-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Varsa kan testinde cikar zaten bosuna bekleyip stres yapma bence kan testi 15 gunden sonra cikiyoDiyorum ki iki gun daha beklym ondn sonra yapym kanda ckar o zman belki
Canm sonc negatf olur dye dedim hayrlısıyla olmazsam bgn yarn aksam yaparm o zaman kan testiVarsa kan testinde cikar zaten bosuna bekleyip stres yapma bence kan testi 15 gunden sonra cikiyo
Benim de carpintim var ama troid hastasi oldugum icin ...hatta o kadar siddetliki deprem oluyo saniyorum. Biz burda 1 haftadir sallaniyoruz..her carpintimda deprem oluyo saniyorum....bulantilarim da baslamadi...dikkat edin kizlar..benim oglum 2 bucuk yasinda kendisini kaldirmiyorum hic. 14 kilo.hemen sanci giriyor..
Ben kahvaltıda 2 yumurta haşlıyorum biraz peynir, 3 ceviz yiyorum 1 büyük bardak süt ile, ekmek kullanmıyorum yıllardır. Öğlen ıspanak, pırasa gibi zeytinyağlı yanında bir kase yoğurt, akşama doğru 1 minik muz yanında bir bardak süt akşam da etli sebze yemeği yanına yoğurt ya da et salata yiyorum. Meyveyi akşama bırakmıyorum ki depolanmasın, tatlı, aburcubur, ekmek, pilav, makarna, asitli içecek, çay içmiyorum. Günde şekersiz bir kahvem var onu bırakmadım.merhaba kızlar;
neler yiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz, doktorunuz hangi destekleyeci ilaçları verdi, paylaşır mısınız , eksik bir şey yapmak istemiyorum:)
Ben her sabah peynir ,zeytin ,yumurta ve bir dilim cevizli ekmek yiyorum , öğlen yağsız et/ balık salata yanında ayran, akşam da zeytinyağlı herhangi bir sebze yiyorum ve bol yeşillik , gündüz 11,00 gibi bir bardak süt, öğleden sonra 15,00 gibi bir ayva, 4 tane ceviz yiyorum, 2,5 litre su içiyorum maalesef yoğurt yiyemiyorum kendimi zorlasam da ağzıma alamıyorum maalesef süt veya peynir onun yerine geçer miakşamları da kuru üzüm , badem ve biraz meyva yiyorum.
TAVSİYELERİNİZİ bekliyorum , ha birde çay içmeden duramıyorum o konuda ne düşünüyosunuz :)
ayran içebilirsin canım yoğurdun içindeki probiyotiğe ihtiyacın var. ben süt teknikerliği okudum o nedenle hepsinin yeri ayrı inan ki zorla kendini diyemem ama bir şekilde yemenin yolunu bul bencemerhaba kızlar;
neler yiyosunuz nelere dikkat ediyosunuz, doktorunuz hangi destekleyeci ilaçları verdi, paylaşır mısınız , eksik bir şey yapmak istemiyorum:)
Ben her sabah peynir ,zeytin ,yumurta ve bir dilim cevizli ekmek yiyorum , öğlen yağsız et/ balık salata yanında ayran, akşam da zeytinyağlı herhangi bir sebze yiyorum ve bol yeşillik , gündüz 11,00 gibi bir bardak süt, öğleden sonra 15,00 gibi bir ayva, 4 tane ceviz yiyorum, 2,5 litre su içiyorum maalesef yoğurt yiyemiyorum kendimi zorlasam da ağzıma alamıyorum maalesef süt veya peynir onun yerine geçer miakşamları da kuru üzüm , badem ve biraz meyva yiyorum.
TAVSİYELERİNİZİ bekliyorum , ha birde çay içmeden duramıyorum o konuda ne düşünüyosunuz :)
Ben kahvaltıda 2 yumurta haşlıyorum biraz peynir, 3 ceviz yiyorum 1 büyük bardak süt ile, ekmek kullanmıyorum yıllardır. Öğlen ıspanak, pırasa gibi zeytinyağlı yanında bir kase yoğurt, akşama doğru 1 minik muz yanında bir bardak süt akşam da etli sebze yemeği yanına yoğurt ya da et salata yiyorum. Meyveyi akşama bırakmıyorum ki depolanmasın, tatlı, aburcubur, ekmek, pilav, makarna, asitli içecek, çay içmiyorum. Günde şekersiz bir kahvem var onu bırakmadım.
Doktorum bitki çaylarını yasakladı, yeşil çay tansiyonu yükseltirmiş o yasak, tuzlu şeyler yasak, kabuklu fıstık gibi a vitamini yüksek şeyler yasak (supradyn kıllanıyordum, bıraktırttı decavite başladım), sakatatlar yasak, işlenmiş ürün yasak, şarküteri yasak, çiğ köfte midye ve büyük balıklar yasak. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
ayran içebilirsin canım yoğurdun içindeki probiyotiğe ihtiyacın var. ben süt teknikerliği okudum o nedenle hepsinin yeri ayrı inan ki zorla kendini diyemem ama bir şekilde yemenin yolunu bul benceya da kefir seviyorsan içebilirsin
haklısın canım artık kendimi zorlayacağım :)
birde tavuk konusunda ne düşünüyorsunuz, doktorum kesinlikle yasak tavuk ilk üç ay asla yemiceksin dedi
Bnde 6+1 im ama herseyden midem bulaniyo ayaga kalkinca gozum karariyo butun kokulara karsi ...mutfaga gitemiyorm.cay demlerken cayin kokusu bile tiksindiriyo en sewdigim sey olmasina ragmen ve 3 gundur boyleymAranizda mide bulantilari baslayan var mi kizlar?
6+1 im bende bir belirti yok.
Aaaa hiç duymamıştım a vitamini neden yasakki kabuklu fıstık çok severdim bennBen kahvaltıda 2 yumurta haşlıyorum biraz peynir, 3 ceviz yiyorum 1 büyük bardak süt ile, ekmek kullanmıyorum yıllardır. Öğlen ıspanak, pırasa gibi zeytinyağlı yanında bir kase yoğurt, akşama doğru 1 minik muz yanında bir bardak süt akşam da etli sebze yemeği yanına yoğurt ya da et salata yiyorum. Meyveyi akşama bırakmıyorum ki depolanmasın, tatlı, aburcubur, ekmek, pilav, makarna, asitli içecek, çay içmiyorum. Günde şekersiz bir kahvem var onu bırakmadım.
Doktorum bitki çaylarını yasakladı, yeşil çay tansiyonu yükseltirmiş o yasak, tuzlu şeyler yasak, kabuklu fıstık gibi a vitamini yüksek şeyler yasak (supradyn kıllanıyordum, bıraktırttı decavite başladım), sakatatlar yasak, işlenmiş ürün yasak, şarküteri yasak, çiğ köfte midye ve büyük balıklar yasak. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Benimde yarın 1:30 ta çok merak ediyorum inşallah güzel heberlerle dönerizKontrolüm yarın 11de. İnşallah kalp atışlarını duyar, iyi haberlerle gelirim.
Ben daha basit tetkikleri yapmadım, sanırım kalpten sonra doktorum ister ve yarın yaptırırım.
Kardiyolojiye gittim kalbin normal çalışıyo dedi ama beni çok rahatsız ediyo iki adım bile yurusem hemen nefesim kesiliyormus uzandigimda bile hiç azalmiyo keseyi görmek için gittiğimde doktorum soracam olmazsa tekrar başka bi kardiyologa görünecek artıksaglik ocagina gorundunmu tansiyonuna baktir. soyle oluyo sanirim tam bilmiyorum doktoruna danista. mesela benim annem yuksek tansiyonu varmis o zamanlar tabi eski zamanlar. beni arastirma hastanesi ambulansla getirip dogurtmuslar. ama simdi eskisi gibi degil. bende dusuk tansiyon hastasiyim. bazen cok yavas nefes aliyorum gibi geliyor. zaten evlenmeden once goz kararmalarim felan olurdu. ben bunu birinci hamileligimde fark ettim. dogum doktorum okadar tansiyonun dusukki hamile olmayipda oyle olsam yatakdan kalkamazmisim dedi. bebegim dogdukdan bes ay sonra yine ortaya cikmis yani benden hic gitmemis. 4 saatte bir yemek ye kucuk kucuk demislerdi. bebekde de tansiyon oynuyabiliyo zaten ne zaman gitsek ölcuyolar. ama korkulacak birsey yok. sen doktoruna danis gozukmeye gittinde kafana birsey takma.
ay çok sevindim canım darısı bizlere olsun inşallahKızlar gördüm bebişimi :) iki hafta sonra kalp atışını duymaya gitcem
CANIM benimkide böyle çıktı.dün yaptığım ilk idrardı daha koyu bugün yaptığım ikinci idrar ve daha açık yani bugün yaptığımı ilk idrarımla yapmadım.yarın kan tahlili yaptıracağım inş güzel haberlerle dönerimCanım kenarları pembe olan pazar günü sabah ilk idrarla yaptim altta ki bu aksam bebe time markası ama akşam hiç sıkısmadan yaptım ya fotoda daha silik cikti ama korku düştü icime