- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.061
Canım benim üçüncü :)ama bayaaa ara verdik ilk oğlum 14 diğer oğlum 10 yaşında özlemişiz artık:)Benimde ikinci gebeliğim. Aynı senin gibi gören hamile olduğumu çakıyor =)) Genelde bir kere doğum yaptıktan sonra diğer gebeliklerde karnın daha çok büyümeye meyilli olduğunu söylerler. Senin kaçıncı?
.
Evet bende bakmistim oluşması normal hem ben kan sulandirici da kullanıyorum ufak bi çatlak bile kanaması sebep olabiliyoBenimkide çok kanamadi netten baktım sonra olabiliyoms sanrm
Canim daha bugün doktora gittim kaşık batmalari normal dedi rahat olKızlar benim bugünde eğitimim vardı bütün gün yoruldum herhalde sol kasigim ağrıyor batma şeklinde korkuyorum yaa
Canim ben galiba sat tarihini yanlis girdim sat 10 subat. Daha 4 haftalik sanirsam. Keseyi vajinal gorebildik ins kalp atisinida yakinda duyarizHoşgeldin canim aramıza ama sen Hepimiz den ondesin hadi bakalım Kasıma kadar kaç kişi olacaz kim erken kim geç doğacak inşallah grubumuz o zamana kadar devam eder birbirimize tecrubelerimizi paylasiriz
Selam kızlarrr şimdi eve gelebildim doktordan sonra görümceme gittik:) şükür herşey çok güzel çıktı keseyide gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir heyecan kalbim küt küt attı rasmen unutmuşum bu duyguyu:)
Canım korkulacak birşey yok benimde aynı Zamanda 8000 lerdeydi yani bundan 10 gün önce hiç korkma herşey çok güzel çıktı sende muhtemelen 6 haftalıkkaien kalp atışını duyabilirsin:)
Anneler kendinizi nasl hissediyorsunuz bende bel agrisi cok oluyr acaba normalmi
Kızlar bizde dün keseyi gördük. 8kasım meleğime kavuşma günüm. Ama sürekli twdirginim ona bşey olacak die. Koltuğa sert otursam korkuyorum. ://
Bende öyleyim kendime engel olmaya çalışıyorum
Canım benim üçüncü :)ama bayaaa ara verdik ilk oğlum 14 diğer oğlum 10 yaşında özlemişiz artık:)
Kızlar benim bugünde eğitimim vardı bütün gün yoruldum herhalde sol kasigim ağrıyor batma şeklinde korkuyorum yaa
Hayırlı olsun darısı basıma insallah bende duyarım kalp atışını keseyi de gorurum, dokyor bana da ac karna test yaptırmam gerektiğini söyledi bütün testler şaglik ocağında yapılıyor diye biliyorum yaklaşık 7. 8 tane hormon testi.Bugün kontrol çok stresli geçti kızlar. Karından ultrasonu doktor bir tuttu bildiğiniz kara delik gibi boş keseelim ayağım titredi resmen, doktor da "boş mu acaba?" Deyince dedim bayılacağım sanırım. Bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakar bakmaz minnoşu, kordonu, ve kalp atışlarını görüp dinledik çok şükür ve bir oh çektim. Darısı kalp atışını bekleyen sizlere.
İstediği testlerin bir kısmı aç karnına yapılmalıymış o yüzden hastanede yaptıramadık. Biraz önce evin yanındaki hastaneye yarın sabah yaptırırız diye sorduk, 1200 lira tuttu
Bir kısmını aile hekimliğinde, bir kısmını özelde bir kısmını kızılayda geze geze yaptıracağız artık
Torch testleri (toxoplazma rubella vs) pahalı olduğu için devlet yapmıyor canım, kızılay falan özele nazaran daha ekonomik orada yaptıracağım sanırım.Hayırlı olsun darısı basıma insallah bende duyarım kalp atışını keseyi de gorurum, dokyor bana da ac karna test yaptırmam gerektiğini söyledi bütün testler şaglik ocağında yapılıyor diye biliyorum yaklaşık 7. 8 tane hormon testi.
Bende dun 5+0 bende 4800 degerim çok artmıs degerim keseyide tam goremedi nokta seklinde biraey gordu doktor korkuyorumHanimlar esim durmadi yine tahlil yaptirdi. Carsamba gunu 4+4 ken beta 2600 du. Bugun 4+7 ya da 5+0 mi oluyor bilmiyorum beta 7600 cikti. Cok mu yuksek sizce?
Bugün kontrol çok stresli geçti kızlar. Karından ultrasonu doktor bir tuttu bildiğiniz kara delik gibi boş keseelim ayağım titredi resmen, doktor da "boş mu acaba?" Deyince dedim bayılacağım sanırım. Bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakar bakmaz minnoşu, kordonu, ve kalp atışlarını görüp dinledik çok şükür ve bir oh çektim. Darısı kalp atışını bekleyen sizlere.
İstediği testlerin bir kısmı aç karnına yapılmalıymış o yüzden hastanede yaptıramadık. Biraz önce evin yanındaki hastaneye yarın sabah yaptırırız diye sorduk, 1200 lira tuttu
Bir kısmını aile hekimliğinde, bir kısmını özelde bir kısmını kızılayda geze geze yaptıracağız artık
Eki Görüntüle 1966229 Bu da benim minnoş , teyzoşlar
Sigortayla düşeriz tabii dediler ama 1200den 200-300e düşemezler dedim içimdenAhh o testler benim cebi de yaktı. Özel bir klinikte yaptırdım bende aynı 1200 civarı çıktı benimde, eşimin sigortası var faydalanamıyor muyuz dedim, sonra 950'ye düştüler. İçimden sigorta ne kadar faydalı bişeymiş demekle kaldım sadece
Ama bu çok tatlı Rabbim bizede böyle görmeyi nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1966229 Bu da benim minnoş , teyzoşlar
Gözün aydın canım bende boş kese gibi gördüm içinde minnacıklar dahakorktum önce sonra dr gösterince rahatladım benden test istemedi hangi testleri istedi senden üç hafta sonra gel dedi kan testim vardı aile hekimimden onu gösterdim orda idrar testi yaptılar değerlerim güzel olduğunu söyledi başka bir test isremediBugün kontrol çok stresli geçti kızlar. Karından ultrasonu doktor bir tuttu bildiğiniz kara delik gibi boş keseelim ayağım titredi resmen, doktor da "boş mu acaba?" Deyince dedim bayılacağım sanırım. Bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakar bakmaz minnoşu, kordonu, ve kalp atışlarını görüp dinledik çok şükür ve bir oh çektim. Darısı kalp atışını bekleyen sizlere.
Gözün Aydın canım darısı bizlere bizde duyarız inşallah kalp atışlarınıBugün kontrol çok stresli geçti kızlar. Karından ultrasonu doktor bir tuttu bildiğiniz kara delik gibi boş keseelim ayağım titredi resmen, doktor da "boş mu acaba?" Deyince dedim bayılacağım sanırım. Bir de alttan bakalım dedi. Alttan bakar bakmaz minnoşu, kordonu, ve kalp atışlarını görüp dinledik çok şükür ve bir oh çektim. Darısı kalp atışını bekleyen sizlere.