- 12 Temmuz 2016
- 686
- 779
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Aminnn inşallah Rabbim bize bağışlasın evlatlarimiziBelki de şekerim.. Amaaaaannnn ne olursa olsun miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da bunları da çekeriz hiç sorun değil
Kizlar size bişey soracam hamilelik döneminde çarpıntı si olan varmi benim hamilelik başladığından beri nazım çok yüksek atıyor hiç doğru düzgün 100 un altına düşmüyor sizde de böyle bi sorun yaşayan oldu mu
Kizlar size bişey soracam hamilelik döneminde çarpıntı si olan varmi benim hamilelik başladığından beri nazım çok yüksek atıyor hiç doğru düzgün 100 un altına düşmüyor sizde de böyle bi sorun yaşayan oldu mu
Aranizda mide bulantilari baslayan var mi kizlar?
6+1 im bende bir belirti yok.
Aranizda mide bulantilari baslayan var mi kizlar?
6+1 im bende bir belirti yok.
Dinlen cnm geçer inşaAllah doktor normal diyor böyle sancılara ama Allaha emanet insan endişeleniyorKızlar 2 saatten beri sağ kasığın üstünde 5-10 dakika arayla oluşan adını koyamadığım saniyelik batma/kramp/sancı var Allaha emanetler
Benimde 6 +1 ve deli gibi bulantim var bi haftadir hatta arada kusuyorum cok erken basladibende 6+1 oldum bendede bulanti yok olmasin daha iyi ilk hamileligimde yoktu bundada olmaz insallah.
Kızlar 2 saatten beri sağ kasığın üstünde 5-10 dakika arayla oluşan adını koyamadığım saniyelik batma/kramp/sancı var Allaha emanetler
Siddetli bi agri degilse normaldir canim banada doktor sagda dedi ama bende hep sol tarafimda o batma ve sancilari hissediyorumKızlar 2 saatten beri sağ kasığın üstünde 5-10 dakika arayla oluşan adını koyamadığım saniyelik batma/kramp/sancı var Allaha emanetler
bir garip oblomov
Canm normlde 3 gün gecikmezdi streste yapmyrm ki tam tersi gec döllenmemi ondn mi bole oldu anlamadm ki
Diyorum ki iki gun daha beklym ondn sonra yapym kanda ckar o zman belkiistersen kan ver canım varsa kesin çıkar kanda