2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar size bişey soracam hamilelik döneminde çarpıntı si olan varmi benim hamilelik başladığından beri nazım çok yüksek atıyor hiç doğru düzgün 100 un altına düşmüyor sizde de böyle bi sorun yaşayan oldu mu

Canım ben hiç nabız sayıma bakmadım ama benim de zaman zaman kalbim çok hızlı atiyo.. Bence hani yeni bi oluşum var ya vücudumuzda ona kan yetistirmek için kalbimiz çok çalışıyor olabilir.. Ama devam ederse doktoruna mutlaka söyle..

saglik ocagina gorundunmu tansiyonuna baktir. soyle oluyo sanirim tam bilmiyorum doktoruna danista. mesela benim annem yuksek tansiyonu varmis o zamanlar tabi eski zamanlar. beni arastirma hastanesi ambulansla getirip dogurtmuslar. ama simdi eskisi gibi degil. bende dusuk tansiyon hastasiyim. bazen cok yavas nefes aliyorum gibi geliyor. zaten evlenmeden once goz kararmalarim felan olurdu. ben bunu birinci hamileligimde fark ettim. dogum doktorum okadar tansiyonun dusukki hamile olmayipda oyle olsam yatakdan kalkamazmisim dedi. bebegim dogdukdan bes ay sonra yine ortaya cikmis yani benden hic gitmemis. 4 saatte bir yemek ye kucuk kucuk demislerdi. bebekde de tansiyon oynuyabiliyo zaten ne zaman gitsek ölcuyolar. ama korkulacak birsey yok. sen doktoruna danis gozukmeye gittinde kafana birsey takma.

Kızlar 2 saatten beri sağ kasığın üstünde 5-10 dakika arayla oluşan adını koyamadığım saniyelik batma/kramp/sancı var Allaha emanetler

Benim de carpintim var ama troid hastasi oldugum icin ...hatta o kadar siddetliki deprem oluyo saniyorum. Biz burda 1 haftadir sallaniyoruz..her carpintimda deprem oluyo saniyorum....bulantilarim da baslamadi...dikkat edin kizlar..benim oglum 2 bucuk yasinda kendisini kaldirmiyorum hic. 14 kilo.hemen sanci giriyor..

Günaydın kızlarr bendede bulantı yok baş dönmesi oluyordu oda azaldı artık nabzıma bende hiç bakmadım dün hasta olduğumu söylemiştim sesim iyice değişti ve öksürük başladı zencefil bal falan yapsammı bir zararı olurmuki doktora haftaya gidecektim ama korktum yarına randevu aldım

Kızlar 2 saatten beri sağ kasığın üstünde 5-10 dakika arayla oluşan adını koyamadığım saniyelik batma/kramp/sancı var Allaha emanetler

canım dün benimde batmalarım çok oldu ve kasık sızım vardı bacaklarıma kadar vurdu dedim kesin regl oluyorum o kadar korkuttu benibu haftaları atlatmadan rahat edemeyeceğiz Allah'a emanet yavrularımız

bir garip oblomov canm test yaptm negatif 3 gun oldu daha adet olmadm neden. Bole oldu anlamdm ya

canım stresten de geçiktirirsin adetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…