2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Neresi mesela o çıkıntı ben böyle anlamıyorum hiç doktor hareket ettirince çıkıntı görünmüştü yine de yüzde 5 yanılma demişti bu kadar net görünürken yanılma olurmu bende bişeyler örmek istiyorum artık

Aynen canim o cikinti. Cok yakinlastirdiklari icin baya belli oluyor benimkinde de belli ama doktor bisi demedigi icin emin olamiyorum. Yuzde bes yanilma cok dusuk canim kesin erkektir senin ki
Niye söylemez her doktor acaba bazı doktorlar bu konuda çok ketum oluyor
Ben oğluma hamileliğimde ilk 5 ay farklı doktora gitmiştim 4,5 aylık olana kadar Nuh dedi peygamber demedi ayrıntılı ultrasona kadar öylece çatlattı bizi bu doktorum sağolsun hiç merakta bırakmadı beni :)

Bişey soracam ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.

Kızlar bişey sorcam bir hafta önden gidince Doğum tarihini de değiştiriyor doktor
Neye göre bir hafta önde olduğu tanısına varılabiliyor
Yada bugün bir hafta öndeyse daha sonra tekrar gerileyip olması gereken haftasına geliyor mu

Ultrason olcumunde cikiyor canim benimde bebis onde ama ben henuz baz almayacagim soyle bi 6 aylik falan olsun o zamana tahmini dogacagi tarihi soylerse anca goz onune alicam onde olusunu.

Ben de kız diyecektim :) çok kibar duruyor gerçekten maşallah :)

Canım inan bulantı hapı yutmasam bende senin gibiyim kolayını hapla buldum yoksa sürekli lavabodaydim hiçbişey yemiyor su kusuyordum artık zaten kilo verdim almayi bırak halen simdilerde hapla iyiyim de yiyebiliyorum

Ben de kilo verdim aslında doktorum bana da bulantı ilacı verdi dramamine. Ama kullanmadım. Kullanmak istemiyorum

Maşallah net değil ama sanki kız gibi mi :) benim çevremde de var maalesef bebek isteyen. Onların yanında sanki ben eziliyorum. Bir şey dedikleri yok ama ben çekiniyorum.

Bişey soracam ayrıntılı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor.

18-22.haftalar arası yapılıyor diye biliyorum canım. Doktorum geçen sefer 20.haftada randevu almamı istemişti.

Doktor değiştirmiyor aslında beklenen doğum tarihini, ultrason cihazı otomatik hesaplıyor. O gün yapılan ölçüme göre beklenen doğum tarihini veriyor cihaz. Benim doktorum oğlumda 6-7.aya kadar ileride çıkmasını önemsemeyeceğiz demişti. Sonrasında da fark oldu ama gene de beklenen doğum tarihini değiştirmedi, cihazların yanılma payı olabiliyor dedi. Hep son adet tarihimi baz aldı. 37.haftasını doldurduğunda doğmuştu oğlum, cihazın doğumdan bir gün önce gösterdiği kilodan biraz daha düşük doğdu mesela. Ama şimdi benim nolacak merak ediyorum çünkü son adet tarihim yok benim :) oğlumun doğumundan sonra hiç adet görmemiştim. Şu an 3 farklı tarih çıktı ultrasonda ben de ortalamasını aldım hepsinin, ilerleyen günlerde nolacak merak içerisinde bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…