2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aaaa hiç duymamıştım a vitamini neden yasakki kabuklu fıstık çok severdim benn
Aşırı a vitamini yasak canım, doğumda kusur yapabilirmiş kalp ve beyin sıkıntısı yaratabilirmiş. Ben ilk hamileliğimde bir ara kabuklu fıstığa dadanmıştım her akşam bir paket yiyordum eşim doktora beni ispiyonlayınca doktorum hemen kesmemi istemişti. İnsan gibi bir avuç yemek sıkıntı değil tabii

Bayanlar gobegim de acima var daha dogrusu gobek deligimde gece yataga yatinca kramp seklinde giriyo ve ovalamadan gecmiyo sizlerde war mi boyle bir sey

Benimde 6 +1 ve deli gibi bulantim var bi haftadir hatta arada kusuyorum cok erken basladi

ins 3 ayda gececek ama sen yemene dikkat etmeye calis bende ilk hamilelimde baktim ufak bulanti basliyo yemek yerdim gecerdi gerci herkezde farkli oluyo tiksindin yemekleri yeme caninin aserdinden azar azar ye bebegin ve kendin icin

evet kalple alakasi yok zaten benimde kalbimde sorun yok ama ben yavas aliyorum cok bazen diyorumki yani sanki bebegi oksijensiz birakiyorum. sanki nefes tutuyorum tansiyonunu baktir. mutlaka dogum doktoruna sor bebek etkiliyodur. tabiki ama kendini korkutma. sonucda vucudumuz minnak bebegimizi kocaman hale getirmek icin cabaliyor ve sen uyusanda uyanik olsan surekli vucudun insaat halinde normaldir. o yuzden hep deriz yorugun hissederiz uykuya doyamayiz. hizli nefes almanada etkisi vardir elbet kendine hic sitres yapma

Dinlen cnm geçer inşaAllah doktor normal diyor böyle sancılara ama Allaha emanet insan endişeleniyor

Siddetli bi agri degilse normaldir canim banada doktor sagda dedi ama bende hep sol tarafimda o batma ve sancilari hissediyorum
Uyandigimda batmalar gecmisti yine de istirahat ediyorum. Gunicinde bikac defa rahimde baskı hissediyorum dr.a sordum normal dedi.

Kızlar bende bulanti kusma öğürme yok ama cok istahsizim sadece cok susuyorum kana kana su iciyorum hep. Yemek yapasim gelmiyor hic zorla kahvalti yapiyorum. Iki gun sut ictim cok gaz agrisi yapti bugun icmiycem bakalim. Ceviz yemeye calisiyorum.

canim kan testi yaptir beni adetim 6 gun gecikti yaptim. ondada silik gordum ikinci cizgi yani bi gun bile once yapsaydim. hamile oldumu kim bilir bida ne zaman anlardim. sitres yapma yada bi kac gun sonra testi tekrarla
Canm bugn idrarda ckmadı sendemi 3. Gunde yaptgnda ckmadıcnm? Pazrtsiye kadr olmazsam gidcmckan vermeye cnm

Bende de hic istah yok sabah bir bardak sut iciyorum doyuyorum ceviz findik peynir zorla yiyorum oglende bir tabak yogurtlu makarna yedim zar zor. Insallah istahimiz acilirda cok yiyoruz diye yakiniriz

Selam kizlar benim bat bugundu test yaptim ilk kocaman bir cizgi cikti. Ikinci cizgi yoktu fakat aradan 1 iki saat gectikten sonra tekrar baktimm cok silik ikinci cizgi vardi.. Dunde ayni seyleri yasadim yani test yapiorum ancak saatler sonra cikio ikinci cizgi. Bu nedemek oluyor nekadar guvenebilirim bu testlere fikrii olan varmii?

Yaa bak ben yazmistim sana her seyi. Ayni benim de oyle oldu. Aksam tahlil sonucunu ogrendik. Nerdeyse gece goturucekti ultrasona. Hehe. Bence git gor yaa. Moral olur hem.

Ben bu bulanti ve kusma olayina cok takintiliyim. Mutlaka olmasi gerekiyormus olmadiginda sorun cikacakmis gibi geliyor. Ara ara bulantim var. Boyle bi kalkisma sadece. Ama olmayinca cok moralim bozuluyor.

canım benim lise arkadaşlarımdan 3 tanesi idrarda görmemişler hamileliği hatta birisi 3 aylık olmuş adetten anca kesilmiş öylelikle öğrenmiş. bence kan ver bazen idrara çok geç geçiyor

Ben bu bulanti ve kusma olayina cok takintiliyim. Mutlaka olmasi gerekiyormus olmadiginda sorun cikacakmis gibi geliyor. Ara ara bulantim var. Boyle bi kalkisma sadece. Ama olmayinca cok moralim bozuluyor.
bende kasık ağrısına taktım resmen sabah hiç bir şey yokken korkuyorum öğle saatlerinde iş yerinde yorulunca hah tamam diyorum ama şiddetlenince de bu sefer yine bir şey mi oldu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…