2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bu çantanın markasını bilen var mı?? Bu tip bişey istiyorum cicili bicili

Ben biliyorumm. Unnadoya geliyordu bunlardan. Markası karıştırmıyorsam room seven. Farklı modelleri de var, çok şıklar :) çocuk odası için aksesuarları, yatak örtüleri falan da vardı diye hatırlıyorum :)

Ayy maşallah ne kadar belirgin :) ben en son 8+3te gitmiştim, karanlik bi fasulye tanesi gibiydi, kafasi govdesi bile belli değildi.
Maşallah böyle görünce duygulaniyorum, Rabbim içimize insan yerlestirdi, kanimizla canimizla büyütüyoruz ❤ tarifsiz bi duygu. Bezen nasıl sukredecegimi bilemiyorum
Sağol canım aynen yA öyle büyük bi mucizeki rabbim isteyen herkese nasip etsin
Bende 7+1 de görmüştüm belli belirsiz bişeydi bugün maşallah Ne kadar büyümüş paşam

Kızlar ultrason fotosunu yukleyemedim hata veriyo telefonla alakali heralde ya kızlar hepimiz ayniyiz biliyorum çok çabuk acikiyorum ve artık ne yicegimi bilemiyorum sürekli yemek yenmiyor tosttan bıktım ne yapcaz biz böyle siz neler tuketiyorsunuz

Ni5AN Ni5AN
Canım arkadaşın fotoğrafını koyduğu room seven marka bebek bakım çantaları da çok gözlü yanılmıyorsam. Yakından görmedim ama internette görmüştüm.

Kızlar ultrason fotosunu yukleyemedim hata veriyo telefonla alakali heralde ya kızlar hepimiz ayniyiz biliyorum çok çabuk acikiyorum ve artık ne yicegimi bilemiyorum sürekli yemek yenmiyor tosttan bıktım ne yapcaz biz böyle siz neler tuketiyorsunuz
fazladan domates salatalık getiriyorum canım doğrayıp yiyorum ağzım dolu oluyor en azından bol meyve getiriyorum bunlar hep ara öğün ama ana öğünlerde çok zorlanıyorum ben özellikle işyerinde:işsiz::KK43:

Hepimizin derdi başka. Ben de tek lokma yiyemiyorum. Her yedigimi de çıkarıyorum zaten. Bebek de ben de beslenemiyoruz diye üzülüyorum :( zaten hamilelik öncesi de çok kuvvetli bi bunyem yoktur, zayıfım. Yani yiyebiliyorken, hem besleyici hem az kilo yapan şeyler tüketin bence. Ben bazen açlıktan ağlıyorum bisey yiyemiyorum :( yedigimi 10 dakika icinde çıkarıyorum:(
Kuruyemis, meyve vs yeyin, hatta karbonhidratlar hariç ne istiyorsaniz yiyin bence :)

fazladan domates salatalık getiriyorum canım doğrayıp yiyorum ağzım dolu oluyor en azından bol meyve getiriyorum bunlar hep ara öğün ama ana öğünlerde çok zorlanıyorum ben özellikle işyerinde:işsiz::KK43:
Allah kolaylık versin canım bende senin gibiyim domates salatalık iyi gidiyo ama doymuyorum tansiyonum düşüyor bir de azcık acıktigim zaman şimdi de zorla tost yedim gerçekten hiç içimden gelmiyor artık sadece tok tutsun diye yiyorum

Hepimizin derdi başka. Ben de tek lokma yiyemiyorum. Her yedigimi de çıkarıyorum zaten. Bebek de ben de beslenemiyoruz diye üzülüyorum :KK43: zaten hamilelik öncesi de çok kuvvetli bi bunyem yoktur, zayıfım. Yani yiyebiliyorken, hem besleyici hem az kilo yapan şeyler tüketin bence. Ben bazen açlıktan ağlıyorum bisey yiyemiyorum :KK43: yedigimi 10 dakika icinde çıkarıyorum:KK43:
Kuruyemis, meyve vs yeyin, hatta karbonhidratlar hariç ne istiyorsaniz yiyin bence :)
Canım inan bulantı hapı yutmasam bende senin gibiyim kolayını hapla buldum yoksa sürekli lavabodaydim hiçbişey yemiyor su kusuyordum artık zaten kilo verdim almayi bırak halen simdilerde hapla iyiyim de yiyebiliyorum

Arkadaşlar merhaba güzel haberlerle geldim size. Doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İkili test için kan verdim. Ufaklık taklalar atıp duruyordu çok hareketliydi. Cinsiyeti de emin bir şekilde söyledi doktor. Önemli olan tabi ki sağlıklı olması idi ama Allah gönlümdekini nasip etti çok şükür. Fotoğrafı yüklüyorum ve sizden tahminleri bekliyorum. Cinsiyeti tahminlerden sonra söyleyeyim teoriyi test edelim :)

Eklentiler

• IMG_1593.JPG
    IMG_1593.JPG
    62 KB · Görüntüleme: 87
Dünyanın en etkili terapisi, şükürler olsun Rabbime:anneadayı::anne:
Çevremde hamile kalamayan o kadar çok kişi var ki, hiç hamileliğim hakkında kimseyle konuşamıyorum, şu fotoğrafı herkese göstermek sevincimi paylaşmak istiyorum ama annem ve görümcem dışında 1 kişi bile yok benimle bu sevinci paylaşacak. En yakın dostum herşeyimi paylaştığım arkadaşım 2 senedir bebek özlemi ile yanıyor. Onunla bile bu konuda tek bir şeyimi paylaşamıyorum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, mutluluğu tattırsın inşallah...
18191622_1348267415265436_1958041588_n.jpg

Arkadaşlar merhaba güzel haberlerle geldim size. Doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu söyledi. İkili test için kan verdim. Ufaklık taklalar atıp duruyordu çok hareketliydi. Cinsiyeti de emin bir şekilde söyledi doktor. Önemli olan tabi ki sağlıklı olması idi ama Allah gönlümdekini nasip etti çok şükür. Fotoğrafı yüklüyorum ve sizden tahminleri bekliyorum. Cinsiyeti tahminlerden sonra söyleyeyim teoriyi test edelim :)
Teoride sagda olursa mi kizdi tam hatirlamiyorum ama bana kiz gibi gorundu pek kibar duruyor annesi

Canım maşallah nub â göre erkek olabilir mı.

Teşekkür ederim, kızım ayaklanmadan önce bir iki karalamışım şimdi peşinde kakılmış gibi gezmekten elim gitmiyor ama ileride kızıma hatıra kalır diye bir iki şey yazıyorum öylesine:KK60:
Nerde bu blog ben göremedim :)

Canım çok sevindim. Bebeğin hayırlı olsun :) ben de ekim annelerindeyim :)
Cnm senin cinsiyet belli oldumu nasılsın

Dünyanın en etkili terapisi, şükürler olsun Rabbime:anneadayı::anne:
Çevremde hamile kalamayan o kadar çok kişi var ki, hiç hamileliğim hakkında kimseyle konuşamıyorum, şu fotoğrafı herkese göstermek sevincimi paylaşmak istiyorum ama annem ve görümcem dışında 1 kişi bile yok benimle bu sevinci paylaşacak. En yakın dostum herşeyimi paylaştığım arkadaşım 2 senedir bebek özlemi ile yanıyor. Onunla bile bu konuda tek bir şeyimi paylaşamıyorum. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın, mutluluğu tattırsın inşallah...
Eki Görüntüle 1988569
Masallah subhanallah canim. Bizimkiler ayni duruyor bakalim cinsiyetleri ayni mi cikacak:KK48:belli degil dimi senin bebisin cinsiyeti

Nub gorunmeyince ben tahmin edemiyorum ama bende kiza benzettim:KK200:

Back