- 26 Aralık 2016
- 1.278
- 2.628
- 34
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ultrasonda ben de göremedim çok küçük diye ama ayrıntılı ultrason istersen eğer kesesi görünüyor.kızlar eşim çarşamba günü keseyi görmeye gidelim kalp atışı içinde öteki hafta çarşamba gideriz diyoradam benden sabırsız çıktı @pbsc zeynepleyya @Aykiz1986 ss_sinem @Estabella kızlar sizler keseyi görmüş müydünüz? ayın 15inde gitsem görür müyüm acaba?
ayy sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi inşallaahhhhAynı gün tarihimiz inşallah
kızlar sizdede uyku hali arada kramp oluyor mu işyerinde uyucam nerdeyse
Internttki hesaplamalara göre 5+1 canım ama erken yumurtlama olablr sat 2subat yinedekaçıncı haftandasın canım,kalp atışı genellikle 7.haftalarda duyuluyo
2 gün varmış aramızda=)Ben bugün kese için gittiğimde kalp atışına 2 hafta sonraya randevu verdilerInternttki hesaplamalara göre 5+1 canım ama erken yumurtlama olablr sat 2subat yinede
Nasıl ekleniyor canım yapamadm bn internetteki hesaplayiclara göre 5+1Yok yok hiç şartlamayın kendinizi, benim ilk hamileliğimde hiç biri olmadı sadece kilo aldım o da olmasa hamileliğe dair bir işaretim olmayacaktı
Hamilelik takvimi eklerseniz haftanız görünür yorumlamalar, karşılaştırmalar daha kolay olur.
Keseyi her şekilde görürsünüz inşallah, kalp atışını haftanızı bilemediğim için yorumlayamıyorum.
Bndede duyulmaz o zamn nyse güzel habrrlerle gelirim bende inşallah2 gün varmış aramızda=)Ben bugün kese için gittiğimde kalp atışına 2 hafta sonraya randevu verdiler
inşallaahhhhhh ,güzel haberleriniz bekliyoruzBndede duyulmaz o zamn nyse güzel habrrlerle gelirim bende inşallah
Aramiza hosgeldin canim hayirlisi olsun insallah 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerini verirsen ekleyeyum senidemerhaba kızlaarrrr ben de aranıza yeni katıldım,şu an görünnen tarihim 12 Kasım =)
Teşekkürleerr hoşbuldukk=)Aramiza hosgeldin canim hayirlisi olsun insallah 1. Sayfadaki tabloya gore bilgilerini verirsen ekleyeyum senide
Benim hiç dikkatimi çekmedi olduysada cnm sende kafana takma bence yaa elimizde olmadan kendimizi çok yoruyoruz böyle düşünerekKizlar simdi geldim eve ustumu cikarirken gogusumun ucunda bembeyaz bir sivi vardi sizde de oldu mu dikkat ettiniz mi
Bebişlerimizin doğum tarihi de aynıymış =))Kizlaaaar kızlar bu aksam beta hcg baktırdım 1591.29 şükürler olsun kızlar içim çok rahatladı 4unde 102
10nun da 1591 çok artmış ben 800 falan diyordum çok mutluyummmm
Rabbim bize bağışlasın canimmm ben bu değere 11 den yukseldim nasıl mutlu oldum anlatamam bu mutluluk böyleyse yüzünü gordugumuzdeki mutluluğu hayal bile edemiyorumBebişlerimizin doğum tarihi de aynıymış =))
Allah sağlık versin inşallah onlara,bugün keseyi gördüm ben saatlerce sıkılmadan bakabilirim heralde o noktaya.Rabbim bize bağışlasın canimmm ben bu değere 11 den yukseldim nasıl mutlu oldum anlatamam bu mutluluk böyleyse yüzünü gordugumuzdeki mutluluğu hayal bile edemiyorum
Degerin kaç canım kaçta gördün keseyiAllah sağlık versin inşallah onlara,bugün keseyi gördüm ben saatlerce sıkılmadan bakabilirim heralde o noktaya.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh bu duyguyu
en son salı günü baktırdığımda 1505 ti canımDegerin kaç canım kaçta gördün keseyi
12 değil 11 Kasım =))merhaba kızlaarrrr ben de aranıza yeni katıldım,şu an görünnen tarihim 12 Kasım =)