2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
13 sene önce 13 kasım da oğlum dunyaya gelmisti simdi kocaman delikanli yine kasım 10 annesi olmaya adayım yarın kontrolum var kızlar heyecandan nasıl uyuyacagım bilemiyorummmm

13 sene önce 13 kasım da oğlum dunyaya gelmisti simdi kocaman delikanli yine kasım 10 annesi olmaya adayım yarın kontrolum var kızlar heyecandan nasıl uyuyacagım bilemiyorummmm

Ne güzel bi tesaduf.. İçini ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz değerlerin falan nasıl? İlk kontrolün mü?

Ne güzel bi tesaduf.. İçini ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz değerlerin falan nasıl? İlk kontrolün mü?
Adetimden once mide bulantısıyla anladım adetime 1 gun kala 63 dü degerim 2 gun sonra 273 oldu birdaha baktırmadı doktorum yarın 5+0 olucam altan bakacak rahmim geride oldugü icin usten goremiyecek buyuk ihtimalle hepimiz icin hayırlısı olur insallah canım

Canimmm benimde adete 2 kala 32 adeti 1 gün geçince 102 ydi ben kendimi yiyorum düşük diye sana benzettim kendimi düşük diye korkuyordum cok

Bende cok hafif şişkinlik var okadar hic bir hassasiyet yok
Şişkinlik bende de var ve biraz da sızlama ama dokununca..

Gogus ucum hic yoktur ama kabardilar cok azda renk koyulugu var 7.haftadan sonra koyulastigini duymustum bizler icin cok erken daha

Ben renk değişimini farkedemiyorum yani daha doğrusu eski halini hatırlamıyorum sanki hep aynıydı bazı arkadaşların daha bu günlerde baya koyulaşmış insan ister istemez kıyaslama yapıyor.. Aslında her bünye farklı biraz hata yapiyoruz sanırım ama napiyim elimde değil

Canimmm benimde adete 2 kala 32 adeti 1 gün geçince 102 ydi ben kendimi yiyorum düşük diye sana benzettim kendimi düşük diye korkuyordum cok

Kızlar benim de adeti 1 gün gecince 269du değerim,ben de baya panikledim çünkü çevremde genelde 1000 kusurler duydum.. Ama bugun 2gun sonra 832 olmuş değerim, içinizi ferah tutun, doktor güzel artmış değerin dedi.. Her bünye faklı ve erken döllenme geç döllenme falan gibi etkenler bence çok etkiliyo..

Doktorum bir gun arayla 2 katı artarsa şimdilik iyi gidiyor dedi bundan sonra degerlere takilma dedi seninkindede artıs olmus merak etme günlerimizde aynıymis sen doktora gittimmi kese icin ne zaman cagırdi beni bugun cagırmıstı gorunur artik 2000 bulur degeri demisti ben cumaya aldim randevuyu

Ben bugün gittim doktora ama ilk kontroldü,rahim duvarı kalınlaşmış simdilik herşey yolunda görünüyo dedi, salı çağırdı beni gel keseyi görelim dedi, muhtemelen değerim 4000lere yaklaşır..

Canimm beni direk 16snda çağırdı 4000i buluyor o zamana direk karından bakicak herhalde bilmiyorum bana biraz geç geldi ama beklicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…