- 1 Şubat 2014
- 708
- 642
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.041
Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAnneler kendinizi nasl hissediyorsunuz bende bel agrisi cok oluyr acaba normalmi
Bende de oluyo hafif bi de sabahları tikaniyoBurun kanamasi oluyo sizde de? Yogun degil ama bende basladi
Hoşgeldin canim aramıza ama sen Hepimiz den ondesin hadi bakalım Kasıma kadar kaç kişi olacaz kim erken kim geç doğacak inşallah grubumuz o zamana kadar devam eder birbirimize tecrubelerimizi paylasirizBende araniza yeni katildim sonucu dun ogrendim beta hcg 1990. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins
Hic kalkma. Surekli yat canim. Tuvalete gitmenin disinda hareket bile etme.kırmızı yaa dönmeye başladı progestan aldım inşallah artmaz yaaa
Mumkunse lavabo disinda ayaga kalkma..doktor progestN vermis..yapacagin tek sey uzanip rahatlamak...psikolojik olarak rahatlamak...kırmızı yaa dönmeye başladı progestan aldım inşallah artmaz yaaa
tebrikler canım,şimdi heyecanla 2 haftanın geçmesini beklicez =)Kızlar doktordan geliyorm çok şükür keseyi gördük şimdilik herseyimiz normal bidahaki randevumuz 2hafta sonraya inşallah 4+5 günlüğüz
Bende öyleyim kendime engel olmaya çalışıyorumKızlar bizde dün keseyi gördük. 8kasım meleğime kavuşma günüm. Ama sürekli twdirginim ona bşey olacak die. Koltuğa sert otursam korkuyorum. ://
kırmızı yaa dönmeye başladı progestan aldım inşallah artmaz yaaa
Ben varımkızlar 36 kişi olduk ama benden başka izmirli yok mu ya
Aynen canım nasıl gecicek bilmiyorum ☺tebrikler canım,şimdi heyecanla 2 haftanın geçmesini beklicez =)
Benimkide çok kanamadi netten baktım sonra olabiliyoms sanrmBende de oluyo hafif bi de sabahları tikaniyo
Hayrli olsun canım bizde bugün keseyi gördük bizde 9kasimz inşallah o tedirginlik herkeste oluyordr bndede varKızlar bizde dün keseyi gördük. 8kasım meleğime kavuşma günüm. Ama sürekli twdirginim ona bşey olacak die. Koltuğa sert otursam korkuyorum. ://
Keseyi gördükten hır hafta sonra mi kalp atışı duyuluyor ben carsamba gideceğim doktora 6 haftalık olacak o zamana
Benim göbekten çok midem çıkmıştı bugün indi biraz gören hamilemisin demeye başlamıştı ama ben daha ailem ve arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim
Burun kanamasi oluyo sizde de? Yogun degil ama bende basladi
seninle gunlerimiz ayni haberlerini 4 gozle bekliyorum. islerin rast gitsin insallah. bana bile heyecan girdi.
Selam kızlarrr şimdi eve gelebildim doktordan sonra görümceme gittik:) şükür herşey çok güzel çıktı keseyide gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir heyecan kalbim küt küt attı rasmen unutmuşum bu duyguyu:)Ayy canım çok çok mutlu bekliyoruz seni :)
Canım korkulacak birşey yok benimde aynı Zamanda 8000 lerdeydi yani bundan 10 gün önce hiç korkma herşey çok güzel çıktı sende muhtemelen 6 haftalıkkaien kalp atışını duyabilirsin:)Hanimlar esim durmadi yine tahlil yaptirdi. Carsamba gunu 4+4 ken beta 2600 du. Bugun 4+7 ya da 5+0 mi oluyor bilmiyorum beta 7600 cikti. Cok mu yuksek sizce?