaran daha ekonomik orada yaptıracağım sanırım.
Bendeki liste bu;

Ahh o testler benim cebi de yaktı. Özel bir klinikte yaptırdım bende aynı 1200 civarı çıktı benimde, eşimin sigortası var faydalanamıyor muyuz dedim, sonra 950'ye düştüler. İçimden sigorta ne kadar faydalı bişeymiş demekle kaldım sadece

Sigortayla düşeriz tabii dediler ama 1200den 200-300e düşemezler dedim içimden
Üstü bizi aşar şu aşamada o yüzden farklı yerlerde yaptıracağım.

Gözün aydın canım bende boş kese gibi gördüm içinde minnacıklar dahakorktum önce sonra dr gösterince rahatladım benden test istemedi hangi testleri istedi senden üç hafta sonra gel dedi kan testim vardı aile hekimimden onu gösterdim orda idrar testi yaptılar değerlerim güzel olduğunu söyledi başka bir test isremedi

Gözün Aydın canım darısı bizlere bizde duyarız inşallah kalp atışlarını
Bende dün yaptırdım kan idrar tahlillerini aynen 1200 tl verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…