- 2 Kasım 2014
- 226
- 230
- 46
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
13 sene önce 13 kasım da oğlum dunyaya gelmisti simdi kocaman delikanli yine kasım 10 annesi olmaya adayım yarın kontrolum var kızlar heyecandan nasıl uyuyacagım bilemiyorummmm
Gogus ucum hic yoktur ama kabardilar cok azda renk koyulugu var 7.haftadan sonra koyulastigini duymustum bizler icin cok erken dahaSizlerde göğüs ucunda renk değişimi var mı? Ya da ne zaman başlar biliyo musunuz?
Benimde cinde gosteriyor. Bende kime baktiysam dogru cikti cok nadir tutmadigi oldu hayirlisi artik ablamin ogluna arkadas gelir belkiKızlar benim de çinde erkek rusta kız diyor, bakalım hangisi tutacak.. Ama ben bugüne kadar çin takviminin tutmadığı birine denk gelmedim benden söylemesi
Adetimden once mide bulantısıyla anladım adetime 1 gun kala 63 dü degerim 2 gun sonra 273 oldu birdaha baktırmadı doktorum yarın 5+0 olucam altan bakacak rahmim geride oldugü icin usten goremiyecek buyuk ihtimalle hepimiz icin hayırlısı olur insallah canımNe güzel bi tesaduf.. İçini ferah tut inşallah yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz değerlerin falan nasıl? İlk kontrolün mü?
Canimmm benimde adete 2 kala 32 adeti 1 gün geçince 102 ydi ben kendimi yiyorum düşük diye sana benzettim kendimi düşük diye korkuyordum cokAdetimden once mide bulantısıyla anladım adetime 1 gun kala 63 dü degerim 2 gun sonra 273 oldu birdaha baktırmadı doktorum yarın 5+0 olucam altan bakacak rahmim geride oldugü icin usten goremiyecek buyuk ihtimalle hepimiz icin hayırlısı olur insallah canım
Şişkinlik bende de var ve biraz da sızlama ama dokununca..Bende cok hafif şişkinlik var okadar hic bir hassasiyet yok
Gogus ucum hic yoktur ama kabardilar cok azda renk koyulugu var 7.haftadan sonra koyulastigini duymustum bizler icin cok erken daha
Canimmm 2 gun oncesine kadar bende öyleydim zor nefes alıyor gibiydim allahım bune diyordum dediğin gibi 4 aylık gibiydi karnım ama indi bi kaç gündür rahatladım birazbir garip oblomov bu arada gaz sorunsalı bende de var, resmen göğüs altıma kadar şişim.. Dışardan gören biri bana 4-5 aylık der resmen
Adetimden once mide bulantısıyla anladım adetime 1 gun kala 63 dü degerim 2 gun sonra 273 oldu birdaha baktırmadı doktorum yarın 5+0 olucam altan bakacak rahmim geride oldugü icin usten goremiyecek buyuk ihtimalle hepimiz icin hayırlısı olur insallah canım
Canimmm benimde adete 2 kala 32 adeti 1 gün geçince 102 ydi ben kendimi yiyorum düşük diye sana benzettim kendimi düşük diye korkuyordum cok
Canimmm 2 gun oncesine kadar bende öyleydim zor nefes alıyor gibiydim allahım bune diyordum dediğin gibi 4 aylık gibiydi karnım ama indi bi kaç gündür rahatladım biraz
Doktorum bir gun arayla 2 katı artarsa şimdilik iyi gidiyor dedi bundan sonra degerlere takilma dedi seninkindede artıs olmus merak etme günlerimizde aynıymis sen doktora gittimmi kese icin ne zaman cagırdi beni bugun cagırmıstı gorunur artik 2000 bulur degeri demisti ben cumaya aldim randevuyu
Canimm beni direk 16snda çağırdı 4000i buluyor o zamana direk karından bakicak herhalde bilmiyorum bana biraz geç geldi ama beklicem artıkDoktorum bir gun arayla 2 katı artarsa şimdilik iyi gidiyor dedi bundan sonra degerlere takilma dedi seninkindede artıs olmus merak etme günlerimizde aynıymis sen doktora gittimmi kese icin ne zaman cagırdi beni bugun cagırmıstı gorunur artik 2000 bulur degeri demisti ben cumaya aldim randevuyu
Aynen bende de öyleydi canimmm ama indi 2 gündür regl olmadığımız icindır belki deAy hadi inşallah ben de rahatlarım çünkü resmen yürüyüşümü bile etkiledi..
Hosbulduk.Benim de büyük ihtimal erken olur eğer kucağımiza almak nasip olursa insallahHosgeldin... Tarihlerimiz ayni. Gerci devam ederse benim erken dogum olacak.
Aynen bende de öyleydi canimmm ama indi 2 gündür regl olmadığımız icindır belki de