-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Kizlar bu bebim ikinci hamileligim kizim 4 kilo 300 gram dogdu hamilelikte hergun muz yiyin ben hergun muz yerdim ustune bir bardak sut bulgur pilavi,ispanak,brokoli haslanmis,karni bahar cok severim her hafta yerdim sadece balik yiyemedim ama kapsulunu kullandim su bol icin
Canim cok duzenli saatinde beslenmeye calis onemli olan cok yemek degil faydalu saglikli urunler tuketmek her canin istedigindr yeme saat tut mesela 3 saate birseyler atistir atiyorum 3 saat sonra meyve ye sonra hic bisey yeme ivir zivir falan sonra sebze hasla 3 saat sonrada onu ye yani duzenli olursa sen degilde bebegin kilo alir saatini kendin belirle sanki diyetmis gibi farzet ben 50 kiloyla hamile kaldim 70 kiloyla dogum yaptim hep saatindr beslendim dogumdan sonra 1 ay sonra nerdeyse ayni kiloya geldim Allah kucagina almayi nasip etsin canimBen cok kiloluyum. Dr tansiyon ve seker takibi yap dedi. Dere otunun gebelik sekerini dusurdugunu okudum. Ara ogunlerde yogurtlu dereotu tuketicem artik.
Soylediklerin cok dogru. Kesinlikle uymaya calisicam.Canim cok duzenli saatinde beslenmeye calis onemli olan cok yemek degil faydalu saglikli urunler tuketmek her canin istedigindr yeme saat tut mesela 3 saate birseyler atistir atiyorum 3 saat sonra meyve ye sonra hic bisey yeme ivir zivir falan sonra sebze hasla 3 saat sonrada onu ye yani duzenli olursa sen degilde bebegin kilo alir saatini kendin belirle sanki diyetmis gibi farzet ben 50 kiloyla hamile kaldim 70 kiloyla dogum yaptim hep saatindr beslendim dogumdan sonra 1 ay sonra nerdeyse ayni kiloya geldim Allah kucagina almayi nasip etsin canim
Yok yok hiç şartlamayın kendinizi, benim ilk hamileliğimde hiç biri olmadı sadece kilo aldım o da olmasa hamileliğe dair bir işaretim olmayacaktıBen bu bulanti ve kusma olayina cok takintiliyim. Mutlaka olmasi gerekiyormus olmadiginda sorun cikacakmis gibi geliyor. Ara ara bulantim var. Boyle bi kalkisma sadece. Ama olmayinca cok moralim bozuluyor.
Hamilelik takvimi eklerseniz haftanız görünür yorumlamalar, karşılaştırmalar daha kolay olur.Kızlar yarın ilk randevumuz inşallah güzel haberlerle gelirim buraya salı öğrendim kan degerm 1751 çıktı sizce kalp atisinida duyarmiyim yarin
Kizlar bu bebim ikinci hamileligim kizim 4 kilo 300 gram dogdu hamilelikte hergun muz yiyin ben hergun muz yerdim ustune bir bardak sut bulgur pilavi,ispanak,brokoli haslanmis,karni bahar cok severim her hafta yerdim sadece balik yiyemedim ama kapsulunu kullandim su bol icin
Selam kizlar benim bat bugundu test yaptim ilk kocaman bir cizgi cikti. Ikinci cizgi yoktu fakat aradan 1 iki saat gectikten sonra tekrar baktimm cok silik ikinci cizgi vardi.. Dunde ayni seyleri yasadim yani test yapiorum ancak saatler sonra cikio ikinci cizgi. Bu nedemek oluyor nekadar guvenebilirim bu testlere fikrii olan varmii?
canım benim lise arkadaşlarımdan 3 tanesi idrarda görmemişler hamileliği hatta birisi 3 aylık olmuş adetten anca kesilmiş öylelikle öğrenmiş. bence kan ver bazen idrara çok geç geçiyor
kan testi yaptir kesinlesir hem aklinda karismaz saglik ocaginda yapiyarmis artik
kaçıncı haftandasın canım,kalp atışı genellikle 7.haftalarda duyuluyoKızlar yarın ilk randevumuz inşallah güzel haberlerle gelirim buraya salı öğrendim kan degerm 1751 çıktı sizce kalp atisinida duyarmiyim yarin
kızlar eşim çarşamba günü keseyi görmeye gidelim kalp atışı içinde öteki hafta çarşamba gideriz diyoradam benden sabırsız çıktı @pbsc @zeynepleyya Aykiz1986 ss_sinem @Estabella kızlar sizler keseyi görmüş müydünüz? ayın 15inde gitsem görür müyüm acaba?
Saol canim☺☺bende kendimi korkutmamaya çalışıyorum ayin 20 sinde keseyi görmek için gidecem o zaman soracam doktoruma bi de tup bebek olduğu için belki kullandığım ilaçlar da etkiliyor olabilirevet kalple alakasi yok zaten benimde kalbimde sorun yok ama ben yavas aliyorum cok bazen diyorumki yani sanki bebegi oksijensiz birakiyorum. sanki nefes tutuyorum tansiyonunu baktir. mutlaka dogum doktoruna sor bebek etkiliyodur. tabiki ama kendini korkutma. sonucda vucudumuz minnak bebegimizi kocaman hale getirmek icin cabaliyor ve sen uyusanda uyanik olsan surekli vucudun insaat halinde normaldir. o yuzden hep deriz yorugun hissederiz uykuya doyamayiz. hizli nefes almanada etkisi vardir elbet kendine hic sitres yapma
kan testi icin birazdaha beklemek istiyorum canim en azindan su hafta sonunu gecirelimde pazartesi hala adet olmassam yaptiririm kan testini gunum gecmedi cunki bat bugun benim.. hayirlisi olsun insAllah
Canım benim üçüncü hamileliğim hiç birisindede bulantı yaşamadım iki sağlıklı oğlum var çok şükür inşallah bunuda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yani hiç korkma illa bulantı olacak diye birşey yok:)Ben bu bulanti ve kusma olayina cok takintiliyim. Mutlaka olmasi gerekiyormus olmadiginda sorun cikacakmis gibi geliyor. Ara ara bulantim var. Boyle bi kalkisma sadece. Ama olmayinca cok moralim bozuluyor.
Saol canim☺☺bende kendimi korkutmamaya çalışıyorum ayin 20 sinde keseyi görmek için gidecem o zaman soracam doktoruma bi de tup bebek olduğu için belki kullandığım ilaçlar da etkiliyor olabilir
Aynı gün tarihimiz inşallahmerhaba kızlaarrrr ben de aranıza yeni katıldım,şu an görünnen tarihim 12 Kasım =)
Nasil yuregime su serptiiinnn... Kalkip opesim geldi seni...Canım benim üçüncü hamileliğim hiç birisindede bulantı yaşamadım iki sağlıklı oğlum var çok şükür inşallah bunuda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yani hiç korkma illa bulantı olacak diye birşey yok:)