2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bende inanılmaz bir şişkinlik var. Eşim bile diyor göbeğin kocaman oldu diye. Pantolonlarımı zor düğmeliyorum iki gündür, tayt giymeye başladım. Neden olur bu şişkinlik acaba, sinir oldum

Keseyi gördükten hır hafta sonra mi kalp atışı duyuluyor ben carsamba gideceğim doktora 6 haftalık olacak o zamana

Canım ilk gebeliğimde 6 haftalıkken duymuştu doktor.Genelde 6 ve 7. haftada başlıyor kalp atışları.

Benim göbekten çok midem çıkmıştı bugün indi biraz gören hamilemisin demeye başlamıştı ama ben daha ailem ve arkadaşlarım dışında kimseye söylemedim

Benimde ikinci gebeliğim. Aynı senin gibi gören hamile olduğumu çakıyor =)) Genelde bir kere doğum yaptıktan sonra diğer gebeliklerde karnın daha çok büyümeye meyilli olduğunu söylerler. Senin kaçıncı?

Burun kanamasi oluyo sizde de? Yogun degil ama bende basladi

İlk gebeliğimde benim de ilk haftalarda olmuştu, hem burun hem diş eti kanaması. Sonra geçmişti, doktorum normal olduğunu söylemişti. Endişe edilecek bir durum yok aşırı bir kanama olmadığı müddetçe.

seninle gunlerimiz ayni haberlerini 4 gozle bekliyorum. islerin rast gitsin insallah. bana bile heyecan girdi.

Ayy canım çok çok mutlu bekliyoruz seni :)
Selam kızlarrr şimdi eve gelebildim doktordan sonra görümceme gittik:) şükür herşey çok güzel çıktı keseyide gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir heyecan kalbim küt küt attı rasmen unutmuşum bu duyguyu:)
Hanimlar esim durmadi yine tahlil yaptirdi. Carsamba gunu 4+4 ken beta 2600 du. Bugun 4+7 ya da 5+0 mi oluyor bilmiyorum beta 7600 cikti. Cok mu yuksek sizce?
Canım korkulacak birşey yok benimde aynı Zamanda 8000 lerdeydi yani bundan 10 gün önce hiç korkma herşey çok güzel çıktı sende muhtemelen 6 haftalıkkaien kalp atışını duyabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…